Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2011. April 15. - 22:34
Annyi, hogy nekem kellene menni 2x40 perc lendületeset, mert egész héten csak a lazázás ment ó; majd megpróbálok ellépni, s visszagurulok - a fennmaradó idõ meg totál lazázás lesz. Esetleg azt is megbeszélhetjük, hogy találkozunk a reptéren, addig én széttépem már magam egyszer HHH csúcsán, s már kellõen le leszek nyugodva. A másik résztávot meg megcsinálom, ha visszaérünk Bp-re és leválok a határon.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. April 15. - 21:47
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. April 15. - 21:18
Más - szombaton egy jó kis montizásra Budai-hegyekben nem csatlakozna valaki? Nagy veretést nem tervezek, de olyan 4-5 órácskát gurulnék.
Ahoj! Ehhez még én is csatlakoznék öcsémmel együtt, csak rá kell beszéljem, hogy hajlandó legyen eltekerni a János kórházig 10-re Mindjárt felhívom és megpróbálom meggyõzni. Erõnlétileg én se virágzok mondjuk, eddig idén nem teljes 20km-t mentem hegyen (meg vagy 800-at munkába, de az síkon van, nemigen számít)
A nyereg ügyhöz annyit, hogy olyan nyerget propagálj, ami aztán nem válik ZééZoo kárára
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2011. April 15. - 20:02
Posted 2011. April 15. - 18:23
Adok egy telefonszámot, 30-431-13duplanulla, ha holnap reggel felhívsz, kitaláljuk. (8-tól már biztosan ébren vagyok, szóval bátran)
Posted 2011. April 15. - 18:11
Más - szombaton egy jó kis montizásra Budai-hegyekben nem csatlakozna valaki? Nagy veretést nem tervezek, de olyan 4-5 órácskát gurulnék.
Még nem biztos, hogy ráérek, de ha igen, érdekelne a dolog. Mikó, honnan lenne az indulás?
Posted 2011. April 15. - 16:03
Aszfaltos gumival járható?
Nem kéne, tegnap este 9-kor a Kopaszon még egy kis dér is volt, csúsztak a kövek rendesen.
Amúgy nem értem miért gondolja mindenki, hogy olyan brutál tempót megyünk, eddig egyedül Kexet csináltuk ki, de õt sem a tempóval, hanem a szinttel. 17-es átlag jó, ha megvan, tiszta Amerika.
Posted 2011. April 15. - 15:50
Na, demonstráció nem lesz, de majd írásban átadom a tiltakozók nevét.
Ejh, hogy pont most utazom el! :-) (Szívesen csatlakoznék egyszer, hogy lássam, legalább 1-2 km-t bírok-e a tempóddal.:-))
Posted 2011. April 15. - 15:40
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Posted 2011. April 15. - 15:37
Posted 2011. April 14. - 10:17
Nyeregügy: tarthatnánk egy békés kerékpár tolást a Lánchídon.
Posted 2011. April 14. - 06:58
A topic címbõl arra következtettem, hogy a Magyarországon fellelhetõ hivatalos, félhivatalos, nem hivatalos - de jegyzett túrák leírásait találom. Visszaolvasva jó pár oldalt, én inkább Általános Topic, vagy Off topic címet adnék ennek.
Csak beírod a gugliba TTT vagy Fõoldal | TTT itt csak "hivatalos túrák" vannak mivel ebben a topicban a hozzászólók jó része személyesen is ismeri egymást ezért néha "személyeskedünk" és nem feltétlen ragaszkodunk a topic címéhez bocsásd meg ezt nekünk;)
Posted 2011. April 13. - 22:42
Posted 2011. April 13. - 21:38
Ha hivatalos túraleírásokat akarsz, akkor a legtöbb turistakalauz a barátod: Turista könyv
Minden más esetben: mond merre szeretnél menni, és lesz aki ad neked tippeket.
De ez is segíthet: Bikemap.net - Your bike routes online
Posted 2011. April 13. - 07:34
Ez a topik a hazai bringás túrák szervezésének ad teret. Például ha akarsz egyet tekerni nem egyedül, akkor itt keress hozzá útitársakat.
A topic címbõl arra következtettem, hogy a Magyarországon fellelhetõ hivatalos, félhivatalos, nem hivatalos - de jegyzett túrák leírásait találom. Visszaolvasva jó pár oldalt, én inkább Általános Topic, vagy Off topic címet adnék ennek.
Posted 2011. April 12. - 23:17
Posted 2011. April 12. - 22:54
Posted 2011. April 12. - 21:25
Rékám most már talán Salzburgban van a munkahelye megszervezte hogy ne közvetlen menjen vonattal ahol még át sem kell szállnia. A jelen verzió Ferihegy azaz Liszt Ferenchegy - Frankfurt azonban a Frankfurt -Salzburg járatot törölték és ezért át kellet mennie Münchenbe és onnan Salzburgba. Bp.- salzburg cirka 500km. Mennyi Bp.- Frankfurt-München-Salzburg ? No comment.
Posted 2011. April 12. - 20:48
A fejtsünk ki nyomást Görögdinnyére mozgalom újabb agitátorokat és támogatókat keres:
Petitions24.com - Signatures - Réka nyerge
Aki nem tudná, Réka a karbon XTC/SID kombón egy másfél kilós nyerget használ és hát ezt nem tûrhetjük szótlanul.