Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hozé bátyám!

Isten éltessen sokáig, de legalább még egyszer ennyi ideig.:):D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

hát ja
...majd vesznek Sanyi cégétõl pár kigyúrt kopasz egybitest. aztán azok ha nem is kéne csak úgy magánszorgalomból jól megagyalnak pár bringást (lehetõleg kiránduló családból apukát a gyerekek elõtt).
..lehet levágatom a hajam és idõben jelentkezek az állásra... :)

...megverni bringás apukát gyereke elõtt..? :P

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

...ha csak a kanadai parkõrökre gondolok, akkor , hm, nem is tudom.
Ott is vannak területek, amik szigorúan védettek - pl.: Denaly Nemzeti Park - oda civil ember be sem teheti a lábát, csak kísérõvel, stb...
Még nem ismerjük a szabályozást, meg látjuk. Más részt az nagy baj, ha a kerékpáros érdekképviseletek nem kezdenek el idõben, jó helyen lobbizni az érdekeikért, akkor nekünk csak a maradék jut és abból fõzhetünk amit tudunk.

hát ja

Zoltán (pedig basszus õ látszott az egyetlen értelmes embernek az alomból, még egész szépeket is nyilatkozott. csak pont az ellenkezõjét csinálja) + mondta hogy nem a 2 biologus diploma a lényaeg, hanem hogy bátran merjenek intézkedni (fegyvert használni is pl) ...majd vesznek Sanyi cégétõl pár kigyúrt kopasz egybitest. aztán azok ha nem is kéne csak úgy magánszorgalomból jól megagyalnak pár bringást (lehetõleg kiránduló családból apukát a gyerekek elõtt).

lehet levágatom a hajam és idõben jelentkezek az állásra :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

bennem is az a kérdéas fogalmazódott meg hogy a kerékpárosok vajon bekerülnek e a az üldözendõ bûnelkövetõ kategóriába.

...ha csak a kanadai parkõrökre gondolok, akkor , hm, nem is tudom.
Ott is vannak területek, amik szigorúan védettek - pl.: Denaly Nemzeti Park - oda civil ember be sem teheti a lábát, csak kísérõvel, stb...
Még nem ismerjük a szabályozást, meg látjuk. Más részt az nagy baj, ha a kerékpáros érdekképviseletek nem kezdenek el idõben, jó helyen lobbizni az érdekeikért, akkor nekünk csak a maradék jut és abból fõzhetünk amit tudunk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Érdekes híreket hallottam reggel a rádióban. Rákerestem. És elgondolkoztam... Sok-sok kérdés kavarog bennem, mivel ez nekünk különösen fájhat. Sokan közülünk, a szabályozást elõkészítõk szemében valószínûleg "természetkárosító bûnelkövetõként" megjelenõk közül sokkal zöldebbek, mint jópár nemzeti parkban tevékenykedõ "tarvágó"... (A "bûnelkövetõre" utaló idézet: "a napokban egyeztet a belügyminiszterrel, hogy rendészeti képzést kapó, fegyveres, hatósági emberekbõl álló ranger szolgálatot hozzanak létre, amelynek tagjai valóban képesek lesznek megvédeni a természeti értékeket, és megakadályozni a természetkárosító bûncselekményeket")
Index - Belföld - Illés Chuck Norrisokkal védené a nemzeti parkokat
Rangerek õrzik majd a nemzeti parkokat? - MR1-Kossuth Rádió
Fegyveres rangerekkel vden a nemzeti parkokat Ills Zoltn
Fegyveresek a nemzeti parkokban

bennem is az a kérdéas fogalmazódott meg hogy a kerékpárosok vajon bekerülnek e a az üldözendõ bûnelkövetõ kategóriába.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Érdekes híreket hallottam reggel a rádióban. Rákerestem. És elgondolkoztam... Sok-sok kérdés kavarog bennem, mivel ez nekünk különösen fájhat. Sokan közülünk, a szabályozást elõkészítõk szemében valószínûleg "természetkárosító bûnelkövetõként" megjelenõk közül sokkal zöldebbek, mint jópár nemzeti parkban tevékenykedõ "tarvágó"... (A "bûnelkövetõre" utaló idézet: "a napokban egyeztet a belügyminiszterrel, hogy rendészeti képzést kapó, fegyveres, hatósági emberekbõl álló ranger szolgálatot hozzanak létre, amelynek tagjai valóban képesek lesznek megvédeni a természeti értékeket, és megakadályozni a természetkárosító bûncselekményeket")
Index - Belföld - Illés Chuck Norrisokkal védené a nemzeti parkokat
Rangerek õrzik majd a nemzeti parkokat? - MR1-Kossuth Rádió
Fegyveres rangerekkel vden a nemzeti parkokat Ills Zoltn
Fegyveresek a nemzeti parkokban

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Ha már extremitás, egy kicsikét közelebb is van egy számomra eléggé
kalapmegemelõs versengés:
INFERNO Triathlon | Newsmeldung

A 2008-as összefoglaló:YouTube - Inferno Triathlon 2008

Virtu túra:YouTube - Inferno Triathlon - Virtuelle Streckenführung / Virtual Routing

Nincs az a nagy sprintbefutó.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

idita nagy álmom, csak a lé hiányzik, meg parázok a polároktól

vinnyogtok máá itten egy kis hótól!!
Na!
Csak jeges maci legyen elég, oszt minnyá lesz ott tempó! ;)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Infó. Aki a Határnyereg és a Virágos-nyereg közti, reptér meg hangár mellett elhaladó single trail-es szakaszt használja, annak 1-2 héten át kiemelten ajánlott a gumijavító készlet, pumpa és a pótbelsõ. Ma lekaszálták a gazt és levágták a belógó ágakat (ami alapvetõen "jó"), csak ezekbõl az útra is jutott bõven. Ezt a szakaszt meg ugye nem a tüske- és tövismentességéért szeretjük... :-]

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
idita nagy álmom, csak a lé hiányzik, meg parázok a polároktól

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Egy jó kis többnaposra szívesen elmegyünk a Krisztával, mondjuk egy Cape Epic-re.:)
Gyûjtsetek szépen repjegyre, nevezésre, mindenre és utána egy hét levezetés/nyaralás is beleférjen a keretbe.

Dante, te szemét! Ez a keresztül Alaszkán nem volt szép!
Ezért a 24h-n éjszaka kapsz a képedbe olyan fényerõt, hogy a lábujjaidon a körmök is 3 napig foszforeszkálni fognak!

Tig! Neeeee! Mit vétettem ellened, hogy össze akarsz zárni Dantéval 1-2 hétig?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
továbbá javasolnám, hogy miután Dante kolléga ilyen önzetlenül tolja a kiváló ötleteket, így bármelyik verseny is lesz a nyerõ , azon Dante fogja a szelet Zolinak, nevezettnek megfelelõ és kényelmes tempóban folyamatosan elõtte haladva...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem nevezzük be egyre. :D A fórum szavazást meg is indítanám, azaz
HOVÁ KÜLDÜK EL HOSTYA ZOLIT 2011-BEN!

Egyelõre a jelölteket gyûjtenénk, az én jelöltemre lehet, hogy kell kar és lábmelegítõt is vinni:
Race Info
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Ami a Transalp? :D

Cape Epic ... :D

vagy a RAAM :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ami a Transalp? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Már azért pedzegeti hogy lehet hogy jövõre elindul egy db egész versenyen is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kérdezd csak H.Zolit elsõ túrájáról velünk, néha hatásos a "mélyvíz". :)

Már kezdem érteni, hogy miért inkább a fotózást választotta. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Tényleg nem tudom, mert még hagyományos V-fékes korszakomban (XT V-fék, Koolstop pofa) sem volt ilyen gondom, kerámiás korszakomban meg fõleg. Ilyen értelemben a tárcsával sokkal kevésbé vagyok elégedett, a gyári gyantás (XT) pofát 1 hónap után kukázhattam. (hálistennek szinteressel tovább bírja)

Kérdezd csak H.Zolit elsõ túrájáról velünk, néha hatásos a "mélyvíz". :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Azt, hogy neked, miért nem kopik a fékpofád nem tudom, biztosan valamit jobban csinálsz :-)
Jelen esetben egy magellan polaris zsír új bringáról van szó alivito szettel, acera fékekkel, egy kezdõ montis elsõ túrája volt elõször szemerkélõ, majd szakadó esõben, néhol bokáig tapicskolva a löszös k. ragadós számunkra tekerhetetlen sárban... Szerencsére nem vette el a kedvét.

OFF Ez a "v-fék szétkopik a sárban jelenség", hogy mûködik? Csak mert nekem még sohasem sikerült. (pedig mentem már végig fullsaras hosszútáv maraton szezonokat v-fékkel, s én aztán húzom a féket....) Más tippem nem lehet, minthogy a gyári fékpofák ennyire szarok.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Ez a "v-fék szétkopik a sárban jelenség", hogy mûködik? Csak mert nekem még sohasem sikerült. (pedig mentem már végig fullsaras hosszútáv maraton szezonokat v-fékkel, s én aztán húzom a féket....) Más tippem nem lehet, minthogy a gyári fékpofák ennyire szarok.