Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2006. November 17. - 10:23
Dante!
Most a másik irányba kellene kezdeni a túrát, szóval Kistarcsa-NAgytarcsa-Pécel-Isaszeg-Gödöllõ...
Így nem marad ki sem a HM..., sem a Bajtemetés, hátul le lehet csorogni a Péceli dombról, a Lovardától fel a fenyvesig, le az útig, fel a "szipi-szopatón", aztán Isaszegig singletrack. Gödöllõ felé meg mint a múltkor nélküled, csak visszafele, ott tuti át lehet menni Kerepes felé Patkó irányában, és még lehet Gyertyános, stb...
így talán élvezhetõbb lesz ez a rész is, mivel itt még nem lesz mindenki hulla fáradt.
Kistarcsáról én nem ismerem az utat terepen vissza Nagytarcsára, de TE biztos tudsz valamit. Onnan Isaszegig vállalom a túravezetést, addig sem te leszel az elsõszámú közellenség.
Most a másik irányba kellene kezdeni a túrát, szóval Kistarcsa-NAgytarcsa-Pécel-Isaszeg-Gödöllõ...
Így nem marad ki sem a HM..., sem a Bajtemetés, hátul le lehet csorogni a Péceli dombról, a Lovardától fel a fenyvesig, le az útig, fel a "szipi-szopatón", aztán Isaszegig singletrack. Gödöllõ felé meg mint a múltkor nélküled, csak visszafele, ott tuti át lehet menni Kerepes felé Patkó irányában, és még lehet Gyertyános, stb...
így talán élvezhetõbb lesz ez a rész is, mivel itt még nem lesz mindenki hulla fáradt.
Kistarcsáról én nem ismerem az utat terepen vissza Nagytarcsára, de TE biztos tudsz valamit. Onnan Isaszegig vállalom a túravezetést, addig sem te leszel az elsõszámú közellenség.
Posted 2006. November 17. - 10:10
gyerekek!Már azt hittem be vagyok szívva.De most vettem észre csak hogy Dante és Charon "ugyanolyan" avatarral jelenik meg.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. November 17. - 10:04
Na! :argue: Ez még viccnek is rossz! :scared:Van egy eladó nrs-em...
Benne lehet... Lámpából nem kell komolykodni, csak sima villogó legyen - "hátha" alapon. Nem tervezünk sötétben terepezni ezúttal.A Bajtemetés benne lesz az útvonalban?
MEnnyi az esély h. ránksötétedik? Vigyek 2lámpát+fejlámpát mint a 24óráson?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_Charon_*
Posted 2006. November 17. - 09:41
Posted 2006. November 17. - 09:37
Akkor most dombságozás lesz? Szegény bicóm... Egyébként kiderült h. mégsem ereszti az olajat a rugóstagom. A Hm... nevû résznél lent van valami kormos-olajos mocsok, és az csapódott fel a tagra. A Bajtemetés benne lesz az útvonalban?
Posted 2006. November 17. - 08:48
Á lens, ne add fel! Viszek jó kis házi páleszt, az majd helyre tesz! /Bár nem lesz olyan ütõs, mint Dante életmentõ rumja, de az íze kétségkívül finomabb!/ A vicc kedvéért megitatjuk Dantét is! Lesz ott móka!
H.Zoli! Ne fékezd az asszonyt! Hadd tobmoljon!
H.Zoli! Ne fékezd az asszonyt! Hadd tobmoljon!
Posted 2006. November 17. - 00:42
Én igyexem jönni, csak egyelõre még megvan a hõemelkedésem. Úgy meg nem biztos, hogy szívesen mennék, remélem megértitek.
No meg most ez az új rendelet is: http://www.outdoorsport.hu/hirek/274
Ha velem történik ott valami, csengethetem a lóvét.
No meg most ez az új rendelet is: http://www.outdoorsport.hu/hirek/274
Ha velem történik ott valami, csengethetem a lóvét.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2006. November 16. - 23:48
Jöjjön nyugodtan - majd még Charonékat is megpuhítom , hogy jöjjenek (olyan rég volunk már Mester! gyertek, hiányoztok!) ! Nomeg Lens is remélem jön.
Dit meg jön, az fix, máskülönben sosem látja a pénzét. (majd csörgök, hogy pontosan hol-mikor kell indulni)
Dit meg jön, az fix, máskülönben sosem látja a pénzét. (majd csörgök, hogy pontosan hol-mikor kell indulni)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2006. November 16. - 22:44
Sikerült megvenni a Krisztának a bringát! Lányok gyertek légyszíves a túrára, mert nem bírok vele. Teljesen be van sózva. Ha nem jöttök akkor mi sem megyünk, mert egyedüli lányként nem akar, viszont ki kell próbálni az új családtagot, mert különben jajjjj nekem.:smack:
Posted 2006. November 16. - 21:22
ÁÁÁ Azok nem bántanak, de a nyulak veszélyes jószágok a dombságban. Még mindíg borsózik a hátam ha arra az estre gondolok, mikor az alamuszinyuszi nyakontámadt.???
a vaddisznókat is kell etetni valamivel
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
vendég_Charon_*
Posted 2006. November 16. - 18:40
Posted 2006. November 16. - 18:37
Ha ma meg tudom neki venni a montit és Te is jössz, akkor szerintem le sem tudnám beszélni arról, hogy kipróbálja. Meg mintha dit is írta volna, hogy jönne tekerni. Akkor már 3-an lennétek lányok.
Posted 2006. November 16. - 18:29
Én már megint lebetegedtem, de ha Kriszta jön, akkor én is lehet, hogy mutatkoznék, mert talán a lassú tempót még kibírom, de azért még nem biztos, majd holnap meglátom.
Ez a film tényleg elég rossz ómen!
Ez a film tényleg elég rossz ómen!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2006. November 16. - 17:57
Belenéztem a tv újságba, és mi lesz ma este a tv-ben? A Dante pokla!:ogien:
Nem túl jó elõjel szombatra.
Kellett nektek merényletet szervezni a "Fõördög" ellen, biztos a bosszún töri a fejét! Kapunk szombaton olyan pályát, hogy még a bázisugrók is irigykedni fognak.
Apropó. A lányok közül ki jön? Mert, ha többen jönnének, akkor lehet, hogy a Kriszta is elmerészkedne velem.
Nem túl jó elõjel szombatra.
Kellett nektek merényletet szervezni a "Fõördög" ellen, biztos a bosszún töri a fejét! Kapunk szombaton olyan pályát, hogy még a bázisugrók is irigykedni fognak.
Apropó. A lányok közül ki jön? Mert, ha többen jönnének, akkor lehet, hogy a Kriszta is elmerészkedne velem.
Posted 2006. November 16. - 16:47
Eredeti szerzõ Zed:
Akkor én is inkább dirt gépet hozok
Dante! Neked lõttek! Már alig várom ezt a szombatot!:lol1:
Pedig Nekem sem lesz könyebb a helyzetem!
Posted 2006. November 16. - 16:43
Posted 2006. November 16. - 15:59
Mondom én, hogy gonoszak vagyunk! De jól esik!
A technikás helyeket viszont támogatom! Hozé! Te nagy tudora vagy a környéknek! Légyszíves menet közben légy ráhatással Dantéra - már ha utolér minket - hogy sok technkás lejtõ legyen az útvonalban!
A technikás helyeket viszont támogatom! Hozé! Te nagy tudora vagy a környéknek! Légyszíves menet közben légy ráhatással Dantéra - már ha utolér minket - hogy sok technkás lejtõ legyen az útvonalban!
Posted 2006. November 16. - 15:53
Szerintem meg menjünk technikás helyekre.
De azért megvárjuk...
De azért megvárjuk...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2006. November 16. - 15:48
Szegény Dante! Itt esküszünk össze ellene, a mi kárörömünkre! De ez lenni nagyon, nagyon jó dolog! :cool2:
ps.: az az érzésem, azokkal a gumikkal nem fog megtenni akkora távot, hogy számottevõ kopást okozna!
ps.: az az érzésem, azokkal a gumikkal nem fog megtenni akkora távot, hogy számottevõ kopást okozna!