Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Így április elejére pont ideális volt a pálya, kis mászás+lejtõzés, 21km/h átlagsebességgel végig lehetett menni a hosszútávon, nagyon élveztem az egészet, szalag itt-ott kevés volt, de legalább volt izgalom ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sisak csak "ajánlott" volt, soha sem értem, miért csak "ajánlott".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Nem tudja valaki, végül mi lett a sorsa annak a csókának, aki sisak nélkül odacsapta magát az utolsó hosszú kavicsos lejtõn? Remélem megúszta maradandó sérülés nélkül.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
és ki tudja mennyi + km lett volna, ha nem igazít útba a kutyás társaság Eplény elõtt... egyébként jó volt a rendezvény, szép helyeken vitt az útvonal, jó volt a végén a hosszú lejtõn leereszkedni Palotára. Jövõre ugyanitt :)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Nekünk is sikerült elkavarnunk, bár az csak +5km lett :) Pedig jó volt a jelölés, fogalmam sincs mit nézhettünk be.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem Dante tévedt el hanem Én Kálesz és Kószacica.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Dante, te nagyon eltévedhettél, ha a Bakonyban kötöttél ki. :D
BE BE BE A BAKONYBE VÁRPALOTÁRA-Tavaszköszöntõ kerékpáros teljesítménytúra fényképei - Tavaszköszöntõ by E-Works | Facebook
BE BE BE A BAKONYBE VÁRPALOTÁRA-Tavaszköszöntõ kerékpáros teljesítménytúra fényképei - Tavaszköszöntõ by E-Works | Facebook

A sebesség mindent megold.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Kikkel találkozhattunk Klastrompusztán, kora délután?
5-6 fõs társaság, volt egy lány is, meg az egyikõjük sisakján volt egy kamera.

Egy ilyet toltunk ma. Az elmúlt napok szeles idõjárása miatt elég sok a törmelék fa az úton, de szerencsére nem okoztak galibát. Helyenként a betonkeményre száradt keréknyom körüli taréjok kellemetlen meglepetések forrása lehet, de ezeket leszámítva az erdõ tökéletesen járható.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

BLePister

BLePister

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Tavaly õsszel letekertem Debrecenbõl Tokajba a Tisza gáton keresztül és vissza. Jó élmény volt, írtam is róla egy bejegyzést, akit érdekel, bõvebben:
BLePister SportBlogja: Túl a 300-on

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Bizony ! Múlt héten a HHH alatt a reptéren is voltak szúnyogok és már kullancs is volt rajtam.
Minden túra után nézzétek át magatok !!!
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nekem csütörtökön meg volt az elsõ szúnyog hogy honnét jött nem tudom, de a HHH tetején ott volt.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Helyzetjelentés. Szerdán és ma mi mentünk egy kört késõ délután, Budai-hegyekben kitûnõek a körülmények. Sõt, lassan már túl száraz lesz minden. (Ezt is megértük!) Szerdával ellentétben meglepett, hogy ma egyetlen bicajossal sem találkoztam. Péntek persze egy kivételes nap, de ez mégis meglepett.
Viszont azoknak, akik szanaszét fékezgetik a túristautakat és ijesztgetik a gyalogosan túrázókat, küldenék egy idézetet. :-)
"Dab, don’t grab: When riding sections like this, control your speed by literally dabbing the brakes, rather than grabbing them. Fine tuning like this keeps you in control – locked wheels are out of control."
Forrás: Technique: How To Tackle Mountain Bike Trail Centres, Part 1 - BikeRadar
;-)

Nagyon jó most kint lenni, nincsenek még szúnyogok és úgy egyáltalán, rovar is alig van, minden csupa harangvirág és andalító virágillat lengedez mindenfelé; pokoli jó kint lenni, na! Holnap és holnapután viszont készüljön mindenki arra, hogy sokan lesznek a túristautakon, ilyenkor még nem vonul le a nép a Pelso mellé...

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

elmarad...

Tudom, beszéltem Dantéval, azért köszi az infót :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

még csak annyit dumáltunk,hogy tekerünk...
az indulás vszeg 10körül lesz.

elmarad...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Honnan és mikor indultok ? Lehet mennék, hasonló idõtartamra gondoltam én is.

még csak annyit dumáltunk,hogy tekerünk...
az indulás vszeg 10körül lesz.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Igen, tudom :)
Legroszabb esetben leszakadok és megyek egy kört egyedül.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Tudja õ azt, ismeri õket.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Geoff ne akard tudni hogy mit jelent Danténak és Richienek a "Lightos":)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

lehet megyünk Dante-komával egy laza 2-3 órás kanyart szombaton

Honnan és mikor indultok ? Lehet mennék, hasonló idõtartamra gondoltam én is.

Túrák - Tavaszköszöntõ Kerékpártúra - be, be, be a BakonybE
Ide elég sokan jönnek innét is ha meg Budai indulást akarsz akkor Ronint interjúvold meg akár Privátban is de õ most már nem, igen szokott lightos túrákat csinálni viszont ha elfáradsz elég sok helyen haza fordulhatsz.

Köszi az infot, ez is jól hangzik :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Hétvégére nem tervez valaki lightosabb terepezést ? Becsatlakoznék :)

lehet megyünk Dante-komával egy laza 2-3 órás kanyart szombaton