Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Adok ingyé egy fekete Most nyerget. :)

Annyi, hogy nekem kellene menni 2x40 perc lendületeset, mert egész héten csak a lazázás ment ó; majd megpróbálok ellépni, s visszagurulok - a fennmaradó idõ meg totál lazázás lesz. Esetleg azt is megbeszélhetjük, hogy találkozunk a reptéren, addig én széttépem már magam egyszer HHH csúcsán, s már kellõen le leszek nyugodva. A másik résztávot meg megcsinálom, ha visszaérünk Bp-re és leválok a határon.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az én káromra nem válik nem engem fog elátkozni ha sokáig cseszegetik és vált már be átka. Pedig én nem hiszek bennük.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Más - szombaton egy jó kis montizásra Budai-hegyekben nem csatlakozna valaki? Nagy veretést nem tervezek, de olyan 4-5 órácskát gurulnék.

Ahoj! Ehhez még én is csatlakoznék öcsémmel együtt, csak rá kell beszéljem, hogy hajlandó legyen eltekerni a János kórházig 10-re :) Mindjárt felhívom és megpróbálom meggyõzni. Erõnlétileg én se virágzok mondjuk, eddig idén nem teljes 20km-t mentem hegyen (meg vagy 800-at munkába, de az síkon van, nemigen számít)

A nyereg ügyhöz annyit, hogy olyan nyerget propagálj, ami aztán nem válik ZééZoo kárára :)

--Trifo

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Viki figyelmeztetett, hogy nem sokáig fogunk közösen tekerni, mert hamar lemaradok. :) Én jelenleg még kb. azt a tempót tudom nyomni, mint a Bakonyban. Ööööö, elég cink, de kb. mint Csilla. :) Szóval, nem akarok sírni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát nincs mikor és nincs hogyan, mert eddig te vagy az egyetlen jelentkezõ. Én elindulnék egy 10-kor legkésõbb, s mondjuk találkoznánk a János Kórháznál.

Adok egy telefonszámot, 30-431-13duplanulla, ha holnap reggel felhívsz, kitaláljuk. (8-tól már biztosan ébren vagyok, szóval bátran)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás

Más - szombaton egy jó kis montizásra Budai-hegyekben nem csatlakozna valaki? Nagy veretést nem tervezek, de olyan 4-5 órácskát gurulnék.

Még nem biztos, hogy ráérek, de ha igen, érdekelne a dolog. Mikó, honnan lenne az indulás?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Aszfaltos gumival járható?

Nem kéne, tegnap este 9-kor a Kopaszon még egy kis dér is volt, csúsztak a kövek rendesen.

Amúgy nem értem miért gondolja mindenki, hogy olyan brutál tempót megyünk, eddig egyedül Kexet csináltuk ki, de õt sem a tempóval, hanem a szinttel. 17-es átlag jó, ha megvan, tiszta Amerika.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Na, demonstráció nem lesz, de majd írásban átadom a tiltakozók nevét. :D

Ejh, hogy pont most utazom el! :-) (Szívesen csatlakoznék egyszer, hogy lássam, legalább 1-2 km-t bírok-e a tempóddal.:-))

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Aszfaltos gumival járható?
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na, demonstráció nem lesz, de majd írásban átadom a tiltakozók nevét. :D

Saladin9

Saladin9

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Vétel. Nincs harag, félre ne értsétek!

Nyeregügy: tarthatnánk egy békés kerékpár tolást a Lánchídon.
Tipli burnyák!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

A topic címbõl arra következtettem, hogy a Magyarországon fellelhetõ hivatalos, félhivatalos, nem hivatalos - de jegyzett túrák leírásait találom. Visszaolvasva jó pár oldalt, én inkább Általános Topic, vagy Off topic címet adnék ennek.

Csak beírod a gugliba TTT vagy Fõoldal | TTT itt csak "hivatalos túrák" vannak mivel ebben a topicban a hozzászólók jó része személyesen is ismeri egymást ezért néha "személyeskedünk" és nem feltétlen ragaszkodunk a topic címéhez bocsásd meg ezt nekünk;)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Dante, tiltakozó demonstráció is lesz nyeregügyben? :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
:)
Ha hivatalos túraleírásokat akarsz, akkor a legtöbb turistakalauz a barátod: Turista könyv
Minden más esetben: mond merre szeretnél menni, és lesz aki ad neked tippeket.
De ez is segíthet: Bikemap.net - Your bike routes online

Saladin9

Saladin9

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Ez a topik a hazai bringás túrák szervezésének ad teret. Például ha akarsz egyet tekerni nem egyedül, akkor itt keress hozzá útitársakat.

A topic címbõl arra következtettem, hogy a Magyarországon fellelhetõ hivatalos, félhivatalos, nem hivatalos - de jegyzett túrák leírásait találom. Visszaolvasva jó pár oldalt, én inkább Általános Topic, vagy Off topic címet adnék ennek.
Tipli burnyák!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez a topik a hazai bringás túrák szervezésének ad teret. Például ha akarsz egyet tekerni nem egyedül, akkor itt keress hozzá útitársakat.

Saladin9

Saladin9

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
ööööö...
Ez a topic hol tartalmaz túrákat Magyarországon?
Tipli burnyák!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Rég röhögtem ilyen jót, Görögdinye nincs itthon.
Rékám most már talán Salzburgban van a munkahelye megszervezte hogy ne közvetlen menjen vonattal ahol még át sem kell szállnia. A jelen verzió Ferihegy azaz Liszt Ferenchegy - Frankfurt azonban a Frankfurt -Salzburg járatot törölték és ezért át kellet mennie Münchenbe és onnan Salzburgba. Bp.- salzburg cirka 500km. Mennyi Bp.- Frankfurt-München-Salzburg ? No comment.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok!

A fejtsünk ki nyomást Görögdinnyére mozgalom újabb agitátorokat és támogatókat keres:
Petitions24.com - Signatures - Réka nyerge

:D

Aki nem tudná, Réka a karbon XTC/SID kombón egy másfél kilós nyerget használ és hát ezt nem tûrhetjük szótlanul. :)

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Hátha valakit érdekel: a Király-kúti-nyereg, és Pilismarót közötti aszfaltos bicós úton, az akadály /farakások/ hétvégére, de legkésõbb jövõhétvégére megszûnik!