Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2006. november 19. - 22:52
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. november 19. - 22:42
csak nem eladod neki a sid-et?Ma délelõtt Pitével végigküldük a táv nagyrészét, az is vicces volt. Nem gondoltam volna, hogy ma is ennyire király idõ lesz...Képzeljétek, Pite merevvillázik! (de még az is lehet, hogy jövõre lesz egy igazi telója
)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. november 19. - 21:31
Azért Hápi esése is kemény volt. Megpróbált közöttünk áttörni, s gondolta, hogy simán kirántja a gépet abból a 20 centis nyomból...hatalmas puff, szarvba beakadt az elsõ kereke, s az elfekvõ bringát még vonszoltam egy darabig. Majd McGywer gúnyosan hátranézett, s "Na, akar még valaki keménykedni?"Jaja, õ próbált meg elém feküdni a lejtõn.
Kriszta!
Jövõre? Ha még jó idõ lesz, még megyünk idén is!
Ma délelõtt Pitével végigküldük a táv nagyrészét, az is vicces volt. Nem gondoltam volna, hogy ma is ennyire király idõ lesz...Képzeljétek, Pite merevvillázik! (de még az is lehet, hogy jövõre lesz egy igazi telója
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. november 19. - 20:35
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Írta 2006. november 19. - 20:31
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy közelrõl megvizsgáltad a leküzdendõ talaj egyenetlenségeit.Khm-Khm.
Megjegyzem, aki fenn volt, az (ZED-en kívül mindenki) feltekert.
Õ jobban szereti felfelé tolni.
Valéria!
Nem nevezném esésnek. Mondjuk úgy, hogy:
"a meglehetrõsen meredek és laza, homokos talajon történt lefelé menet közben az elsõ kerék nem feltétlenül azt az utat választotta, melyet én szerettem volna. Ezért jobbnak láttam elhagyni a jármûvet."
De megnyugtatlak, visszamentem, és másodszor lejöttem.
(persze egy kicsit elbeszélgettem az elsõ kerekemmel...)
Hápi jobbulást!
Írta 2006. november 19. - 20:29
Nézd hosszan az alábbi kis ábrát:
_______B________K________J________
Az ábra közepén lévõ "K" jelzés jelképezi a közepet.
Az elötte lévõ jel, a "B" betü azt jelképezi, hogy "balra", az utána lévõ jel a "J" pedig azt, hogy "jobbra".
Igazad van! Mindkettõ "arra" van, de a pontosság érdekében érdemes a "balra" és a "jobbra" szavakat is begyakorolni.
Szerintem mondogasd el hangosan többször, és ha legközelebb találkozunk, még egyszer átvesszük.
A "Békésen osztozkodó kerékpárosok." festmény nem tünt fel senkinek?
Írta 2006. november 19. - 20:12
Nagyon jó volt Veletek a túra, tök aranyosak voltatok, hogy próbáltátok bennem a lelket tartani, és remélem jövõre jobban bírom majd a tempót.:paker:
Nati: nagyon jól sikerültek a képek, gratulálok.
Üdv a Csapatnak: Kriszta
Írta 2006. november 19. - 20:10
Igen, én is felfigyeltem a képen Zed Zoltán ráutaló magatartására, de nem tudtam mire vélni a dolgot. De így viszont már értem, hogy minek hatására futott neki többször is olyan saras emelkedõnek, amirõl tisztán látszott, hogy nem teljesíthetõ!
Khm-Khm.
Megjegyzem, aki fenn volt, az (ZED-en kívül mindenki) feltekert.
Õ jobban szereti felfelé tolni.
Valéria!
Nem nevezném esésnek. Mondjuk úgy, hogy:
"a meglehetrõsen meredek és laza, homokos talajon történt lefelé menet közben az elsõ kerék nem feltétlenül azt az utat választotta, melyet én szerettem volna. Ezért jobbnak láttam elhagyni a jármûvet."
De megnyugtatlak, visszamentem, és másodszor lejöttem.
(persze egy kicsit elbeszélgettem az elsõ kerekemmel...)
Hápi jobbulást!
Írta 2006. november 19. - 20:00
Hápi! Kipróbáltam az utvonalatr amit ajánlottál tegnap. Az volt a levezetés! Hááát, én igen, de haverom nem élvezte. Anyám meg csuklott...
aAz UFO-s kép buli!!!
Írta 2006. november 19. - 19:01
Írta 2006. november 19. - 18:20
A perecelõs kép nagyon ott van. Ha jól vettem ki a hozzászólásokból, Hozé mester volt az elkövetõ?
Jaja, õ próbált meg elém feküdni a lejtõn.
Írta 2006. november 19. - 18:16
Írta 2006. november 19. - 18:04
Hááttt õõõõõ izéé...Remélem senkinek lett (Hápi nyergén kívül) komolyabb baja. ...
Kezdem az elején:
Szeretném én is megköszönni minden kedves résztvevõnek, hogy egy élményekben gazdag napot töltöttünk el a dombság néha egyszerûnek nem nevezhetõ útjain.
Gratula a -tudomásom szerint- élete elsõ montitúráján részt vevõ Krisztának, aki szó nélkül teljesítette a Dante túrát.
(csak hallkan jegyzem meg, hogy nem egy olyan gyakorlott kerékpárost láttam már aki a Dante túra közben egy oxigénpalackra vágyott miközben kiakadt pulzusmérõjét próbálta helyrerázni)
Akkor a tegnapi kis különcködésem eredménye, amit sokan bringaszerelésnek véltek látni (hátamon fekve a Durung is rajtam feküdt szintén a hátán): azon kívül, hogy a nyergem megnyekkent, s ez által erõssen jobbra húz, a jobb oldalam picit érzem, kisebb méretû véraláfutásos terület található a jobb bokám felett, a jobb térdem belsõ oldalán, egy nagyobb a jobb combomon és végül egy kb. 25 négyzetcentiméteres erõs horzsolás a jobb alkaromon.
És a vége 76 kilcsi
Összegezve nagyon jó volt, az esés is tetszett (ezt is gyakorolni kell néha) és a Durung ismét bebizonyította, hogy jó kis "vas" :cool2:
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. november 19. - 17:15
Írta 2006. november 19. - 13:18
Írta 2006. november 19. - 12:32
Ismét UFO jelenség a Gödöllõi-domságban!
A szép idõt kihasználva ezen a hétvégén is sokan kirándultak a domság lankáin. Az egyik kerékpáros csapat épp megállt egy pillanatra és érdeklõdve bámulta az úton hasaló fényképész hölgyet, miközben egyik társuk, ZED Zoltán szokatlan égi jelenségre lett figyelmes.
Mivel a jelenség óta nem szólal meg, ezért mi sem tudtuk szóra bírni.
De az UFO-ra teljes bizonyíték itt az alábbi kép, melyen Zoltán épp az UFO-ra mutat. Szájtartása épp az "UFO" szó "ÓÓÓÓ" hangjára utal.
Önök ismét a legnépszerûbb hazai sajtótermékbõl szerezhettek tudomást e nem mindennapi jelenségrõl.
http://www.kep.tar.h...5919/27002902#2
Írta 2006. november 19. - 10:19
Úgy látom a képek már nézhetõek: a kis nézõkép még nem, de az utánakövetkezõ már igen.
Írta 2006. november 19. - 07:34
Indíthatnánk már egy önállõ topicot, a "Hányszor estem egy Dante túrán" címmel! Nem gondolja Mester?
Na én megyek a Mátrába, az eséseket gyakorolni!
Írta 2006. november 18. - 23:18
csak egyelõre nincs róluk nézõkép, úgyhogy javaslom, hogy kicsit késõbb nézzetek rá. Bár az is lehet, hogy csak 2-3 nap múlva lesz róluk nézõke, mert a kep.tar szolgáltatása manapság nagyon nem barát.
Írta 2006. november 18. - 22:21
Bocs, hírtelen ugrott elém a BP tábla így mentem tovább "arra" "arra" egyenesen.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére