Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

már megbántam, hogy nem mentem...
mennyit mentetek végül?

Nem mentunk sokat, kb. masfel ora volt az egesz mert ranksotetedett. Csak masztunk egy kellemeset. :) Km.-ben nem tudom, nincs oram.

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Amúgy az a vicc: vasárnap mentem busszal meg a sajgó oldalammal dógozni, és ott tekert egy csapat mellettem. Szépen húzták egymást. Most már én gondoltam rájuk, hogy ezek nem normálisak :D
Dehát saját hibájából biztosan tanul az ember. Remélem.
Telefonom, meg ki-be-ki-be kapcsol azóta is. Kontaktos lesz... de még garanciális. Az még az esés elõtt próbált jelezni, hogy ilyen idõben nem szabad házon kívül tartózkodni. Csak nem értettem. Ahogy Magnum mondta annak idején: "...a kis belsõ hang azt mondogatta, hogy csúszik vigyázz..." Ja és pont elõtte sztoriztam Bukiéknak a január elsejei BUÉK kupára feltekerés közben jégrehajtásos esetemet. Legközelebb jobban figyelek a jelekre!
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Eleinte ilyen szép idõ volt, látótávolság min. 20m.
Aztán ahogy lement a nap úgy bedurvult hogy elõ se mertem venni a fényképezõt, miután Peti telefonja is kikészült a páratartalomtól! :)
Feltöltött kép

már megbántam, hogy nem mentem...
mennyit mentetek végül?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
_Alex_ :
Pedig szívesen megnéztem volna milyen amikor bedurvult. Nekem még nem volt szerencsém ködhöz erdõben, bringával.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Eleinte ilyen szép idõ volt, látótávolság min. 20m.
Aztán ahogy lement a nap úgy bedurvult hogy elõ se mertem venni a fényképezõt, miután Peti telefonja is kikészült a páratartalomtól! :)
Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jóvanna Lepkevadász, nem kell ahhoz sem kátyú, sem köd, hogy valaki elessen. :P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért a kátyúktól eltekintve - szerintetek melyik komolyabb országútis megy ki egy hegyi útra ködszitálásban novemberben? Ez még tüköraszfalton is minimum...technikás. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Köszönöm Dante! :D Mivel én is építész vagyok ezért ismerem "azénmajdmegmagyarázom" szindrómát, és nem veszem zokon... :) Tudom, hogy ez egy súlyos betegség, de van remény, én kigyógyuló félben vagyok.
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Hát én már elég sok km-et letekertem Budapesten, de akkor is nehéz megszokni, hogy ilyen rosszak az utak. Szívesen közlekednék városon belül országútival, csak nem merek, pont a Petivel történtek miatt.
A "túra" jól sikerült tényleg, csak nagyon csúszott minden. A SpeedKing pedig aszfalton halál, de hát azt hiszem ezt mindenki tudja.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Viszont nyálkás út + kátyú + vékonyka országúti kerék nem barátkoznak. A mai Rekettyés estének ez lett a tanulsága.

Inkább az a tanulsága, hogy egy bringázásra teljesen alkalmatlan útviszony mellett miért mész hegyre biciklivel? Ha mész, akkor már inkább terepen. Segítek - a ködszitálásos nyálkán a montis kerék is csúszik. Igen, az országúti különösen. Ha nyári gumi van fent, akkor fõleg. Ne a Tour-ral hasonlítsd, õk 70-el buknak a macskakövön, 45 fokra bedöntött keróval. Ne haragudj, de amit csináltál, az a sors kihívása, s még nagyon olcsón megúsztad.

Kérdezd csak VV platinaalkatrészeit a trükkös erdészeti aszfaltutakkal kapcsolatban.

A bicajt ne utáld, tanulj meg biciklizni, vegyél egy normális téli gumit, s ne kekeckedj a nyálkás utakkal. A kátyút meg montival is ki kell kerülni. És ismételten mondom, hegyre, nyálkán, országútis nem megy, ha nem muszáj. És addig is, jobbulás!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex én azt hittem hogy van egy jó ösztelósod ami egy vékony bringást simán kimozog:D

Még nem próbáltam, de végülis lehet hogy igen. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Lemaradtunk-nekem mondjuk kikészült a gyomrom- a belgáktól kaptam el valami spéci kórságot.... Ennek ellenére összeszedtem magam... Ellenben ZEEEEZOLTÁNO latexbelsõjén a szelep letört :(
Valami hülye végzet sújt bennünket- valahogy nem akar nekünk ez a közös tekerés összejönni... annyira sajnálom, hogy ebbõl kimaradtunk :icon_sad::piorun::cry:
Peti jobbulást!!! Jössz kedden spinningre? Utána bedöntünk egy vigasz forralt bort a Vörösmarty téren:cheers:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
:cry: Lemaradtunk :cry: Az én problémám speciel az volt hogy amikor fújni akartam a latex belsõbe a szelep belsõ része letört és nemes egyszerûséggel be fújtam a belsõbe ezek után a guma 1 mp alatt teljesen leeresztett. Pótbelsõ azért nem volt nálam mert mióta latex +defet lötyi kombót használom azota nem volt defektek ellenben a latexen van kb 100-150 rózsaszín pöttyöcske aki az eltömített lyukakat jelenti. Rékának volt egy presta szelepes belsõje amit felajánlott azonban nem volt idegem berakni szerencsére.... ugyanis lyukas volt:D kilyen vidám lettem volna ha megyünk 500m-t és le ereszt:D Peti sajnálom hogy estél de nár mondtam ha van egy 12kg-os géped akkor az már legyen monti:air: Alex én azt hittem hogy van egy jó ösztelósod ami egy vékony bringást simán kimozog:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Most mit aggódtok!
Essetek vele együtt ti is. :D
Probléma megoldva.

kicsi a rakás....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Most mit aggódtok!
Essetek vele együtt ti is. :D
Probléma megoldva.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Okké Alex! Meghúzom a spödö csavarjait, és kioldhatatlanná teszem a pedálom, mindemellet csuklómhoz szíjazom a kormányt. :D

Nem artana. :) Es ha lehet csussz kicsit gyorsabban is, mert nem volt konnyu kikerulni annak ellenere, hogy fekeztem is. :D

Ne akard tudni milyen az amikor ilyesmi tortenik elotted. Latod, hogy a foldon van, az esest igazabol nem nagyon fogod fol, belassul minden, probalod kikerulni, azon aggodsz, hogy ne jojjon mogotted semmi... Mar voltam ilyen helyzetben. :(

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

DE!
BAKKER a zsíroskenyér!!!! Ez eddig eszembe se jutott... :D

Na, mit mondtam! Ismerlek én jómadár!:P

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Okké Alex! Meghúzom a spödö csavarjait, és kioldhatatlanná teszem a pedálom, mindemellet csuklómhoz szíjazom a kormányt. :D
Amúgy lefelé egy fekete merdzsós értelmiségi ledudált mert lassú voltam neki :D Ezek mindig megtalálnak. Nem szoktam ezeken fennakadni, de most a pirosnál odagurultam mellé. és megkértem ne csináljon ilyet többé. Épp elég a bajom ma estére. Ahhoz képest, hogy egy kopasz buflák volt, egész elszégyelte magát. :chomik:

Már bocs, hogy kibicként belepofázok, de ne lehet, hogy a forralt bor mellé csúszott más is?:D

DE!
BAKKER a zsíroskenyér!!!! Ez eddig eszembe se jutott... :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Már bocs, hogy kibicként belepofázok, de ne lehet, hogy a forralt bor mellé csúszott más is?:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hát, nagyon kimunkált mozdulat sor lehetett :-)