Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az elsõbõl még csak kiszedtem volna de a hátsóban négy van és még csak ötletem sem volt hogy vegyem ki így inkább szagemberre bíztam
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

1, szombaton melózom, nem tudom meddig lehet hogy estig lehet hogy vasárnap reggelig vagy délig egyelõre az egyenlet még sok ismeretlenes (Bp 5 postán cserélünk elektromos fõelosztó szekrényt)
2, A kerékszettemrõl egyenlõre az utolsó hírem az hogy a 6 csapágyból 3 van meg hozzá ( van ugyan még kerekem de az V-fékes még az se lenne gond mert fék is van, csak a foxon nincs helye a V-féknek:mad: és én azért szeretem ha van két fékem még ha az elsõt ritkán is használom , mint ahogy azt már megkaptam:)

Nem szabványos csapágy van a kerekeidben? Mert amikor az enyémmel volt gond elmentem egy csapágyboltba és vettem ugyanolyat mint benne volt.

Sebisanyi: ami a hétvégét illeti per pillanat nem nagyon erõltetném, kedvemet szegi már a mostani latyak is, nem igazán lesz túrázni való a talaj a meglátásom szerint. Szombaton térjünk vissza a témára.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem tom:chin:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

és én azért szeretem ha van két fékem még ha az elsõt ritkán is használom , mint ahogy azt már megkaptam:)

Kitõl?:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
1, szombaton melózom, nem tudom meddig lehet hogy estig lehet hogy vasárnap reggelig vagy délig egyelõre az egyenlet még sok ismeretlenes (Bp 5 postán cserélünk elektromos fõelosztó szekrényt)
2, A kerékszettemrõl egyenlõre az utolsó hírem az hogy a 6 csapágyból 3 van meg hozzá ( van ugyan még kerekem de az V-fékes még az se lenne gond mert fék is van, csak a foxon nincs helye a V-féknek:mad: és én azért szeretem ha van két fékem még ha az elsõt ritkán is használom , mint ahogy azt már megkaptam:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Van egy ötlet a tarsolyomban: Bp-Szentendre-Dömörkapu-Dobogókõ-Pilistetõ-Csobánka-"Egri vár"-Üröm-Bp lenne nagyvonalakban az útvonal. Sok aszfalt van benne, mert terepen nem hiszem, hogy tudnánk felfelé tekerni, sõt az is lehet,hogy a terep hosszabb távon egyáltalán nem fog menni, fõleg akkor, ha nincs kellõképp letaposva a hó. Próba cseresznye! Most hétvégén is csak ott tudtam rendesen tekerni az erdõben, ahol a sífutók már kivasalták a havat.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Bocsi, bocsi, sajna idéznem kell önmagam, mert elcsesztem az utolsó mondat írásjelét.
Szóval, Zeezo: a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve ?

Nem akar válaszolni ,pedig a gépe bevan kapcsolva ,biztos a bringát fényezi:)Kopp Kopp Zeezo vasárnap?
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

...különben is, a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve. :)

Bocsi, bocsi, sajna idéznem kell önmagam, mert elcsesztem az utolsó mondat írásjelét.
Szóval, Zeezo: a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve ?

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Azért mindennek van határa. Mondjuk fentebb a hegyekben még lehet jó lesz a hó minõsége, de pl. a sikárosi aszfalt az egy merõ latyak lesz a +10 fokban, de majd meglátjuk mit hoz a jövõ.
És különben is, a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve. :)

Nem erre a vasárnapra tervezte Zeezo a túrát?Fent talán még nem lesz ekkora enyhülés,föleg ha nem sût a nap, akkor még fagyhat is.
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

És ez mióta gond nálad?:)

Azért mindennek van határa. Mondjuk fentebb a hegyekben még lehet jó lesz a hó minõsége, de pl. a sikárosi aszfalt az egy merõ latyak lesz a +10 fokban, de majd meglátjuk mit hoz a jövõ.
És különben is, a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve. :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Figyelmetekbe ajánlom ezt az idõjárás független túrát.
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
És ez mióta gond nálad?:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Hétvégén találkozunk?

Az a gyanúm, hogy a télnek vége és irgalmatlanul nagy latyak lesz hétvégére.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Bizony-bizony, amivel hóban és a sárban nem megy a pedálozás, azt nem érdemes erõltetni, a platform mostanság praktikusabb volt...de már csak 1-2 hét és nyakunkon a tavasz és jobb idõ.:jupi:

Hétvégén találkozunk?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Látom lecserélödõtt a pedál:)

Bizony-bizony, amivel hóban és a sárban nem megy a pedálozás, azt nem érdemes erõltetni, a platform mostanság praktikusabb volt...de már csak 1-2 hét és nyakunkon a tavasz és jobb idõ.:jupi:

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Dobogókõn jártam, jegesmedvét láttam!
Képek itt

Látom lecserélödõtt a pedál:) a vadászok is mûködtek a jelek szerint.Tegnap én is meg küzdõttem a hóval hát nem egyszerü tekerni a 30 cm ben

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Vagy az után amivel leöblíted?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Mi is gyalog voltunk ma, csak mi a Duna túloldalán, de a hó ott is térdig ért! :)
20 km-et kutyagoltunk, hát, valahogy nem gondoltam volna, hogy egy ilyen rövidebb táv is ennyire jól le tud fárasztani, ~6 óra alatt tettük meg. Az ösvények nagy része már volt taposva, de volt, amin mi voltunk az elsõk :) Pl. Simon halála és a Mária-pad közti P+ -on.

A pilis lett volna a nyerõ a mai napra,de mivel fánk ünnep volt p.szt+-en,így gondoltam nem csak térdig ért volna a hó egy pár fánk után :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Írtad lejjebb, hogy van ahol tolni kellett.
Na meg vállon cipelni is, ahogy elnézem a havat.

Nem, nem, ahol én jártam ott nem ért térdig a hó... illetve meg sem néztem ilyen mély lehet a szûz részeken... az Oldbike túrája volt a Börzsönyben :victory:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mi is gyalog voltunk ma, csak mi a Duna túloldalán, de a hó ott is térdig ért! :)
20 km-et kutyagoltunk, hát, valahogy nem gondoltam volna, hogy egy ilyen rövidebb táv is ennyire jól le tud fárasztani, ~6 óra alatt tettük meg. Az ösvények nagy része már volt taposva, de volt, amin mi voltunk az elsõk :) Pl. Simon halála és a Mária-pad közti P+ -on.