Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2006. September 08. - 01:19
Mi vasárnap megyünk tekerni a Börzsönybe (ha nem szakad) - igaz, nem lesz szivatós. Ha valakit érdekel, az jöjjön bátran.
Posted 2006. September 08. - 00:53
Szept. 3. hetében, h-cs (18-21) szállunk meg a bükk fennsíkon, síházban. (a ház hétvégére egyébként már foglalt)
Olcsó 800ft/fõ/éj, villany van, víz háztól távolabb, kissé nomád, de
úgyis tekerni + tábortüzezni megyünk.
2fõ biztos, 1fõ 50%-os, szombatig kellene biztos létszámot mondani. összesen 1 4ágyas és 2 8ágyas szoba áll rendelkezésre.
írjatok ide vagy priviben, küldök linket, addigra megszerzem haveromtól õ szervezi ugyanis.
Posted 2006. September 07. - 01:05
Posted 2006. September 06. - 01:28
Csak részben. Reggel úgy gondoltam - mivel a héten szabin vagyok -, hogy lenyomom a DM középtávot. Nagyjából minden rendbe is volt a Prédikálószékhez közeli leágazás utáni szakaszig, ami a Kisrigóhoz visz. Na itt egy kanyar utáni részen elszálltam, mint a vörös lobogó. Természetesen mentem, mint az állat. De hangsúlyoznám, hogy szigorúan CC-tem.
Az eredmény: bal láb bokarádulás (kb. kétszeresére dagadt), jobb láb nagyujja ficam. Érdekesen nézett ki 45 fokban elcsavarodva.
Kórház, röntgen, ficam helyrerak, már Hawaii itthon. Szerencse, hogy szabin vagyok. Jövõ héten kezdhetem terhelni, de egy hónapig tilos bringa.
Ja és a perec után egy lábbal még lejöttem visegrádig (persze nagyrészt aszfalton), majd onna hazavezettem. Itthon action pack összeállít, mentõ, irány a János.
Ennyi.
Gyógyulj meg minél hamarabb!! A telcsim nonstop helpre kész!!!!
Posted 2006. September 05. - 23:21
Csak részben. Reggel úgy gondoltam - mivel a héten szabin vagyok -, hogy lenyomom a DM középtávot. Nagyjából minden rendbe is volt a Prédikálószékhez közeli leágazás utáni szakaszig, ami a Kisrigóhoz visz. Na itt egy kanyar utáni részen elszálltam, mint a vörös lobogó. Természetesen mentem, mint az állat. De hangsúlyoznám, hogy szigorúan CC-tem.Írtam levelet már McGywernek, õ pont nem fért be, remélem még benne lesz!
Ha nem, akkor segítened kell...
Btw...minek DH-zod le állandóan magadat! :mad: Felteszem ez történt.
Az eredmény: bal láb bokarádulás (kb. kétszeresére dagadt), jobb láb nagyujja ficam. Érdekesen nézett ki 45 fokban elcsavarodva.
Kórház, röntgen, ficam helyrerak, már Hawaii itthon. Szerencse, hogy szabin vagyok. Jövõ héten kezdhetem terhelni, de egy hónapig tilos bringa.
Ja és a perec után egy lábbal még lejöttem visegrádig (persze nagyrészt aszfalton), majd onna hazavezettem. Itthon action pack összeállít, mentõ, irány a János.
Ennyi.
Posted 2006. September 05. - 23:10
Ha nem, akkor segítened kell...
Btw...minek DH-zod le állandóan magadat! :mad: Felteszem ez történt.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. September 05. - 22:57
Posted 2006. September 05. - 22:56
Lensver - ezesetben 99 %, hogy tudok menni sütögetni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. September 05. - 22:36
Sajnálatos módon le kell mondanom a "Börzsönyi szivató" Replayt. Az ok igen egyszerû: megsérültem és 4 hétig a közelébe se mehetek kerékpárnak. A sérülés nem súlyos (rándulás és ficam) de kb. egy hónap kell hozzá, hogy rendbejöjjön, és addig sporttal nem terhelhetem a lábaimat.
Sajnos a teljes útvonalat csak én ismerem, és nem egyszerû a vonalvezetés, így nélkülem elég macerás lenne megoldani.
Jó tekerést kívánok mindenkinek. Itt a Fórumon elérhetõ leszek, így ha bármi kérdés adódna, szívesen segítek.
Posted 2006. September 05. - 11:47
Nekem édesmindegy, de már kb. két hete ez az idõpont van kitûzve (gondolom ennek függvényében többen így alakították a hétvégi programjukat), plussz kockáztatjuk a "rossz idõ" lehetõségét.
Arról már nem is beszélek, hogy vkinek mindig nyûgje van a kitûzött idõponttal kapcsolatban.:chin:
Tudom, tudom, csak bepróbálkoztam. + már én is minimum egy hónapja tervezem elõtte a sütögetéses projektet, úgyhogy eszembe juthatott volna korábban is ez a bepróbálkozás.
Posted 2006. September 05. - 10:34
Nekem édesmindegy, de már kb. két hete ez az idõpont van kitûzve (gondolom ennek függvényében többen így alakították a hétvégi programjukat), plussz kockáztatjuk a "rossz idõ" lehetõségét.
Arról már nem is beszélek, hogy vkinek mindig nyûgje van a kitûzött idõponttal kapcsolatban.:chin:
Ez így van.
Ha az idõ megfelelõ lesz, én mindenképpen megyek.
Egy kérdésem van: elõreláthatóan mikor végzünk az elõírt kilométerekkel?
Tudom, bármikor vissza lehet fordulni, csak érdekel, hogy a tervezett távokat mennyi idõ alatt teljesítjük.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2006. September 04. - 20:36
Posted 2006. September 04. - 20:27
Posted 2006. September 04. - 18:02
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. September 04. - 17:53
Pénteken megnéztem a kéket Hegyes-tetõrõl le Nagymarosig - nagyon baba:D, fõleg, miután befejezõdik a singletrack.
Posted 2006. September 01. - 15:58
Ne zavarjon a botladozás, a forma meg pláne.
Van itt olyan aki 10000+ esetében sem találja az ékezetes betûket.
hozé
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2006. September 01. - 14:01
(Elõre is elnézést, ha még csak botladozva, hibásan ill. formailag nem a legjobb kivitelben és szerkesztésben jelennek meg az írásaim!)
Kellemes napot, jó tekererést mindenkinek!
Üdv.
Madison.Bp.
Posted 2006. September 01. - 12:25
Posted 2006. September 01. - 10:02
Én mindenképp mennék bringázni, ha normális idõ lesz:)
Posted 2006. August 31. - 19:26
Találkozó 10 órakor Verõcén, a nagytemplom elött a domb aljában.
Minden egyéb információ néhány oldallal korábban, az eredeti túrakiírásban.