Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Írta 2009. február 25. - 18:44

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. február 25. - 18:07

1, szombaton melózom, nem tudom meddig lehet hogy estig lehet hogy vasárnap reggelig vagy délig egyelõre az egyenlet még sok ismeretlenes (Bp 5 postán cserélünk elektromos fõelosztó szekrényt)
2, A kerékszettemrõl egyenlõre az utolsó hírem az hogy a 6 csapágyból 3 van meg hozzá ( van ugyan még kerekem de az V-fékes még az se lenne gond mert fék is van, csak a foxon nincs helye a V-féknek:mad: és én azért szeretem ha van két fékem még ha az elsõt ritkán is használom , mint ahogy azt már megkaptam:)
Nem szabványos csapágy van a kerekeidben? Mert amikor az enyémmel volt gond elmentem egy csapágyboltba és vettem ugyanolyat mint benne volt.
Sebisanyi: ami a hétvégét illeti per pillanat nem nagyon erõltetném, kedvemet szegi már a mostani latyak is, nem igazán lesz túrázni való a talaj a meglátásom szerint. Szombaton térjünk vissza a témára.
Írta 2009. február 24. - 22:08

Írta 2009. február 24. - 22:07

és én azért szeretem ha van két fékem még ha az elsõt ritkán is használom , mint ahogy azt már megkaptam:)
Kitõl?

Írta 2009. február 24. - 21:50

2, A kerékszettemrõl egyenlõre az utolsó hírem az hogy a 6 csapágyból 3 van meg hozzá ( van ugyan még kerekem de az V-fékes még az se lenne gond mert fék is van, csak a foxon nincs helye a V-féknek:mad: és én azért szeretem ha van két fékem még ha az elsõt ritkán is használom , mint ahogy azt már megkaptam:)
Írta 2009. február 24. - 21:08

Írta 2009. február 24. - 20:27

Nem akar válaszolni ,pedig a gépe bevan kapcsolva ,biztos a bringát fényezi:)Kopp Kopp Zeezo vasárnap?Bocsi, bocsi, sajna idéznem kell önmagam, mert elcsesztem az utolsó mondat írásjelét.
Szóval, Zeezo: a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve ?
Írta 2009. február 24. - 20:17

...különben is, a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve.
Bocsi, bocsi, sajna idéznem kell önmagam, mert elcsesztem az utolsó mondat írásjelét.
Szóval, Zeezo: a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve ?
Írta 2009. február 24. - 19:51

Nem erre a vasárnapra tervezte Zeezo a túrát?Fent talán még nem lesz ekkora enyhülés,föleg ha nem sût a nap, akkor még fagyhat is.Azért mindennek van határa. Mondjuk fentebb a hegyekben még lehet jó lesz a hó minõsége, de pl. a sikárosi aszfalt az egy merõ latyak lesz a +10 fokban, de majd meglátjuk mit hoz a jövõ.
És különben is, a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve.
Írta 2009. február 24. - 19:43

És ez mióta gond nálad?
Azért mindennek van határa. Mondjuk fentebb a hegyekben még lehet jó lesz a hó minõsége, de pl. a sikárosi aszfalt az egy merõ latyak lesz a +10 fokban, de majd meglátjuk mit hoz a jövõ.
És különben is, a sok csúcsos túra nem erre a hétvégére lett tervezve.

Írta 2009. február 24. - 19:41

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. február 24. - 19:06

Írta 2009. február 24. - 19:02

Hétvégén találkozunk?
Az a gyanúm, hogy a télnek vége és irgalmatlanul nagy latyak lesz hétvégére.
Írta 2009. február 23. - 22:30

Hétvégén találkozunk?Bizony-bizony, amivel hóban és a sárban nem megy a pedálozás, azt nem érdemes erõltetni, a platform mostanság praktikusabb volt...de már csak 1-2 hét és nyakunkon a tavasz és jobb idõ.:jupi:
Írta 2009. február 23. - 20:19

Látom lecserélödõtt a pedál:)
Bizony-bizony, amivel hóban és a sárban nem megy a pedálozás, azt nem érdemes erõltetni, a platform mostanság praktikusabb volt...de már csak 1-2 hét és nyakunkon a tavasz és jobb idõ.:jupi:
Írta 2009. február 22. - 21:51

Látom lecserélödõtt a pedál:) a vadászok is mûködtek a jelek szerint.Tegnap én is meg küzdõttem a hóval hát nem egyszerü tekerni a 30 cm benDobogókõn jártam, jegesmedvét láttam!
Képek itt
Írta 2009. február 22. - 21:41

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. február 22. - 21:32

Mi is gyalog voltunk ma, csak mi a Duna túloldalán, de a hó ott is térdig ért!
20 km-et kutyagoltunk, hát, valahogy nem gondoltam volna, hogy egy ilyen rövidebb táv is ennyire jól le tud fárasztani, ~6 óra alatt tettük meg. Az ösvények nagy része már volt taposva, de volt, amin mi voltunk az elsõkPl. Simon halála és a Mária-pad közti P+ -on.
A pilis lett volna a nyerõ a mai napra,de mivel fánk ünnep volt p.szt+-en,így gondoltam nem csak térdig ért volna a hó egy pár fánk után

Írta 2009. február 22. - 21:27

Írtad lejjebb, hogy van ahol tolni kellett.
Na meg vállon cipelni is, ahogy elnézem a havat.
Nem, nem, ahol én jártam ott nem ért térdig a hó... illetve meg sem néztem ilyen mély lehet a szûz részeken... az Oldbike túrája volt a Börzsönyben :victory:
Írta 2009. február 22. - 21:25

20 km-et kutyagoltunk, hát, valahogy nem gondoltam volna, hogy egy ilyen rövidebb táv is ennyire jól le tud fárasztani, ~6 óra alatt tettük meg. Az ösvények nagy része már volt taposva, de volt, amin mi voltunk az elsõk