Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Még1szer szólok, hogy írjátok szépen le a telszámom (30-431-1300), s ha késtek, szóljatok. :) Az idõ király, porszáraz minden. (no, azért mutatok majd egy tócsát...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Közvetlen a megáló elõtt van a bal oldalon egy Mol kút, majd egy Profi üzlet. Utóbbinak szép nagy a parkolója, és a megálló mellette van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kerepes nyerõbb, de mivel kábé 500 méterre vannak az állomások egymástól, igazából mindegy. :) Maradjon Kerepes.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Már jeleztem, hogy én is megyek, de én is kocsival érkezem valameddig. Én az M0-felõl jövök befelé a hatos bevezetjõén. Budafok, Népliget, Hungária vonalon. Van két hely a kocsiban. Ha érdekel vkit, szóljon! 06 70/240-84-29.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jelentem, ha már megvettem a gumit, én sem hagyom ki ezt a túrát! Az edzettségem nem tudom milyen, pont azért megyek, hogy kiderüljön számomra is. Majd igyexem, hogy ne húzzam vissza a csapatot. Ja, én kocsival megyek odáig (gyûlölök városban tekerni), és lesz egy bicajnak hely a tetején. Ha valakit érdekel, szóljon. Csepelrõl indulok.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Kevesen nem leszünk, másrészt mindenkit megvárunk. Amúgy emlékeztetnélek McGywer, hogy ha a bejáráson nem várogatlak be a mászások végén, már rég dobostortát majszolok, míg te még a bozótosban kommandózol! Szóval nyugi, mindenkinél van gyorsabb, s ez nem a ki-a-legbrutálisabb túra lesz. Azt egyéni edzések hívják. De ha túlbuzog benned az adrenalin, majd kapsz nehezítést. ;) (kb 7-8-an leszünk, ha jól számolom)

Lensverrel egyeztetve az indulási idõpont legyen 10:00 és a KEREPESI HÉVmegálló. Szóval mindenkit oda várunk. Nemtom a HÉV mikor jön be (majd megnézem), de ha pl 10:05-re, azt még értelemszerûen megvárjuk. Viszont relatív pontos indulás lesz, azaz ha késtek, mindenképpen telefonáljatok (30-431-1300), mert a végtelenségig nem várhatunk.

Arra akartam kilyukadni, hogy ha rajtad kívül egy normális edzettséggel rendelkezõ ember sem lesz, és össz. megyünk 4-5en, akkor az idegesítõ tud lenni. Különben meg ne legyél kemény, mert lefele behozom azt amit felfele elvesztek.;) Lehet h. beszervezek még valakit én is. Nem a kistarcsai hévmegállótól indulunk mint tavaly?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kevesen nem leszünk, másrészt mindenkit megvárunk. Amúgy emlékeztetnélek McGywer, hogy ha a bejáráson nem várogatlak be a mászások végén, már rég dobostortát majszolok, míg te még a bozótosban kommandózol! Szóval nyugi, mindenkinél van gyorsabb, s ez nem a ki-a-legbrutálisabb túra lesz. Azt egyéni edzések hívják. De ha túlbuzog benned az adrenalin, majd kapsz nehezítést. ;) (kb 7-8-an leszünk, ha jól számolom)

Lensverrel egyeztetve az indulási idõpont legyen 10:00 és a KEREPESI HÉVmegálló. Szóval mindenkit oda várunk. Nemtom a HÉV mikor jön be (majd megnézem), de ha pl 10:05-re, azt még értelemszerûen megvárjuk. Viszont relatív pontos indulás lesz, azaz ha késtek, mindenképpen telefonáljatok (30-431-1300), mert a végtelenségig nem várhatunk.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hm...
Attól félek h. ha kevesen leszünk, akkor túl nagy lesz az erõnlétbeli különbség, azt pedig hosszútávon elég rosszul tûröm.

Majd hozol pórázt és rákötöd a leggyengébb ember bringájának fejcsövére...:chin:

Másrészt eme beszólás miatt még örülök is, hogy nem jutok el erre a tekerésre.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tisztelettel jelentem, én mennék! Megyek!
Elõre is köszönöm a lehetõséget!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Hm...
Akkor ki az aki ténylegesen jön? Attól félek h. ha kevesen leszünk, akkor túl nagy lesz az erõnlétbeli különbség, azt pedig hosszútávon elég rosszul tûröm.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
- Charon
- Dawn

sorry

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Széttépni tényleg ócsó. Könnyû. Ellenben - hogy rosszat is mondjak, lassú.

Fenéket lassú, csak nem két és fél baron kell használni LOL!!!

GyurSKA

GyurSKA

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

"NAGYOK"...hihi...nemár :)... Na most komolyan - még jó, hogy lehet, azért van nyilvánosan meghírdetve. Indulás helye - vagy Kistarcsa, vagy Mogyoród, azt még megbeszéljük, de inkább Kistarcsa (HÉV megálló), az sokaknak közelebb van kitekerve.

GyurSKA - biciklis ruha - olyanban gyere, amiben kényelmesen érzed magad. De sisak nagyon ajánlott, ez tereptúra lesz, nem akarjuk senkihez kihívni a mentõt. Egyébként nem ezt a túrát láttad. :)

igen, kevertem, a másik okt.7-én lesz. köszi.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

A Z-Max-al jól jártál, ne aggódj.

Nekem egyáltalán nem jött be elõre. Hátulra okés, de kanyarodni vele nehéz- gyenge az iránytartása. Többit Gumitopikban.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Indulás helye / ideje - csütörtökön jó? Ugyanis szerdára meg csüt-re nem mond túl jó idõt. Mondjuk amekkora szahara volt, picit még eshet is. A lényeg, hogy szombaton jó legyen, s pénteken is relatíve jó.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A Z-Max-al jól jártál, ne aggódj.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Köszi a gumiajánlatot, de közben megoldodott. Egy barátom még tavaly outi-ra váltott, és volt még neki 2 zsír új Ricsi Z-Max 2.1-es a garázsban. Elhoztam tõle 3k-ért a kettõt. Remélem jó lessz, bár Õ megesküdött rá, hogy terepre az egyik legjobb amivel valaha ment. Bár azt nem kérdeztem, hogy milyet használt még! Lehet, hogy csak ilyet??? Ha nem válik be, legalább lessz kin leverni. Mikor lehet megtudni az indulás helyét és idejét?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A feszülõs bringásruci szerintem erõsen ajánlott, mert ami lóg rajtad, az úgyis beleakad a második bokorba. Bár nem mezszaggatónak van meghirdetve a túra, azért lesz bõven ami letépjen a bringáról.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
"NAGYOK"...hihi...nemár :)... Na most komolyan - még jó, hogy lehet, azért van nyilvánosan meghírdetve. Indulás helye - vagy Kistarcsa, vagy Mogyoród, azt még megbeszéljük, de inkább Kistarcsa (HÉV megálló), az sokaknak közelebb van kitekerve.

GyurSKA - biciklis ruha - olyanban gyere, amiben kényelmesen érzed magad. De sisak nagyon ajánlott, ez tereptúra lesz, nem akarjuk senkihez kihívni a mentõt. Egyébként nem ezt a túrát láttad. :)

GyurSKA

GyurSKA

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Én azt kérdezném, hogy az ilyen túrákra, mint például ez a gödöllõi-dombsági, mik a szükséges cuccok? Nekem egy sima mountainbike-om van, semmi biciklis ruha vagy ilyesmi, az ilyenek szükségesek?
(ezt a túrát láttam egy ilyen túrágyûjtõ oldalon? igen, ez kérdés)
(hülye kérdés?)