Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Egy ezres a markomba túra elõtt, s nem birizgálom a biciklidet. :D Ó, hát gazdag leszek...

Túra elõtt?
Koponyánként?
Tudsz élni!!!
:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Elnézést az elõzõ hozzászólásomban elírtam a lyukak száma helyesen 100-150 volt

OFF Szerintem meg nézz meg egy latexbelsõt mikroszkóp alatt, a cucc erõsen porózus, s a lötyi indokolt esetben azokon is kimászhat, a nyomás simán kinyomja az oldószer részét (a benne lévõ szilárd szemcséket és szálakat persze nem). Ezt látod defekt alatt, ennek elenyészõ százaléka lehetett valódi defekt. Én latexbelsõvel évi 1-2 defektet kaptam, amikor a Gödöllõi dombságban sokat tekertem, s gondolom emlékszel a közös túránkról, hogy kb. 90 % akácos.

ON

1. fázis, a következmények demonstrálása, azaz lõjj le egy túszt, hogy komolyan vegyenek
2. fázis, a követelések ismertetése

Egy ezres a markomba túra elõtt, s nem birizgálom a biciklidet. :D Ó, hát gazdag leszek...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Szerintem - :P - 0 fok alatt a legjobban egy új belsõ tömít. :D

Zee, Dantét kitiltanám a kerékpárod látótávolságából. Így nem érhet kellemetlen meglepetés. ;)

Annak a bicajnak mar mindegy. El lett atkozva. :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szerintem - :P - 0 fok alatt a legjobban egy új belsõ tömít. :D

Zee, Dantét kitiltanám a kerékpárod látótávolságából. Így nem érhet kellemetlen meglepetés. ;)

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Szerintem(ez az egyik kedvenc szavam) 0 fok alatt semmi nem tömít.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Elnézést az elõzõ hozzászólásomban elírtam a lyukak száma helyesen 100-150 volt
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Télen még nem próbáltam, viszont kipróbáltam mi lesz ha egy kis adagot lefagyasztok mínusz 20 fokra.
Egy gyúrható massza lett belõle. Szóval tényleg, fagyban már kevésbé lehet hatásos de nyáron jó.
Legalábbis nekem eddig bevált.

Jó, hogy mondod, télre majd hordok hagyományos megoldást. Errõl el is felejtkeztem volna..

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ismerem pont ez a márka ami szerintem szinte használhatatlan gyorsan elveszti a tömítõ képességét +5 fok alatt semmit sem ér a "legjobb" tulajdonsága a az agresszív marketing kampány.
Ami tapasztalatom szerint a legjobb az a Dr. Sludge De csak az ami flakonos és narancs sárga ami elõre betöltött belsõ abban sajnos a Deffekt stop van. Ami még jó az a Kenda löttyije illetve az löttyik õse a Slime
A legjobb kombó Dr.Sludge Latex belsõbe töltve tavaly kb100-1500 lyuk lett volna a latex belsõn helyette ugyanennyi narancssárga pöttyvolt a zöld gumin ( elõször azt hittem penészes )

Sala eddig tökéletes.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

..az oké hogy felütöttem a hátsó gumit és defektem lett aztán ahogy haza érés után 30 perccel hangos sziszegéssel leeresztett a hátsó mert levált egy régi folt.
..utána észre veszem hogy az elsõ kerék is le eresztett szép lassan mert valahol összeszedtem egy 19-es Reisser csavart, az már nincs rendben :)ha nem latex belsõm lett volna tegnap megint szerelhettem volna valahol útközben.

Szerintem vegyél ilyent: Off-road, kerékpár, bicikli defektmentesítõ gél

Már én is megúntam, hogy másnaponta defektet kell javítanom.
Vettem egy flakon ilyen szert és a lyukas belsõbe bele töltöttem, azután csak úgy levegõben tartva felpumpáltam.
Amikor a lyukhoz ért a trutty akkor prüszkölt kicsit, majd lezárta a nyílást. Azóta így használom és nincs gond a defekttel.
Megnéztem mikroszkóp alatt a szmötyit, rengeteg vékony (hajszálnál vékonyabb) szál van benne és gumi õrlemény.
Ezek tömik el a lukat és a diszperziós vizes alapu ragasztó beszárad a végén és többé nem enged.
Ha meg mégis megindulna akkor a szálak kitódulnak és megszorulnak a beszáradó vizes ragasztóban.

Szerintem érdemes rászánni 3500,-Ftot.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Dante az oké hogy felütöttem a hátsó gumit és defektem lett aztán ahogy haza érés után 30 perccel hangos sziszegéssel leeresztett a hátsó mert levált egy régi folt.
Oké rendben, de hogy megszerelem és utána észre veszem hogy az elsõ kerék is le eresztett szép lassan mert valahol összeszedtem egy 19-es Reisser csavart, az már nincs rendben :)ha nem latex belsõm lett volna tegnap megint szerelhettem volna valahol útközben.

Most nem azért, de a Te bringádat simogatta a legtöbbet mégis mit vártál?:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
villa jo lett?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Dante az oké hogy felütöttem a hátsó gumit és defektem lett aztán ahogy haza érés után 30 perccel hangos sziszegéssel leeresztett a hátsó mert levált egy régi folt.
Oké rendben, de hogy megszerelem és utána észre veszem hogy az elsõ kerék is le eresztett szép lassan mert valahol összeszedtem egy 19-es Reisser csavart, az már nincs rendben :)ha nem latex belsõm lett volna tegnap megint szerelhettem volna valahol útközben.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Dante kicsit csendben volt, szerintem tul sokat bantottuk. :D

Áááá, õ azt szereti, ha foglalkoznak vele. Tiszta depi lenne, ha nem húznánk mindig valamivel az agyát.
Szerencsére mindig gondoskodik róla, hogy legyen mivel.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én is köszönöm a túrát, s a lehetõséget, hogy a pechszériát átragasszam másokra (rátok mindig lehet számítani :) ), mivel mi igen hamar és jól hazaértünk: Csillaghegyig kevesebb, mint fél óra alatt beértünk, pedig nem is rohantunk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Beertem a munkahelyre, most mar van idom irni. :D

Koszi mindenkinek a turat, jo volt ekkora tarsasaggal tekerni es ennyi uj embert megismerni. Dante kicsit csendben volt, szerintem tul sokat bantottuk. :D

Koszonom Rekanak es Zee-nek a vendeglatast: megetettek, megitattak es csak utana engedtek egy rovid sprintre a Deli Palyaudvarig. :)

Jo ido eseten (ertsd: nem esik) ket het mulva egy hasonlo?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a tinit nem, csak a kiskorút....:P

Nézegettem és képeket és bevallom fáj a szívem picit....
Mi ma az tandempajtással gyalogbékáztunk egy jót.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Sala, neked nem tudom mit kívánjak! Tán egy csini tinilánykát búfelejtõnek? ;)

Na-na, azt büntetik!! :D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Jó volt!
Köszi a szervezést és a részvételt mindenkinek!
Zorgnak jobbulást!
Tigger kiccsaládjának szintén!
Sala, neked nem tudom mit kívánjak! Tán egy csini tinilánykát búfelejtõnek? ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ja, és errõl beszéltem ma.
Feltöltött kép
Komoly...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Azert nem vagytok egyszeru esetek. Meg haza sem erek, erre egy oldalt mar teleirtok. :D

Es most nekiallok vegigolvasni... :)

Hö? Na de kérem...:P

kösz
macska már jól van. pedig péntek reggel úgy nézett ki mint aki nem éri meg az estét.

9 életbõl mínusz 1! :D