Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Valeria, mihamarabbi gyógyulást kívánok neked! :)

Mi vasárnap megyünk tekerni a Börzsönybe (ha nem szakad) - igaz, nem lesz szivatós. Ha valakit érdekel, az jöjjön bátran.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás
ebben a topikban mint csillag(tor)túra elmegy:

Szept. 3. hetében, h-cs (18-21) szállunk meg a bükk fennsíkon, síházban. (a ház hétvégére egyébként már foglalt)

Olcsó 800ft/fõ/éj, villany van, víz háztól távolabb, kissé nomád, de

úgyis tekerni + tábortüzezni megyünk.

2fõ biztos, 1fõ 50%-os, szombatig kellene biztos létszámot mondani. összesen 1 4ágyas és 2 8ágyas szoba áll rendelkezésre.

írjatok ide vagy priviben, küldök linket, addigra megszerzem haveromtól õ szervezi ugyanis.
a második p néma!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Kegyetlen a bokaficam. Nekem is volt részem már benne... Gyógyulj meg hamar és menjünk Bagolyírtásra! ;)

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Csak részben. Reggel úgy gondoltam - mivel a héten szabin vagyok -, hogy lenyomom a DM középtávot. Nagyjából minden rendbe is volt a Prédikálószékhez közeli leágazás utáni szakaszig, ami a Kisrigóhoz visz. Na itt egy kanyar utáni részen elszálltam, mint a vörös lobogó. Természetesen mentem, mint az állat. De hangsúlyoznám, hogy szigorúan CC-tem.
Az eredmény: bal láb bokarádulás (kb. kétszeresére dagadt), jobb láb nagyujja ficam. Érdekesen nézett ki 45 fokban elcsavarodva.
Kórház, röntgen, ficam helyrerak, már Hawaii itthon. Szerencse, hogy szabin vagyok. Jövõ héten kezdhetem terhelni, de egy hónapig tilos bringa.
Ja és a perec után egy lábbal még lejöttem visegrádig (persze nagyrészt aszfalton), majd onna hazavezettem. Itthon action pack összeállít, mentõ, irány a János.
Ennyi.

Gyógyulj meg minél hamarabb!! A telcsim nonstop helpre kész!!!! ;)
Spinner :slonko:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Írtam levelet már McGywernek, õ pont nem fért be, remélem még benne lesz!

Ha nem, akkor segítened kell...

Btw...minek DH-zod le állandóan magadat! :mad: Felteszem ez történt.

Csak részben. Reggel úgy gondoltam - mivel a héten szabin vagyok -, hogy lenyomom a DM középtávot. Nagyjából minden rendbe is volt a Prédikálószékhez közeli leágazás utáni szakaszig, ami a Kisrigóhoz visz. Na itt egy kanyar utáni részen elszálltam, mint a vörös lobogó. Természetesen mentem, mint az állat. De hangsúlyoznám, hogy szigorúan CC-tem.
Az eredmény: bal láb bokarádulás (kb. kétszeresére dagadt), jobb láb nagyujja ficam. Érdekesen nézett ki 45 fokban elcsavarodva.
Kórház, röntgen, ficam helyrerak, már Hawaii itthon. Szerencse, hogy szabin vagyok. Jövõ héten kezdhetem terhelni, de egy hónapig tilos bringa.
Ja és a perec után egy lábbal még lejöttem visegrádig (persze nagyrészt aszfalton), majd onna hazavezettem. Itthon action pack összeállít, mentõ, irány a János.
Ennyi.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Írtam levelet már McGywernek, õ pont nem fért be, remélem még benne lesz!

Ha nem, akkor segítened kell...

Btw...minek DH-zod le állandóan magadat! :mad: Felteszem ez történt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem tudok menni, kell a pánikember. 4 hétig nem ülhetek bringára.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Te VV....és ez mit jelent? Szervezhetünk be pánikembert helyetted 24 h-ra? Vagy addig rendbejössz? Ajánlom! :-o

Lensver - ezesetben 99 %, hogy tudok menni sütögetni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Sajnálatos módon le kell mondanom a "Börzsönyi szivató" Replayt. Az ok igen egyszerû: megsérültem és 4 hétig a közelébe se mehetek kerékpárnak. A sérülés nem súlyos (rándulás és ficam) de kb. egy hónap kell hozzá, hogy rendbejöjjön, és addig sporttal nem terhelhetem a lábaimat.
Sajnos a teljes útvonalat csak én ismerem, és nem egyszerû a vonalvezetés, így nélkülem elég macerás lenne megoldani.
Jó tekerést kívánok mindenkinek. Itt a Fórumon elérhetõ leszek, így ha bármi kérdés adódna, szívesen segítek.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Nekem édesmindegy, de már kb. két hete ez az idõpont van kitûzve (gondolom ennek függvényében többen így alakították a hétvégi programjukat), plussz kockáztatjuk a "rossz idõ" lehetõségét.
Arról már nem is beszélek, hogy vkinek mindig nyûgje van a kitûzött idõponttal kapcsolatban.:chin:

Tudom, tudom, csak bepróbálkoztam. + már én is minimum egy hónapja tervezem elõtte a sütögetéses projektet, úgyhogy eszembe juthatott volna korábban is ez a bepróbálkozás. :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Nekem édesmindegy, de már kb. két hete ez az idõpont van kitûzve (gondolom ennek függvényében többen így alakították a hétvégi programjukat), plussz kockáztatjuk a "rossz idõ" lehetõségét.
Arról már nem is beszélek, hogy vkinek mindig nyûgje van a kitûzött idõponttal kapcsolatban.:chin:

Ez így van.
Ha az idõ megfelelõ lesz, én mindenképpen megyek.
Egy kérdésem van: elõreláthatóan mikor végzünk az elõírt kilométerekkel?

Tudom, bármikor vissza lehet fordulni, csak érdekel, hogy a tervezett távokat mennyi idõ alatt teljesítjük.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem akarjátok áttenni vasárnapra, mert mi akkor mennénk a Börzsönybe!?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
VV! Én szerettem volna elmenni, de a hétvégén sikerült lezúznom a térdemet :( Így viszont már nem tudok elmenni. De Nektek jó bicajozást és kellemes idõtöltést!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Úgy tûnik, Esõistennek lelkiismeretfurdalása van, és a múltkori szûkkörû buli miatt kárpótolni szeretne bennünket. Tehát a jelek szerint kellemes bringás idõ várható szombatra (és addig esõ se lesz), így hibátlanra sikeredhet a "Börzsönyi szivató" Replay, és a teljes távot végignyomhatjuk.
Pénteken megnéztem a kéket Hegyes-tetõrõl le Nagymarosig - nagyon baba:D, fõleg, miután befejezõdik a singletrack.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hali Madison!

Ne zavarjon a botladozás, a forma meg pláne.
Van itt olyan aki 10000+ esetében sem találja az ékezetes betûket. :)

hozé

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Madison.Bp.

Madison.Bp.

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
"Friss hús" vagyok, köszöntöm a társaságot! :)

(Elõre is elnézést, ha még csak botladozva, hibásan ill. formailag nem a legjobb kivitelben és szerkesztésben jelennek meg az írásaim!) :)

Kellemes napot, jó tekererést mindenkinek! :)

Üdv.
Madison.Bp.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Büdöskút nevû helyet ismeri vki? keszthelyi hegység nél van valahol, ott balatongyörök, tapolca, keszthely kzt. Szent miklós forrás? ha valaki járt már ott szóljon!

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Szijjasztok! Ha lesz vasárnap délután vmi közös kis tekerés, küldjetek please még ma estig vmi jelzést ide, hogy hol és mikor talizunk. Thx!!!
Én mindenképp mennék bringázni, ha normális idõ lesz:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ugye senki nem felejtette el, hogy szeptember 9-én, szombaton "Börzsönyi szivató" újrajátszás? :chin: Esõisten jelen információk szerint kegyes lesz hozzánk. Viszont ha szerda után még esik esõ, akkor a túra törölve.
Találkozó 10 órakor Verõcén, a nagytemplom elött a domb aljában.
Minden egyéb információ néhány oldallal korábban, az eredeti túrakiírásban.:D