(Azt, hogy tegnap átugrottam a kormányon azt nem számolom annak, mert érvényes területen belül és csak a talpammal érintettem a talajt.
Sohasem volt SPD pedálom, gondoltam ma kipróbálom, mert gyanús volt, hogy a túrákon a vitézek olyan sebesen mennek felfelé, hogy lehetetlen volt õket utolérni. Gondoltam a pedál valamit segítene dolgon. Ma felraktam a pedált ami a Kriszta bringáján volt, szereztem cipõt is, és a pincében a salgópolcba kapaszkodva gondosan begyakoroltam a be- és kicsatolást. Hát ennél mi sem egyszerübb, nem is értettem a fórumon miért írja mindenki, hogy az elején egy párszor mindenki elesik és fõleg álló helyzetben eldõl. Biztos bénák, nekem remek érzékem van hozzá, velem ez nem fordulhat elõ.
Próbaút! Le kéne mosni a bringákat, mert a tegnapi sár nem tetszik rajta. Krisztával irány a melóhelyem, ott szoktam bringát mosni. Hát ez elképesztõ, sokkal jobban lehet gyorsítani és jóval nagyobb tempót lehet tartani mint a taposóval. A fekvõrendõr amihez oda szoktam verni a hátsó kereket, most magasan megvan! Ezentúl a vékonyabb kidõlt fák már nem lassítanak be!
Megvagytok, Dante reszkess!!!:icon_bigg
Mosás megvolt, irány haza. Lehet, hogy túl elõvigyázatos voltam és nagyon kilazítottam a rugót? Ha nagyon nyomom kiakad a bal lábam. Biztos csámpás vagyok! Visszacsatolom, megy ez nekem. Megint nyomom, megint kiakad. Hmmm! Beljebb kéne csavarni a rugóerõt, ez így túl laza. Lassítás, jobb láb kicsatol, megállás. Ajjaj, valami gáz van, bal oldalról az aszfalt nagyon gyorsan közelít, csattanás. Hol is vagyok? Fekszem a földön, a bringa rajtam, Kriszta gyanús hangon kérdezi: jól vagy? Persze, erre kiröhög. Felkelek, leporoljuk a göncöt, könyököm lehorzsolódott, fáj is eléggé. Nicsak! A tenyeremen vérhólyag, biztos egy kavicsra estem. Hogy itt miért nem seprik az utcát? Na tekerjünk azon a csavaron egy kicsit. Irány haza óvatosan és jól megjegyezve, hogy ha a bal lábamat szoktam letenni, akkor azt oldjam ki elõször!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére