Azt azért döntsük el, hogy monti, vagy országúti. Ha montival* jönne több ember, oké, menjünk montival, elég jelentõs sebességbeli különbség van, s nem jó, ha unatkozunk. (már az országútisok) Azt is döntsük el, hogy ez milyen túra. Csapatós edzés? Esetleg könnyû edzés, olyan szezonra-rákészülõs? Megnézünk valamit? Vagy csak menet közben? Még hideg és esõs idõ van a meg-megállós túrákhoz, szóval én a lite menetre szavazok, a végén egy beüléssel. Ez nyilván egyénfüggõ, de pl. 6-7 fokban én nem szeretek megállni, maximum egyszer, de akkor NAGYON.

Az se mindegy, mi lesz a tempó, ez is nagyon szubjektív, Rémhöri 35öt csapat montival, én abba belehalok, nekem a 27-28 a kényelmes, de pl 25 alatt elkezdek már nagyon kihûlni, s remegni. És ami a legfontosabb, legyen tûrhetõ idõ, mert esõben nem fun, de enyhén nedves (párás-nyálkás) úton mégannyira sem fun, ma odacsaptam a fejem 30-nál a padkához, s még mindig 20 fokban elferdülve látom a világot.
* A monti alatt azért azt is értem, hogy javaslom, a 2.25-ös rücskös gumival rendelkezõ 3 centit pogózó gépek hanyagolását, ENNYIRE nem rosszak az utak. Szóval slick gumi, 5 bar.