Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Dante!
Most a másik irányba kellene kezdeni a túrát, szóval Kistarcsa-NAgytarcsa-Pécel-Isaszeg-Gödöllõ...
Így nem marad ki sem a HM..., sem a Bajtemetés, hátul le lehet csorogni a Péceli dombról, a Lovardától fel a fenyvesig, le az útig, fel a "szipi-szopatón", aztán Isaszegig singletrack. Gödöllõ felé meg mint a múltkor nélküled, csak visszafele, ott tuti át lehet menni Kerepes felé Patkó irányában, és még lehet Gyertyános, stb...
így talán élvezhetõbb lesz ez a rész is, mivel itt még nem lesz mindenki hulla fáradt.

Kistarcsáról én nem ismerem az utat terepen vissza Nagytarcsára, de TE biztos tudsz valamit. Onnan Isaszegig vállalom a túravezetést, addig sem te leszel az elsõszámú közellenség.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
gyerekek!Már azt hittem be vagyok szívva.De most vettem észre csak hogy Dante és Charon "ugyanolyan" avatarral jelenik meg.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Van egy eladó nrs-em...

Na! :argue: Ez még viccnek is rossz! :scared:

A Bajtemetés benne lesz az útvonalban?
MEnnyi az esély h. ránksötétedik? Vigyek 2lámpát+fejlámpát mint a 24óráson?

Benne lehet... Lámpából nem kell komolykodni, csak sima villogó legyen - "hátha" alapon. Nem tervezünk sötétben terepezni ezúttal. :P
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

majd még Charonékat is megpuhítom

Van egy eladó nrs-em...Feltöltött kép

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Akkor most dombságozás lesz? Szegény bicóm... Egyébként kiderült h. mégsem ereszti az olajat a rugóstagom. A Hm... nevû résznél lent van valami kormos-olajos mocsok, és az csapódott fel a tagra. A Bajtemetés benne lesz az útvonalban?
MEnnyi az esély h. ránksötétedik? Vigyek 2lámpát+fejlámpát mint a 24óráson?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Á lens, ne add fel! Viszek jó kis házi páleszt, az majd helyre tesz! :D /Bár nem lesz olyan ütõs, mint Dante életmentõ rumja, de az íze kétségkívül finomabb!/ A vicc kedvéért megitatjuk Dantét is! Lesz ott móka!
H.Zoli! Ne fékezd az asszonyt! Hadd tobmoljon!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én igyexem jönni, csak egyelõre még megvan a hõemelkedésem. Úgy meg nem biztos, hogy szívesen mennék, remélem megértitek.

No meg most ez az új rendelet is: http://www.outdoorsport.hu/hirek/274

Ha velem történik ott valami, csengethetem a lóvét. :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jöjjön nyugodtan - majd még Charonékat is megpuhítom ;), hogy jöjjenek (olyan rég volunk már Mester! gyertek, hiányoztok!) ! Nomeg Lens is remélem jön.

Dit meg jön, az fix, máskülönben sosem látja a pénzét. ;) (majd csörgök, hogy pontosan hol-mikor kell indulni)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Sikerült megvenni a Krisztának a bringát! Lányok gyertek légyszíves a túrára, mert nem bírok vele.:D Teljesen be van sózva. Ha nem jöttök akkor mi sem megyünk, mert egyedüli lányként nem akar, viszont ki kell próbálni az új családtagot, mert különben jajjjj nekem.:smack:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

???
a vaddisznókat is kell etetni valamivel Feltöltött kép

ÁÁÁ Azok nem bántanak, de a nyulak veszélyes jószágok a dombságban. Még mindíg borsózik a hátam ha arra az estre gondolok, mikor az alamuszinyuszi nyakontámadt.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

bázisugrók .

???
a vaddisznókat is kell etetni valamivel Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ha ma meg tudom neki venni a montit és Te is jössz, akkor szerintem le sem tudnám beszélni arról, hogy kipróbálja. Meg mintha dit is írta volna, hogy jönne tekerni. Akkor már 3-an lennétek lányok.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én már megint lebetegedtem, de ha Kriszta jön, akkor én is lehet, hogy mutatkoznék, mert talán a lassú tempót még kibírom, de azért még nem biztos, majd holnap meglátom.

Ez a film tényleg elég rossz ómen!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Belenéztem a tv újságba, és mi lesz ma este a tv-ben? A Dante pokla!:ogien:
Nem túl jó elõjel szombatra.:D
Kellett nektek merényletet szervezni a "Fõördög" ellen, biztos a bosszún töri a fejét! Kapunk szombaton olyan pályát, hogy még a bázisugrók is irigykedni fognak.
Apropó. A lányok közül ki jön? Mert, ha többen jönnének, akkor lehet, hogy a Kriszta is elmerészkedne velem.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ Zed:
Akkor én is inkább dirt gépet hozok

Dante! Neked lõttek! Már alig várom ezt a szombatot!:lol1:
Pedig Nekem sem lesz könyebb a helyzetem!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Akkor én is inkább dirt gépet hozok :)
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mondom én, hogy gonoszak vagyunk! De jól esik!
A technikás helyeket viszont támogatom! Hozé! Te nagy tudora vagy a környéknek! Légyszíves menet közben légy ráhatással Dantéra - már ha utolér minket - hogy sok technkás lejtõ legyen az útvonalban! :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szerintem meg menjünk technikás helyekre.
De azért megvárjuk...
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szegény Dante! Itt esküszünk össze ellene, a mi kárörömünkre! De ez lenni nagyon, nagyon jó dolog! :cool2:
ps.: az az érzésem, azokkal a gumikkal nem fog megtenni akkora távot, hogy számottevõ kopást okozna!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Van nekem is. De hozd a tied, akkor nem az enyém kopik!
Ausztria, Kenguruk földje!