Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

nemtuttamjobbat

nemtuttamjobbat

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello! Lenne egy olyan kérdésem h. létezik e biciklis magyarországtérkép? Persze számítógépes(utvonaltervezõvel...) elõre is köszi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Privi ment.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

És nem tudsz késõbb becsatlakozni hozzánk?

Jó, ha 10-kor el tudok indulni.. Max úgy tudnálak utolérni titeket, ha nagyon tépek, azt viszont már a múltkori "öreguras" pilisezésnél is megszívtam, mert mire hegyre értünk szétment a térdem..
De ha írsz egy gyépéseknek való leírást az elejérõl, akkor meglátom mikor érek haza és lehet, hogy nyeregbe pattanok.. Azért kéne gyépés leírás, mert abba az irányba még nem mentem...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

szasztok!

az UVH mit jelent?mennék én is ha "beférek"...ja és gondolom ez most a szombatról szol?!

Hmm egy kis nosztalgia:)
Én is kb ugyanezt kérdeztem még 4 évvel ezelõtt:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És nem tudsz késõbb becsatlakozni hozzánk?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nna, végre lett volna valami nekem való térdkímélõs és erre sem tudok elmenni.. :( Nem érek oda 10-re, 9-ig úsztatom a lányom...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nahát, micsoda alakulások! Ezek szerint holnap jó sokan fogunk ott nyüzsögni a híd lábánál! Ez tök jó, már úgyis rég voltam tömeges túrán.

Igen, mi a budai oldalon szoktunk találkozni, ott ahol az autók átmenne a kishídon és ahol épp lejövünk az UVH-ról.

Igen, a tempó szerintem elég lassú lesz, viszont közben van 3 hegycsúcs is, ahova mi nem fogunk föltekerni (én se, mert még csak lábadozom kifelé a megfázásból).
A következõ képek bukkantak most elõ bennem:

Közösen elindulunk és átcangázunk az Ürömi-dombon, így közelítjük meg Borosjenõt. Miközben mi tovább kerekezünk a sima úton a Csobánkai-nyereg irányában, ti felcaplattok a meredeken a Kevély-nyeregbe, onnan le és valahol utolértek minket.

Megyünk tovább. Mi végig a Hosszú-hegyin megyünk, ti viszont felmentek a csúcsra. Ezután a csapat találkozik a Szántói-nyeregben és együtt indulunk neki a Szerpentinnek. Ti persze közben elzúztok és feltekertek a Pilis-tetõre, oda ahol a bunkerek vannak. Mi végig a jelen maradunk (tehát nem vállaljuk be az uccsó fölfelét a hegytetõre) és ti egyszercsak utolértek majd minket. Vagy az is lehet, hogy még ránk kell várni (már persze ha akartok).

Ezután is vannak még verziók, de ezt majd max.akkor ha kibírtátok velünk a Két-bikkfa nyeregig! :D

A mi lájtos verziónk trekking bringával a Szántói-nyeregig járható (múltkor ezt is kipróbáltuk), onnan már erõsen mtb-re van szükség! De H.Zoli, már ez is tök jó, ha idáig velünk tudtok tartani egy trekkinggel.

Szóval elég sokáig tudunk együtt túrázni.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
hát ba***meg!melóznom kell a hétvégén.fogok tekerni,de megint magányos farkasba:)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
HELLÓ DANTE! Hát kikupálódott a szürkeállományod?! :)
UVH OK! Legyünk póriasak, és a budai oldal a híd alatt a római felõli oldalon? Onnan könnyû megcélozni a Pilist, és könnyû megtalálni - ugye Richie? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
UltraViola Háttérsugárzás. :D

Na jó, Északi Összekötõ Vasúti híd a hivatalos neve - s általában a szigeten (a közepén) szoktunk találkozni, de ez bringástársaságonként változó, így tudni kellene, hogy most melyik fele játszik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Okés - ha 10 UVH igaz (ott hol, ezt találjátok ki....Lens?), akkor tali 9-kor legkésõbb, Hápit meg felszedjük a Böki-3-as metszésében negyed10 körül.

OFF Jajj, látom, türelmetlenkedtek, de én nem mindig netezem ám (azaz nem mindig a melóhelyen vagyok ;)), most pl egyetemi hét van! :D

szasztok!

az UVH mit jelent?mennék én is ha "beférek"...ja és gondolom ez most a szombatról szol?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Okés - ha 10 UVH igaz (ott hol, ezt találjátok ki....Lens?), akkor tali 9-kor legkésõbb, Hápit meg felszedjük a Böki-3-as metszésében negyed10 körül.

OFF Jajj, látom, türelmetlenkedtek, de én nem mindig netezem ám (azaz nem mindig a melóhelyen vagyok ;)), most pl egyetemi hét van! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Hmm... Régen voltam már a Pilisben, akkor is csak "öreguras" túra volt.:D
Szerintem megyek, de akkor átgurulok Nagytarcsára és úgy megyünk mint múltkor.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na szasztok. Szóval mivel sokan, akiket szeretném, hogy jöjjenek, s nem tudnak jönni (pl Lensverék, Pite (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!), Charon...), s aki jönne, az már (legalábbis részben) ismeri, menjünk Pilisezni. 10:00 UVH jó, de ott hol? Én holnap sem leszek netközelben, max csak este. Hápival már megbeszéltem, mi oda megyünk, ha túl lite lesz, majd max leszakadunk valami fincsi szakaszra. (vagy kettõre :) ) Hozé? Ugye gyüssz? (mostmár tényleg régen voltunk!) H.Zoli és Zsizsi, Ti meg gyertek akkor Pilisezni, az is jóóó lesz, oks?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Okosodik a drága.

Kizárt.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Ha szombat reggelig nem ad magáról életjelt, akkor szerintem induljunk el megkeresni!

Nem bírtam tovább, felhívtam telcsin. Okosodik a drága. :mybad: :)Azt igérte, ha hazaér közhírré teszi a tervét. Fincsi lesz :scared:...

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Zsizs! Szivatósra nem tudok Vele menni, mert neki trekking bringája van. Inkább aszfalton és jó talajú jelzett ösvényeken szoktunk együtt menni. Jövöre le is cseréljük az bringáját, hogy Õ se maradjon ki a jó kis ösvényekbõl. Meg lehet hogy a Pokol2 sem marad el. Vagy már biztos, hogy igen?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A pilisi útvonalunk a köv.lesz:
Borosjenõ > Hosszú-hegyi út > pilisi szerpentin > Dobogókõ: és itt majd meglátjuk, lehet, hogy kétfelé bomlunk: azok, akik nem akarnak Lajos-forrásra föltekerni onnan meg a Kõ-hegyre, és azok, akik akarnak.

Igaz, az útvonal közepes erõsségû, de mivel különbözõ erõsségû csajok jönnek, valószínûleg sokat várunk majd egymásra. Szóval a tempó laza lesz, és nem lesz rohanás. Aki ilyen jellegû túrára vágyik az csatlakozhat. Indulás 10-kor az UVH-tól. Én ha addig meggyógyulok, akkor megyek ide. Egyelõre hõemelkedésem van sajna.

Egyébként ki tudja, lehet Dantét is elkapta ez a ragály, ami most terjeng.

De ha meglátja, hogy titeket itt elcsábítalak a Pokol túráról, lesz nekem nemulass! ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Gyertek! Jó kis szivatósat tudok. :D Vasárnap viszek egy csapatot, elõte bejárom az utat. ( Elhelyezek egy-két rönköt... ;) )

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jól eltûnt! Most lesz Pokol2 vagy nem? Ha nem lesz, akkor én is megyek a Párommal a Pilisbe csavarogni.