Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

nekem 100 n bónusz a Pilis-tetõn,

Nem is jártál a Pilis-tetõn! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Leültem betoltam egy hûtõszekrényt - nem bírtam felállni.

Már ne haragúdj, de én se bírnék azután fölállni, hogy betolok egy hûtõszekrényt. Igaz a távolság is kérdéses. Te biztos tovább tudtad tolni, mint én. Például ha elõbb áttoltad az egész udvaron, majd be a lakásba és ott át a nappalin meg a konyhán...hát le a kalappal, hogy erre van még erõd 100 kilcsi után! ;) Csodálom, hogy hogy tudsz még ezután bulizni menni!

Köszönöm mindenkinek a részvételt, nekem nagyon tetszett a túra még így erõtlenül is. A nap fénypontja természetesen a dh volt a K-en, meg aztán a patakozás!

Hozé! Nekünk már Fót is majdnem az! ;)

Zoli: tök jó, hogy Krisztának nemhogy elvette a túra a kedvét, de meg is hozta! Gratula neki, mert tényleg jól ment. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szóval az az esés csúnyább volt, mint gondoltam, holnapra ez kegyetlenül fog fájni...

Igen, a hátad mögül nézve sem volt szép látvány. Remélem hamar rendbejössz! Érdekes a sör engem is megnyomott, pedig mi kajáltunk útközben a coránál a mekiben, meg itthon is.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szasztok, jóóó volt, kicsit betompultam. Az a barna (sör) ütött, így éhgyomorra - mire hazaértem (még kimentem a Naplás körül a nádasban kavirnyálni), kellemesen bepunnyadtam. Leültem betoltam egy hûtõszekrényt - nem bírtam felállni. Szóval az az esés csúnyább volt, mint gondoltam, holnapra ez kegyetlenül fog fájni...

1190 volt a szint, ebbõl nekünk 80 m bónusz az Egri várnál, nekem 100 n bónusz a Pilis-tetõn, szóval egy 1000 volt a vége.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Üdv a Pilisi Túra résztvevõinek. Remélem mindenki épségben hazaért!

Nati! Köszönjük szépen a túrát, nagyon jól éreztük magunkat! Krisztának is tetszett, szerintem nem ez volt az utolsó túra amire eljött. Nehezen beszéltem rá, mert félt egy kicsit, hogy gyenge lesz végigcsinálni.

Zsizsi! Remélem minden alkatrész épségben maradt!

Most gyorsan kibontok egy Löwenbrau-t, mert megérdemlem. Nehogy már csak Ti sörözzetek a Rómain!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lens! A beírt pirospont kitörölve.
Én fóti vagyok, de igaz néha mutatkozom rossz társaságban is.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hozé, még te is jössz!? Akkor aztán szinte teljes létszámmal képviseli magát a tarcsai bagázs. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Márt azt hittem, hogy vmi komolyabb baja történt.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF
Nincs benne teló. Vargánya bütyköli, kap egy erõssebb rugót.
ON

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Köszi, de családon belül van itthon 4 üzemképes.
Megoldottam.
:)

(Bár a scandit kipróbáltam volna ;) )

Mi van a tieddel?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Köszi, de családon belül van itthon 4 üzemképes.
Megoldottam.

(Bár a scandit kipróbáltam volna ;) )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ha ilyen sok 'nép' megy, én is kérek kölcsön egy biciklit holnapra.

aggyak egyet ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szóval triatlonra biztos jó bemelegítésnek. :)

Ne idegesíts! Úszni is kell???:D

Útvonal most már van bõven, valamerre majd csak feljutunk Dobogókõre. Tehát holnap 10.00-kor UVH budai végén tali.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha ilyen sok 'nép' megy, én is kérek kölcsön egy biciklit holnapra.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, a Zöld jelzés jó bemelegítés lesz trekkinggel! ;)
Mert hogy elég köves. Szóval triatlonra biztos jó bemelegítésnek. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Sziaq H.Zoli! Van egy javaskatom nekem is. p.szentkereszt felett a Kakas-hegyi vadászház mögött megy jobbra egy aszfaltozott erdei út, azon fel lehet tekerni a Vörös dagonya felé, illetve a Királykúti-nyereghez. Félúton meg ha balra letértek a kék jelzésre, pikkpakk fennvagytok Dobogõkõn, és nem tekertek forgalomban sem. Nézzd meg! Az emelkedése sem gáz, asszonykának meg pont ideális bemelegítésképpen./Már ha konfliktusok nélkül szeretnéd bevezetni a bringázás rejtelmeibe...:D/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szerintem gyere csak nyugodtan, legfeljebb ha túl kemény útközben kiszállsz. Lensék meg lightosabb verzióban mennek, ott a trekkingel is helytállsz! Úgyhogy...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Helló Madison, még vannak üres helyek, ;) gyere!

H.Zoli: Szántói-nyeregtõl trekkinggel valóban az a legjobb választás, ha legurultok Sz.keresztre, majd onnan föl betonon a 2bükkfához, és onnan meg már csak egy "köpés" Dobogókõ.

Madison.Bp.

Madison.Bp.

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Helló Bicajosok!

Lehet csatlakozni a szombati tekeréshez!? (Az UVH-s találkozós-pilist megmászós-túrához)

Bár nem MTB "szakágat" erõsítem, azért remélem, a Crossway-Trekking gépem is jó valamire! :)

Jó tekerést mindenkinek!

Madison

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

A mi lájtos verziónk trekking bringával a Szántói-nyeregig járható (múltkor ezt is kipróbáltuk), onnan már erõsen mtb-re van szükség! De H.Zoli, már ez is tök jó, ha idáig velünk tudtok tartani egy trekkinggel.

Szóval elég sokáig tudunk együtt túrázni.

Lens! A Szántói-nyeregtõl merre mentek? Ha jól látom a térképen (erre még nem jártunk), onnan már van aszfalt Pilisszentkereszt felé? Akkor, ha már ott vagyunk, biztos mi is felmegyünk a Két Bükkfáig (ez ha jól látom a Shaolin tábor bejárata körül lehet) és Dobogókõig, legfeljebb mi az aszfalton. Odáig nem jöttök fel?