Isten éltessen sokáig, de legalább még egyszer ennyi ideig.

...megverni bringás apukát gyereke elõtt..?hát ja
...majd vesznek Sanyi cégétõl pár kigyúrt kopasz egybitest. aztán azok ha nem is kéne csak úgy magánszorgalomból jól megagyalnak pár bringást (lehetõleg kiránduló családból apukát a gyerekek elõtt).
..lehet levágatom a hajam és idõben jelentkezek az állásra...
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
...ha csak a kanadai parkõrökre gondolok, akkor , hm, nem is tudom.
Ott is vannak területek, amik szigorúan védettek - pl.: Denaly Nemzeti Park - oda civil ember be sem teheti a lábát, csak kísérõvel, stb...
Még nem ismerjük a szabályozást, meg látjuk. Más részt az nagy baj, ha a kerékpáros érdekképviseletek nem kezdenek el idõben, jó helyen lobbizni az érdekeikért, akkor nekünk csak a maradék jut és abból fõzhetünk amit tudunk.
bennem is az a kérdéas fogalmazódott meg hogy a kerékpárosok vajon bekerülnek e a az üldözendõ bûnelkövetõ kategóriába.
Érdekes híreket hallottam reggel a rádióban. Rákerestem. És elgondolkoztam... Sok-sok kérdés kavarog bennem, mivel ez nekünk különösen fájhat. Sokan közülünk, a szabályozást elõkészítõk szemében valószínûleg "természetkárosító bûnelkövetõként" megjelenõk közül sokkal zöldebbek, mint jópár nemzeti parkban tevékenykedõ "tarvágó"... (A "bûnelkövetõre" utaló idézet: "a napokban egyeztet a belügyminiszterrel, hogy rendészeti képzést kapó, fegyveres, hatósági emberekbõl álló ranger szolgálatot hozzanak létre, amelynek tagjai valóban képesek lesznek megvédeni a természeti értékeket, és megakadályozni a természetkárosító bûncselekményeket")
Index - Belföld - Illés Chuck Norrisokkal védené a nemzeti parkokat
Rangerek õrzik majd a nemzeti parkokat? - MR1-Kossuth Rádió
Fegyveres rangerekkel vden a nemzeti parkokat Ills Zoltn
Fegyveresek a nemzeti parkokban
idita nagy álmom, csak a lé hiányzik, meg parázok a polároktól
Ami a Transalp?
Már kezdem érteni, hogy miért inkább a fotózást választotta.Kérdezd csak H.Zolit elsõ túrájáról velünk, néha hatásos a "mélyvíz".
A sebesség mindent megold.
OFF Ez a "v-fék szétkopik a sárban jelenség", hogy mûködik? Csak mert nekem még sohasem sikerült. (pedig mentem már végig fullsaras hosszútáv maraton szezonokat v-fékkel, s én aztán húzom a féket....) Más tippem nem lehet, minthogy a gyári fékpofák ennyire szarok.