Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lens, Neked ez a hétvége rútul betett! Úgy tûnik, az egyetlen pozitívum a szombati tekergészés volt, - na meg a klassz fotók - amit szintén "lázban" égve teljesítettél. Ha mindezt még Dantéra kenjük...! :D Akkor szerintem több túrát nem szervez. De ne bántsuk meg patyolat lelkét - nem kívánt rész törlendõ.
JOBBULÁST!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pite, köszi a felajánlás, gondoltam, hogy rád lehet számítani! Ha úgy hozza a sors, élek is a lehetõséggel!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

elég jó, hely, a tetején van egy nagyon zsír kilátó, innen jó idõben elvileg mindent lehet látni a Budai-hegyekben

Így van, ez a legmagasabb. A sok tévhittel ellentétben NEM a János-hegy és nem a HHH. :) A Basa Péter kilátó meg tényleg elég zsír.

http://epiteszforum.hu/?q=node/563
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

A Fekete-hegyek a Nagykovitól dél-délnyugatra található hegyek összessége. Talán még a Nagy-Szénás is beletartozik.

Zoli: köszi! És Kriszta szerintem is nagyon ügyi voltál.

Csak hogy én is beálljak a sorba: Dante túrájának rám nézõ következménye vasárnap az egész napon át tartó fosás és a 38 fokos láz lett. :(

Ma már jobban vagyok, mert tegnap annyit ürítettem, hogy szerintem még a bacik se tudtak már a gyomromban megkapaszkodni a folytonos bélsárcunámik szívóhatása miatt. :D

Végkövetkeztetés: a Dante-féle túrák tisztítóhatásúak. Bár rövid távon súlyosbodnak a tünetek, hosszú távon mindenképpen jótékonyan hatnak majd ránk. ;)

sztem az virus lesz, de azért jobbulást

ha jobb alhasban fájna ..gyere el kivesszük a vakbeled .. kis metszés, ígérem... bikinivonalban (ez a legújabb)
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A Fekete-hegyek a Nagykovitól dél-délnyugatra található hegyek összessége. Talán még a Nagy-Szénás is beletartozik.

Zoli: köszi! És Kriszta szerintem is nagyon ügyi voltál.

Hehe, jajj, ezeket olvasva, rettegett hírneve lesz a túráimnak, biztosan jó ez?

Csak hogy én is beálljak a sorba: Dante túrájának rám nézõ következménye vasárnap az egész napon át tartó fosás és a 38 fokos láz lett. :(

Ma már jobban vagyok, mert tegnap annyit ürítettem, hogy szerintem még a bacik se tudtak már a gyomromban megkapaszkodni a folytonos bélsárcunámik szívóhatása miatt. :D

Végkövetkeztetés: a Dante-féle túrák tisztítóhatásúak. Bár rövid távon súlyosbodnak a tünetek, hosszú távon mindenképpen jótékonyan hatnak majd ránk. ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Naná! ;) Egy Nagy Szénás-Fekete hegyek-Nagy Kopasz körhöz mit szótók?

A Fekete-hegyeket nem vágom, lehet h. már voltam ott is, de a másik 2-t ismerem. Én Budakeszi felõl szoktam volt támadni a Nagy Kopaszt, az elég jó, hely, a tetején van egy nagyon zsír kilátó, innen jó idõben elvileg mindent lehet látni a Budai-hegyekben, mivel ha jól tudom ez a legmagasabb pontja, 599m talán?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Egy Nagy Szénás-Fekete hegyek-Nagy Kopasz körhöz mit szótók?

Az a Fekete hegyek elég baljósan hangzik! Merre van?

Zsizsi! Dehogy adom fel! Van akkora hátrányom a Csapathoz képest, hogy jó ideig megvan a programom. Legalább a tempót jó lenne tudni tartani veletek!:D
Azért nem kell félni, mert kipróbáltam az spd-t, még nem képzelem magamat Parti Andrásnak, ugyan olyan óvatos leszek mint eddig (vagy még jobban)!
Azt hiszem tisztában vagyok a hiányosságaimmal!:chin:
Csak egyszerûen nagyon megtetszett a patentpedál és gondoltam elmesélem az elsõ próbálkozást. Biztos fogok még jó néhányat esni vele, de remélem ennél nagyobbat soha!:P

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Dante!
Hogy állsz a gyakorlással?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Megpróbáltam...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Figy Zsizsi..OFF, de:

-szombatról vasárnapra borongós-esõs idõt mondott, ehhez képest verõfény volt egész nap
-vasárnap hétfõre meg napsütést, ehhez képest egy hatalmas szürke felhõ alatt csücsülök éppen

Szóval számomra a meteorológia kábé aztrológia hatékonysággal mûködik...majd meglátjuk. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hogy "elõre jelezzek"!
A hétvégén szombatra, Budapest térségében változékony idõt jósolnak, vasárnapra derült idõ várható. 11-17 fok között!Ez jó hír!
http://www.met.hu/om...s=1&pri=0&tfi=4

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Csak a jó idõ is tartson ki még addig. :) Majd szerintem csütörtök táján jobban képben leszünk.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
"Végre" nem a Gödöllõi dombság!:D Ha Te vezeted a túrát, biztos érdekes lesz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Hétvégén lesz valami csavargás?

Naná! ;) Egy Nagy Szénás-Fekete hegyek-Nagy Kopasz körhöz mit szótók?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Látom Zoli, nem adod fel! Ezt értékeljük! Most már tudod, SPD-vel sokkal könnyebben lehet bizonyos helyzeteket venni, de lehet nagyokat esni is! ( Erre mi voltunk a jó példák a hétvégén! ) Azért az SPD-sem tud mindent megoldani, azt is meg kell tanulni használni, van annak is technikája. Pl. az általam ismert free-arcok mindegyike paltform pedállal nyomja, és nem is akár hogyan!
De hajrá, és jobbulást! :D
A hétvégén tekerünk!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Egy kapuskesztyûre gondoltam, az jól tompítaná a bénázásaimat!:D
Köszi, de szerencsére semmi súlyos.
Hétvégén lesz valami csavargás?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
És ugye veszel végre egy kesztyût is? :rolleyes: (sisak után a második legfontosabb...)
Jobbulást!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ha már Dante túráit megúsztam esés nélkül, ma azért bepótoltam.
(Azt, hogy tegnap átugrottam a kormányon azt nem számolom annak, mert érvényes területen belül és csak a talpammal érintettem a talajt.:D Egyszerûen olyan kedvem volt!)
Sohasem volt SPD pedálom, gondoltam ma kipróbálom, mert gyanús volt, hogy a túrákon a vitézek olyan sebesen mennek felfelé, hogy lehetetlen volt õket utolérni. Gondoltam a pedál valamit segítene dolgon. Ma felraktam a pedált ami a Kriszta bringáján volt, szereztem cipõt is, és a pincében a salgópolcba kapaszkodva gondosan begyakoroltam a be- és kicsatolást. Hát ennél mi sem egyszerübb, nem is értettem a fórumon miért írja mindenki, hogy az elején egy párszor mindenki elesik és fõleg álló helyzetben eldõl. Biztos bénák, nekem remek érzékem van hozzá, velem ez nem fordulhat elõ.
Próbaút! Le kéne mosni a bringákat, mert a tegnapi sár nem tetszik rajta. Krisztával irány a melóhelyem, ott szoktam bringát mosni. Hát ez elképesztõ, sokkal jobban lehet gyorsítani és jóval nagyobb tempót lehet tartani mint a taposóval. A fekvõrendõr amihez oda szoktam verni a hátsó kereket, most magasan megvan! Ezentúl a vékonyabb kidõlt fák már nem lassítanak be!
Megvagytok, Dante reszkess!!!:icon_bigg
Mosás megvolt, irány haza. Lehet, hogy túl elõvigyázatos voltam és nagyon kilazítottam a rugót? Ha nagyon nyomom kiakad a bal lábam. Biztos csámpás vagyok! Visszacsatolom, megy ez nekem. Megint nyomom, megint kiakad. Hmmm! Beljebb kéne csavarni a rugóerõt, ez így túl laza. Lassítás, jobb láb kicsatol, megállás. Ajjaj, valami gáz van, bal oldalról az aszfalt nagyon gyorsan közelít, csattanás. Hol is vagyok? Fekszem a földön, a bringa rajtam, Kriszta gyanús hangon kérdezi: jól vagy? Persze, erre kiröhög. Felkelek, leporoljuk a göncöt, könyököm lehorzsolódott, fáj is eléggé. Nicsak! A tenyeremen vérhólyag, biztos egy kavicsra estem. Hogy itt miért nem seprik az utcát? Na tekerjünk azon a csavaron egy kicsit. Irány haza óvatosan és jól megjegyezve, hogy ha a bal lábamat szoktam letenni, akkor azt oldjam ki elõször!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Pitének 10 percig sem tartana.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ma délelõtt Pitével végigküldük a táv nagyrészét, az is vicces volt. Nem gondoltam volna, hogy ma is ennyire király idõ lesz...Képzeljétek, Pite merevvillázik! (de még az is lehet, hogy jövõre lesz egy igazi telója ;))

csak nem eladod neki a sid-et? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való