VV,
a skarpea topikban olvastam, hogy Csepelen valamelyik nagykerben valamikor bent szoktál lenni. Csak nem valamelyik nagykerben dolgozol?
(privátot nem lehet neked írni ezért itt kérdezem meg)
A sebesség mindent megold.
Mint említettem volt a "Bringás csajok topikban," vasárnap mennénk egy öregúras túrát a pesti oldalon Bp.-Dunakeszi-Göd-Szõdliget-Vác-Verõce-Nagymaros-Kismaros-Zebegény-Szob-Ipolydamásd-Letkés-Szalka-Párkány-Esztergom relációban. Ez nagyjából 90 kilcsi, végig aszfalton.
Esztergomtól vonaton tervezzük a visszajövetelt. Sajnos pillanatnyilag kb. ennyire vagyok hitelesítve, ezért nem tudok bevállalni hosszabb vagy komolyabb túrát. Kicsit késõbb majd jöhet a felemlegetett Börzsöny-kör is.
hali
valaki hajdú-bihar északi része felé-hajdúnánás és környéke nem kerózik valamikor?
esetleg van e aki itt is él és teker?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Gabika te vagy a rossz, mert kb. két hete a 11835 sz. hozzászólásomban kértem ötleteket a környéken való túrázáshoz, de se te, (se más) nem halmozott el egyetlen ötlettel sem :-( Kár mert ezt megnéztük volna!
Meg volt a Merkapt szezonnyitó Bogácson.
http://merkaptszezon...ctureid/6044269
Ronin:
Én is találkoztam a "motoros" csapattal a királykúti nyeregnél /itt hol voltatok?/majd a K-en nyomtam fel és meglepetésemre a szõke lány egy fehér konával törte az utat a srácok eléggé lemeradtak tõle,majd megáltak a sífelvonónál a büfénél.Ha találkoztunk volna egy patentszemmel kisegítelek
Én 10 percig voltam doogókõn és tovább tekertem a malom völgy felé.