Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Cuki bringásfiúknak kedvezmény is van ám !!! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Akkor mi a bajod Zeddel? :D ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kösz! Én finnyás vagyok, maradok a csajoknál! :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Csak ha majd leveszi...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na ez már piroskarikás, 18 éven felülieknek!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Akkor már nem lehet elérni a 06-90-617637-en? :D

A kedves ügyfeleimnek mondom, hogy természetesen a szolgáltatói számom változatlan, forrón égnek a vonalak, remegõ kezecskémmel várom, hogy felhívjatok, kicsi hancúr-kandúrok! :D

Ja, és éppen csak egy rózsaszín csipkebõrtanga van rajtam!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

nullnullachtachtnullneunfünfzechszweiundviermaldienull:D aki még emlékszik a (h)õskorra:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Zed telefonszáma megváltozott. Az új szám: 70-3804466

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Era! Ez szép volt!

Lens! Neked mindegy, csak süti legyen! :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Elõkerestem a 2003-as túránkról a beszámolómat. Thomey, Pixel, emlékeztek?

"Na mégegyszer:
Milyen volt? Megérkeztünk, ámultunk MEKKORA!!! Gyalogoltunk, csodáltuk milyen gyönyörû, izzadtunk, mentünk, hatalmas sziklatömbök között, kõtömbökbõl kirakott kanyargó gyalogutak, illatos zöld fenyõerdõk, törpefenyõk, a hegyeken a föld színei, majd zuzmók, és végül csak szürke és sötét sziklák. Turista ház, meleg, kaja, szoba, emeletes ágyak, röhögés, nyújtás, lazítás, röhögés, vízhólyagok, alvás. Reggel csoda, GYÖNYÖRÛ! Hágtunk a hegyre, izzadtunk, sziklát másztunk, láncos út, hágóra kígyózó embertömeg, röhögtünk, caplattunk, hágó csoki, szél, öltözés, sapka, kesztyû, szikláról sziklára ereszkedtünk, alá zúduló vízesésekbõl kulacsot töltöttünk, térdszalag húzódás, láncos út váááá, vagy 80 m, feljutottunk, lemásztunk, áztunk, tengerszemek, véget nem érõen ereszkedtünk, áztunk, túristaház, szoba nincs, tömeg, meleg, kaja, dalverseny, elvágták, alvás, ébresztõ, váll-, boka fájás, 2,5 fok, 99% páratartalom, látótávolság 0 m, szél, esõ. Újabb hágó, izzadtunk, fáztunk, köd, havas esõ, sziklamászás a lefolyó vizen át, szélvihar, vissza, le, le, rohanás, szétáztunk. Kocsi, száraz ruha, kaja, haza, zene, lampionként villogó, villámló felhõ, megérkeztünk. Egy kis bánat, hogy vége. Azt hiszem ennyi."

És még:
"És amikor jött a felhõ, a semmi, egybõl eszünkbe jutott a Végtelen történet és a ködös skót felvidék és a Gyaloggalopp, és sárkányokat vártunk elõbukkanni.
És a Nagy Tar pataki völgyben meg az összeboruló fenyõfák alatt kirakott kanyargózó úton manókat vártunk, törpéket és más mesealakokat.
És azon szomorkodtunk, hogyha mindez Magyarországon lenne, biztosan minden kõ tele lenne firkálfa mindenféle festményekkel és a kõ út is biztosan hamarosan szét lenne dúlva és egyébként is mindenfelé nejlonzacskók és mindenféle szemét lenne. :-\
Igen, teljesítmény volt: szombaton, ahogy András fejben tartotta és összeadogatta a szinteket, 2400 m-t mentünk. Ez majdnem annyi, mintha a tengerszintrõl másztuk volna meg a hegyet."

Jó volt!

Lensver, tök jó nektek. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Fújjj, ki enne ebbõl?

Hát én! Ha finom marcipános, akkor simán! :)

Közéleti hirdetés következik:

Zed telefonszáma megváltozott. Az új szám: 70-3804466
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Fújjj, ki enne ebbõl?

Thomme: Brrr. Tényleg tudni kell visszafordulni. A hegyek közt a legtapasztaltabb hegymászót is érheti meglepetés. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Köszi Charon!

Lens! Most már tudom miért nem tudsz aludni!
Már megint sok sütit ettél! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az elõbbi kép:
Feltöltött kép
Haminyamimarcipán :-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Látom nem tudsz aldni! Gyúrjál a hétvégére, én meg növesztem a szakállamat! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szeretném látni az arcotokat, ha egy cukrászdában ilyet tolnának az orrotok alá:

http://media.ueba.co...e_cakes_009.jpg

Pedig ezek igazi sütik, marcipánból, stb-bõl! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Idõpont még alakul sajna, viszont az biztos, hogy szombaton reggel vagy péntek este utaznánk k, és vasárnap este jönnénk haza! Tehát nem kell szabit kivenni hozzá!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Vagy csak keményen a lóvéra megy a dolog? Azért a tengerentúlon sem kell minden dombra fizetni!

Szerintem lóvéra megy a dolog. Tervezni meg hülyeség - és ha nem úgy alakul? Én ragadtam már fent hegytetõn, s számtalanszor módosult már menetközben a terv, nem lehet tervezni. Kell egy mûholdtelefon, oszt kész. Kíváncsi lennék, hogy az alpesi országok miért nem hisztiznek. Furamód nem halnak ám meg többen emiatt, mint mondjuk a sok szerencsétlen a Tátrában vagy a Sziklás hegységben. Ez biznisz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pont Alacsony-Tátrát akartam javasolni! No, az remek lenne, bár tisztázzuk nagyonhamar, hogy melyik hétvége, illetve kell-e rárakni neadjisten szabit, mert azt nálunk hama be kell ám jelenteni! Oda btw semmi sem kell, jó bakancs, esetleg túrabot. (hó már lehet, szóval annak megfelelõ szerkó)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De addig simán kinõ! :D