Zedre túl merev, megrángatott ujjára pedig ráküldünk pár thai lánykát, h kimasszírozza belõle amit kell
Kala, köszi! Itt jártak a thai lánykák, kimasszírozták, hanem ezt az "ujj" dolgot rosszul magyarázhattad el nekik
Zedre túl merev, megrángatott ujjára pedig ráküldünk pár thai lánykát, h kimasszírozza belõle amit kell
Rémhöri 35öt csapat montival, én abba belehalok, nekem a 27-28 a kényelmes, de pl 25 alatt elkezdek már nagyon kihûlni,
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
ma odacsaptam a fejem 30-nál a padkához, s még mindig 20 fokban elferdülve látom a világot.
Lehet vele fácánra menni! ..az elsõ kerékkel.Vaze Balu ha viszel az utra egy csirkét nyugodtan hívhatod magad mozgó grillcsirke árusnak
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
RPM<30/min-rõl nem is beszélve
:rofl:
letértél az igaz útról...én egész télen montival nyomtam...és muszály volt a tempót tartanom.fõleg mikor alsó fogásban nyomtad, Rémhöri 35öt csapat montival, én abba belehalok, nekem a 27-28 a kényelmes,
* .
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Brownie jöhet?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Hali Dante csak ország úton?Vasárnap én is ráérek ha nem szól közbe az élet:)Én mennék, de ne menjünk hegyre, nincs kedvem olvadt hólében bukni. Ha aszfaltozunk, tolhatunk egy kört "Vácizé" felé, tök jó dombos a terep, jók az utak, stb. A két nap közül nekem a vasárnap a liteosabb ilyen szempontból.
Fogadjunk, te a kólát sem bicskával nyitod