Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
Valaki Pécel felé, 11óra körül aszfalton?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
hejj!

holnap valaki aszfalton?!edzés jelleggel...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Kösz! Akkor a terepezésben több az üröm, mint az öröm.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
én mentem egy rövidet 3h környékén: beton szinte mindenohol jégmentes, az erdõ viszont jégpálya - lefele még hagyján (ha tudod tartani az egyenes irányt), de felfele tekerésnél ha egy pillanatra is kihagy a csapás, elhagy a lendület és kipörögsz. Érdemes a csapások szélén menni, ahol nem taposták lez az emberek, avar van és egy kis megfagyott "friss" hó.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Ha járt ma valaki a Pilisben illetve a Budai hegyekben, kérem, a terepviszonyokról tájékoztasson! Hó-jég-sár, aszfalt-terep, tekerhetõ? :chin:
Holnap mennék valamerre.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
http://data.hu/get/1.../Bike.part1.rar
http://data.hu/get/1.../Bike.part2.rar

Ezt csak úgy:) RARpass nincs.

Olyanok vannak benne, mint Barnett's Manual, Handbook for Bicycle Mechanics by Howard Sutherland [6th Edition 1995] és William Nealy - Mountain Bike! - A Manual Of Beginning To Advanced Technique.

Mindhárom kicsit régi, de hasznos és/vagy szórakoztató.
Ugyanakkor, ha valakinek megvan a legfrissebb Barnett's, akkor ne tartsa meg csak magának, ha lehet :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
még egy strigula a csütörtöki klébire!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Erõsödni amúgy is csak a "tartalékokból" lehet.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

volt ott egy mélynövésû srác meg egy barátja, akinek már-már a háta is kockás volt, és JAJ.

Most én is erre gyúrtam. Igaz nem hátra, hanem hasra és nem kockásra, hanem hurkásra. Vagy inkább hordósra... :D Meg rájöttem, hogy fel kell hízni télre és így kell edzeni, mert amikor nyáron visszafogyok, akkor milyen jól megy majd! ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

amikor ott voltunk, volt ott egy mélynövésû srác meg egy barátja, akinek már-már a háta is kockás volt, és JAJ. "A limit mindig odébb van" :)

Kedd az jó lenne, de még inkább a szerda, de fõleg a csütörtök :)

Oda jár egy srác, aki 5-ös magyar bajnok, és gyorsabban fut fel a falon,mint amennyi idõ alatt én lefutom ugyan azt a távot vízszintbe. A kicsi alacsony de full izom srác is elég durva, Õt mi csak simán elneveztük Frodonak, mert õ is olyan tempoban megy fel, hogy biztos van nála valami csodagyürü :)

Kedden mi elméletileg megyünk, de lehet, hogy a mibõl csak én lesz, úgyhogy beszéljünk elõtte, mert akkor 3 helyett 4 ember fér be hozzám.

Vasárnap valakinek nincs kedve?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mármint, úgy értem, menjetek nyugodtan kedden (is), de remélem belefér egy menet akkor szerdán és/vagy csütörtökön is, mivel kedd nekem nem jó :(

Ez nem OFF, vertikális túrákról van szó :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ja, balra e!
Szerdán nincs Klébi, csüt mehet. Bár akár a kedd is.
Szétoffoltuk a topikot, végünk. :cegly: :but:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Amúgy nem arra gondoltam, hanem ami a hosszú fal elsõ harmadában van, fél méteres amõbákkal.

balra,E ? http://www.klebispor...al/IMG_5019.JPG
mert én is erre gondoltam :) amikor ott voltunk, volt ott egy mélynövésû srác meg egy barátja, akinek már-már a háta is kockás volt, és JAJ. "A limit mindig odébb van" :)

Kedd az jó lenne, de még inkább a szerda, de fõleg a csütörtök :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
:D

Vigyetek engem is! Jövõ héten kedden?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Jóvanmá pókember basszá' le! ;)

Amúgy nem arra gondoltam, hanem ami a hosszú fal elsõ harmadában van, fél méteres amõbákkal.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha ezt a Klébire írtad, a virágszirmosok az ajtótól jobbra/balra nem az igaziak erre a célra, nagyon könnyûek. Gyorsasági mászásra lettek kitalálva, mert ha megjegyzed a helyes sorrendet, iszonyatosan jól lehet rajtuk mánkibojként közlekedni, mivel jól el lehet rajtuk rugaszkodni (mint a lyukas pálya) . Inkább olyasmire gondoltam, mint a Mászóbirodalomban a jobb oldali, könnyebbik boxos pályán egy csak kék nyomvonal. "sírva erõlködõs, hogy a következõt lábujjhegyen nyújtózkodva egy ujjperccel éppen elérõs" :)

Közös ótózásban benne vagyok, egyszerûbb lenne az élet :) Nyitvatartás meg olyan dolog, h felhívtam a tesitanárnõt, és végül f5-re mentünk, nem zavartuk egymást a kicsikkel. Bár gondolom, rendszeresen és sokan nem jó ezt eljátszani, mert oda lesz a lehetõség.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Dit, köszi!

Nekem két dolog hiányzik kicsit a Klébiben, a kicsi, de éles peremû fogások/lépések (úgy tûnt, fõleg könnyû zsebesek vannak, és nagy gömbölyûek) , amik alig nagyobbak egy érménél, illetve egy olyan pálya, ahol távol vannak egymástól a dolgok, és nyújtózni/egyensúlyozni kell.

Arra a nagy virágszirmosra gondolsz? Az nagy fun. :cool2: Magasabb fazonoknak szerintem nem nehéz pálya, csak az az utolsó fogás, áááá. Én is csak úgy tudtam megcsinálni, hogy Pix behúzott jól, és a falra támaszkodva nyújtóztam fel érte...

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

A Pilisi Parkerdõ figyelmeztetést adottki, hogy senki se induljon túrázni, mert centis jég fedi a turistautakat:
http://www.parkerdo....hp?pg=news_1_86
Tudjátok, mennyire van ennek alapja? Volt valaki a hegyekben az elmúlt pár napban?

A terepfutó fórumon vannak hiteles hozzászólások.
http://forum.index.h...ticle?t=9186500
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem eddig a KLÉBI tetszett legjobban itthon. Mondjuk az Everest is jó.

Legközelebb összeszerezhetnénk, ha van rá igény innen a forumról. Megközelítésben meg hozzánk be lehet társulni kocsiba 3 fõ erejéig

Egyedül ami nem tetszik benne, hogy keveset van csak nyitva, mert nem mindig tudom a vasárnapom szabaddá tenni, kedd, csüt meg szintén néha problémás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem két dolog hiányzik kicsit a Klébiben, a kicsi, de éles peremû fogások/lépések (úgy tûnt, fõleg könnyû zsebesek vannak, és nagy gömbölyûek) , amik alig nagyobbak egy érménél, illetve egy olyan pálya, ahol távol vannak egymástól a dolgok, és nyújtózni/egyensúlyozni kell.