Túra elõtt?Egy ezres a markomba túra elõtt, s nem birizgálom a biciklidet. Ó, hát gazdag leszek...
Koponyánként?
Tudsz élni!!!
Túra elõtt?Egy ezres a markomba túra elõtt, s nem birizgálom a biciklidet. Ó, hát gazdag leszek...
Elnézést az elõzõ hozzászólásomban elírtam a lyukak száma helyesen 100-150 volt
Szerintem - - 0 fok alatt a legjobban egy új belsõ tömít.
Zee, Dantét kitiltanám a kerékpárod látótávolságából. Így nem érhet kellemetlen meglepetés.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Szerintem vegyél ilyent: Off-road, kerékpár, bicikli defektmentesítõ gél..az oké hogy felütöttem a hátsó gumit és defektem lett aztán ahogy haza érés után 30 perccel hangos sziszegéssel leeresztett a hátsó mert levált egy régi folt.
..utána észre veszem hogy az elsõ kerék is le eresztett szép lassan mert valahol összeszedtem egy 19-es Reisser csavart, az már nincs rendben :)ha nem latex belsõm lett volna tegnap megint szerelhettem volna valahol útközben.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Dante az oké hogy felütöttem a hátsó gumit és defektem lett aztán ahogy haza érés után 30 perccel hangos sziszegéssel leeresztett a hátsó mert levált egy régi folt.
Oké rendben, de hogy megszerelem és utána észre veszem hogy az elsõ kerék is le eresztett szép lassan mert valahol összeszedtem egy 19-es Reisser csavart, az már nincs rendben :)ha nem latex belsõm lett volna tegnap megint szerelhettem volna valahol útközben.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Dante kicsit csendben volt, szerintem tul sokat bantottuk.
Na-na, azt büntetik!!Sala, neked nem tudom mit kívánjak! Tán egy csini tinilánykát búfelejtõnek?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Hö? Na de kérem...Azert nem vagytok egyszeru esetek. Meg haza sem erek, erre egy oldalt mar teleirtok.
Es most nekiallok vegigolvasni...
9 életbõl mínusz 1!kösz
macska már jól van. pedig péntek reggel úgy nézett ki mint aki nem éri meg az estét.