Akinek meg ..zsike, annak lelke rajta.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. szeptember 14. - 19:00
Akinek meg ..zsike, annak lelke rajta.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. szeptember 14. - 18:11
:rofl: Osszatok még, osszatok...! :hahaha:
Rájuk se ránts Zsizsike, csak irigykednek! Aki ott volt az tudja, hogy jó nõ vagy!
Lett volna ötletem még Virágos csapatképre, de a lányok már nagyon fáradtak és nyûgösek voltak. Azért nem mertem megemlíteni, mert vagy 5 perc lett volna mire elrendezem a kompozíciót. Majd egyszer, ha megint olyan lesz a hangulat.
Írta 2009. szeptember 14. - 17:34
Süti! Akkor megyek!Alex: tulképp az is megoldható.
Zsizsi: várunk. csak az esõ ne essen nagyon.
--Trifo
Elég ha piát meg valami borkorcsolyát viszek, vagy beszerezzek valami konkrétabb étket is?
Fuvar kell valakinek? (Nagykõrös-4-M0 útvonalon fogom megközelíteni az ojjektumot.)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 14. - 16:57
...hát ezek a fotók igen gázosak...:hahaha:
Avust azért láthattad szombat késõ délután az Istenhegyin, mert hozzád hasonlóan, sajnos nem ment végig a BEAC Maxin - az Inóci megtréfálta és komoly talajszerkezeti vizsgálatot tartott.Szerencsére nem lett semmi komoly baja.
Sajnálhatod, hogy nem tudtál tovább jönni, mert Nagy-Hideg-hegytõl kezdve igen komolyakat lehetett tolni. Kertészt játszottam, és csokorba szedtem a bringásokat onnantól kezdve, hogy saját tempóban mehettem. Arra, hogy menetben megelõzhessenek, sanszuk sem volt.Aszfaltot csak igen minimális mennyiségben iktattam be az útvonalba (Köves-mezõ elõtti rövid szakasz, Visegrádon a Fõ- és a Salamon torony utca, Pap-rét és a Pilisszentlászló elõtti piros/kék közötti rövid szakasz).
A francba, errõl jól lemaradtam, valamiért azt gondoltam, hogy októberben lesz a BEAC Maxi.
Írta 2009. szeptember 14. - 16:50
Írta 2009. szeptember 14. - 16:26
Írta 2009. szeptember 14. - 16:25
Optikus?
Hm...
ps.: nõnek tényleg randa lennék!
Szerencsére.
Zsizsi! Hidd el itt csak kötözködnek a fiúk..... látod Dante fantáziáját is megmozgattad...
Írta 2009. szeptember 14. - 16:24
...hát ezek a fotók igen gázosak...:hahaha:
Avust azért láthattad szombat késõ délután az Istenhegyin, mert hozzád hasonlóan, sajnos nem ment végig a BEAC Maxin - az Inóci megtréfálta és komoly talajszerkezeti vizsgálatot tartott.Szerencsére nem lett semmi komoly baja.
Sajnálhatod, hogy nem tudtál tovább jönni, mert Nagy-Hideg-hegytõl kezdve igen komolyakat lehetett tolni. Kertészt játszottam, és csokorba szedtem a bringásokat onnantól kezdve, hogy saját tempóban mehettem. Arra, hogy menetben megelõzhessenek, sanszuk sem volt.Aszfaltot csak igen minimális mennyiségben iktattam be az útvonalba (Köves-mezõ elõtti rövid szakasz, Visegrádon a Fõ- és a Salamon torony utca, Pap-rét és a Pilisszentlászló elõtti piros/kék közötti rövid szakasz).
Sajnálom is - a térdem még másnap is fájt - de azon agyalok, hogy pótolnom kéne...:chin:
Avusról azt gondoltam, mikor megpillantottam, hogy Salz-tempóra kapcsolt és kondenzcsíkot húzott maga után...
Sajnálom, hogy nem jött össze neki - se- az Inóci-vágás szedi az áldozatait. /Van már ott egy metszõ fog is, valahol./
ps.: a fotókról meg pszt! :lol1: Egy szót se akarok hallani! :no:
Majd kiderül!Alex: tulképp az is megoldható.
--Trifo
Írta 2009. szeptember 14. - 16:09
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. szeptember 14. - 16:07
...hát ezek a fotók igen gázosak...:hahaha:Optikus?
Hm...
Szerencsére.
Avust azért láthattad szombat késõ délután az Istenhegyin, mert hozzád hasonlóan, sajnos nem ment végig a BEAC Maxin - az Inóci megtréfálta és komoly talajszerkezeti vizsgálatot tartott.
Sajnálhatod, hogy nem tudtál tovább jönni, mert Nagy-Hideg-hegytõl kezdve igen komolyakat lehetett tolni. Kertészt játszottam, és csokorba szedtem a bringásokat onnantól kezdve, hogy saját tempóban mehettem. Arra, hogy menetben megelõzhessenek, sanszuk sem volt.
Írta 2009. szeptember 14. - 15:49
khm, mivel volt elsõ sár(szar)védõm, ezért csak a tarkóm kapta a tehénbélsarat, de az gazdagon
sajnos a sebesség egy bizonyos ponton túl oly' sûrûvé tette a tehénszar-per-frame mennyiséget, hogy lehetetlen volt NEM belemenni egy-egy friss, langymeleg, zaftos lepénybe. de hát ez egy ilyen játék - sometimes we eat sh!t
Ez alapján úgy vélem, élvezted!
Monnyuk Pixelnek már van tapasztalata a szent-tehénszarral is, õ már igazi -tehén-szak/r/ember.
Bocs Pix, tudod, nem úgy gondoltam...
Írta 2009. szeptember 14. - 15:38
Írta 2009. szeptember 14. - 15:20
Gumi-matracot.Mennék. Ha viszek matracot elalhatok valahol?
Mert ugye, ott a Duna.
Kellemeset a hasznossal.
egy kis ízelítõ saalbach-ból:
jó volt na. nem kicsit.
Aztán a jól nevelt gyermek enni kezd, és...
http://www.flickr.co...57622241757379/
...és rajtad meg KeX fiam mi az istennek csudájáért nincsen bukó, mikor ilyen veszélyes üzemû járómûben vigyorogtok!?
http://www.flickr.co...57622241757379/
Irigyellek titeket az már tuti!
ps.: Az tehénsz@r az Alpokban jót tesz az arc bõrének, csak kellõen egyenletesen kell szétcsapatni az arcbõrön!
Írta 2009. szeptember 14. - 15:19
jó volt na. nem kicsit.
Írta 2009. szeptember 14. - 15:18
tényleg=is
Azért Hozé már mesterien rágyúrt arra, hogy minimális karakterszámmal a legnagyobbat ütõ beszólást produkálja.
:rofl: Osszatok még, osszatok...! :hahaha:Na te ne szólaljál meg!
Amit te a fotón mûveltél Zsizsivel (no meg annó a biciklim fotójával) az csak azért nem öngyilkosság, mert Zsizsike békés ember.
(Ezért merek én is...)
Írta 2009. szeptember 14. - 15:14
Amit te a fotón mûveltél Zsizsivel (no meg annó a biciklim fotójával) az csak azért nem öngyilkosság, mert Zsizsike békés ember.
(Ezért merek én is...)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. szeptember 14. - 15:08
tényleg=is
Azért Hozé már mesterien rágyúrt arra, hogy minimális karakterszámmal a legnagyobbat ütõ beszólást produkálja.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 14. - 15:06
Mennék. Ha viszek matracot elalhatok valahol?éppen költöztünk, de ezt szerdán tervezzük megünnepelni. Ha eljöttök.
--Trifo
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 14. - 14:25
...
Szerencsére.
tényleg=is
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. szeptember 14. - 13:57

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére