Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Jóóóóóó!!!!! Nekem van olyan!
Akkor vigyem? :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Kampókéz, Kampókéz,Kampókéz,Kampókéz,Kampókéz

Kimondtad, véged van!

Szerintem reggel valaki hívja félre Dantét egy percre, addig felinstallálunk a gépére egy pár 2,6-os másfél kilós gumit. Azzal biztos beragad! :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Köszi Charon! Már világos! :)

Dante, Te kegyetlen! :D Nem csak mazó vagy, de szadó is.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

A Somlyó a legjobb hely a környéken, pont azt hagynád ki?
:)

Jóvan, nem hagyunk ki semmit, meg fogtok haaalni. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ehhez én nem vagyok elég inteligens...:(

Kampókéz, Kampókéz,Kampókéz,Kampókéz,Kampókéz

http://www.filmsarok...ge=film&fid=479

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Hát, Somlyót kihagynám (idõlimit miatt), oszt egybõl megküldeném a Gyertyánost - utána meg a szokásos, némi módosításokkal.

A Somlyó a legjobb hely a környéken, pont azt hagynád ki?
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ehhez én nem vagyok elég inteligens...:(

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na ezt már szeretem! Csupa jókívánság az élet!
de a Mátra szimpi, mert másnap éppen oda tartunk! :) És bringázunk is, szóval Nekem kapóra jönne!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ha már mindenképpen szívni akarunk, akkor legyen a Mátra az úticél, ha esik elõtte 1 héttel, akkor is van sár, ráadásul köves is. :D
És itt Dante végre kitörheti a SIDet.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hogy merre lesz a menet, nem tom. De Dante mester két napja azon élcelõdött, hogy a Pilis akkor is tekerhetõ, ha elõzõ nap esett az esõ, ellenben a Gödöllõi dombság olyankor már vicces. Na ehhez képest úgy tûnik oda megyünk. Tehát vicces tekerésünk lesz. :)
Ha viszont jössz, akkor beviszem Neked a vázat. Ha jó az úgy.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, Somlyót kihagynám (idõlimit miatt), oszt egybõl megküldeném a Gyertyánost - utána meg a szokásos, némi módosításokkal. Elég technikás lesz, de majdnem minden "olyan" szakaszra majd lesz alternatíva a kevésbé bevállalósaknak. Vagy ha jön Hozé, akkor Somlyózhatunk is. Mondjuk a Kerepesi talit áttesszük Mogyoródra (HÉV megálló), arra semmi szükség, hogy közösen aszfaltozzunk - arról nem is beszélve, hogy aki HÉVvel jöne, annak olymindegy, hogy tovább megy-e 1-2 megállóval.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Merre lesz a menet? Lehet h. mennék én is. Most 3 hét kihagyás után tuti csikön vagyok, de így legalább lesz kifogásom h. miért nem haladok. :D
Sárgumim nincs, sárvédõ már felkerült a bicóra. Azért én ezt így nem jelenteném ki h. nem tud nagy sááár lenni a dombságban. Kõbõl is csak annyi van h. egynek sikerült kivágnia a majdnem zsírúj Conti SpeedKing oldalát. :(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha van, én feltennék. :) Nagy sár nem lesz / lehet - node kövek sincsenek, szóval hátrányod nem származhat belõle. Akkor 10.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Inkább 10. Azért az egészségesebb érzés lenne..:)
Nem lesz nagy dzsuva a dombságban? Nem mintha zavarna, de ugye akkor sárgumit pakolok a bicóra. Ne legyen kifogásom, hogy miért nem haladok. :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

( Az STX RC cucc eladása tényleg hülyeség volt! :D)

Ha még tudnád, hogy mennyire petákért...:(

11 akkor jó? Vagy legyen 10. Én közel vagyok, nekem mind1, de mondjuk azért mindig tudok egy extra órácskát aludni. :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Dante, szóval Gödöllõzünk! Akkor lehet, hogy "vicces" lesz a túra?! :)
A használt cuccok gyûjtésével vigyázz, mert nálam is egy teherautónyi cucc várakozik otthon, hogy válogassak köztük! De csak vár és vár ...
( Az STX RC cucc eladása tényleg hülyeség volt! :D)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem neked, húgodnak max - ez már szerintem kevés lenne alád. :P Barbár. ;) De az is lehet, hogy megjavítva megtartom, s félreteszem - igazából kezdek leszokni már a használt cucc eladásokról - valahogy mindig eljön a pillanat, hogy "hû, de hülye voltam, hogy eladtam". (ez volt a régi STX-RC szettemmel is)

Na túra. Szóval szombat zsír idõt mond. Indulás mondjuk Mogyoródi HÉV-megállóból. 10 vagy 11? Én inkább 11 párti vagyok, de akkor hozzatok lámpát, biztos ami biztos alapon.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Dante! Ha a SID-et a hétvégén kinyiffantod, akkor egy újabb Köves-hegyi lejtõt nem igen fog KIMOZOGNI! :)
De akkor is kegyetlen vagy szegény kis SID-el! Olyan hûségesen szolgált Téged! Helyezd méltó módon nyugalomba...

Felajánlotta, hogy óccsón eladja nekem. De ezek után...:no:

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Dante! Ha a SID-et a hétvégén kinyiffantod, akkor egy újabb Köves-hegyi lejtõt nem igen fog KIMOZOGNI! :)
De akkor is kegyetlen vagy szegény kis SID-el! Olyan hûségesen szolgált Téged! Helyezd méltó módon nyugalomba...