Már meg is van beszélve!Városban túra után lehetne sörölni egyet, vagy akár ott fent bükk....tudok 1-2 kellemes helyet

Már meg is van beszélve!Városban túra után lehetne sörölni egyet, vagy akár ott fent bükk....tudok 1-2 kellemes helyet
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
baráttya te nem jössz hétvégén?
zsizsi: péntek kiesik, akadt egy kis melo....szombat-vasárnap jólesz...mormoljunk imát a jóidõért
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Már én is próbálkoztam nála, de learázott ilyenekkel hogy "összevissza dolgozik", "nehéz összeegyeztetni".
Vagy valami hasonlóval.
te nem akarol gyönni tekeregni hétvégén? olvass túrák magyarországon topikot...
Már én is próbálkoztam nála, de learázott ilyenekkel hogy "összevissza dolgozik", "nehéz összeegyeztetni".ha végre lesz montim jöhetek veled?
öreg koromra pont ilyen kirándulásokra vágyom
Picasa _Alex_
"tekergõs-mûvelõdõs-nézelõdõs"-nem néztem /a "pedálfordulatot,szívritmust" :)/-csak a fejembõl kitegingetve a látnivalókat.....csak úgy sodródtam a cserhátban....
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - palóc kereszt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->