Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ezt is frissíthetnék már: http://metnet.hu/ mert még mindig nem valósághû!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Holnap jó idõ lesz, most frissítették az elõrejelzést:
http://www.met.hu/om...x=0&kps=1&dti=5

Ha van elég jelentkezõ, akkor terepezzünk, úgysem takarítottam le még a bringát. :D
Ja, viszek térképet ha kell.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Inkább Diós-árok, Szabadság-hegy, egyszermajdNagykovácsi, Nagy Kopasz...hazafelé meg mondjuk a HHH felé. Ki jönne? Nem tudom, milyen idõ lesz, de azért jó lenne ztúrázni, amíg csak lehet. Az is kérdés, hogy nem-e jobb esetleg a 11-es találkozó. (nekem mindenképpen), 3-ra azért tervezek visszaérni Budapestre) (legeslegkésõbb). Meg hát idõjárás még mindig lebeg, szóval még mindig nem merem 100%-ra megigérni. Pl ha az lenne, ami MOST van, én inkább az oútira ülnék. Én egyébként ész nélkül közlekedem peppe, fogalmam sincs, hogy K+, K vagy akármi az útvonal. De az elsõ célpont mégiscsak a Kopasz lenne, mert arrafelé kevésbé agyonjártak az utak, s meglepõen kevés turista van.

Más - nem kap két hatalmas puszit, aki hoz egy Budai hg térképet. :D Tényleg megköszönném!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts
Ha Hagy-Szénással kezdenénk (jelentkezem, remélem egyszer végre nem alszom el), akkor nem Budaliget, K+, K, Nagykovácsi az útvonal?

Vagyis start Hûvösvölgy, Ördögárok-út, stb?
a második p néma!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ki jön szombaton tekeregni? Ha nem jön közbe semmi, akkor én jelentkezem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát szombat, nem? Mindkét napra jó idõt mond, én tutira mindkét nap kimegyek btw...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Nem is fogjuk. Tali mondjuk 10:30 a Batyin? Onnan Diósárkon fel, oszt uccú, csapatás...;)

Ok!
Csak még egy kérdés: Szombat vagy vasnap? Mert nem mindegy! ;)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem is fogjuk. Tali mondjuk 10:30 a Batyin? Onnan Diósárkon fel, oszt uccú, csapatás...;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
A Nagy-Szénás és környéke egész jól tekerhetõ sarasan is. A fekete-hegyek már gázosabbak. Szerintem ne hagyjuk ki.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, ha holnap is esik, meg holnapután is, akkor lehet, hogy mégse! :D Én mindenképpen megyek egy kört, de ha szakad a Zesõ, akkor inkább országútizom egyet. Várjuk meg holnap mi lesz.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Naná! ;) Egy Nagy Szénás-Fekete hegyek-Nagy Kopasz körhöz mit szótók?

Akkor ez az élõ javaslat?
a második p néma!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Burce, mindenképp vízálló bakancsban menjél. Amikor mi mentünk akkor egy nagyobb szárazság után voltunk és még így is elég nedves volt minden, több helyen pedig majdnem cipõszárig süllyedt a cipõ a vízben. Ha nem lett volna vízhatlan jól be is ázott volna.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Friskis, nekem van Gps-em és néha elmentem a trackeket. Akkor menjünk át privibe és küldök neked néhány javaslatot.

Friskis

Friskis

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Megosztanátok velem a turajavaslatokat kicsit részletesebben? Van valakinek GPS-je amiröl fölteszi az Internetre a tura-térképeket?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
...vagy ha nagy a sár, akkor egy aszfaltos Börzsönykör-120?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Rám-szakadéknál járt túrázók! Milyen a vízállás mostanság ott? Bár igaz, hogy most már esõsebb az idõ, mint amikor pár hete ti jártatok ott, de mégis érdekelne, mit mondtok, mi várhat.

Esõs? Mi szakadó esõben voltunk a szakadékban! Mindenféleképpen valami vízálló cuccot javaslok (legalább a lábbelinek), mert amikor mi voltunk akkor is néha a sziklaoldalba kellet mászni a patakot kikerülendõ.

Hétvégén naná, hogy kéne tekerni. Lesz turné!? Tekerünk oszt porba fekszünk (na jó ezt szeretném elkerülni). Dante javaslatára mehetünk arra is, de megmelítette a Budai hg-t. Mehetünk oda. Javasolt valami jó kis útvonalat is. Megnézhetnénk!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Dante koma! Na most akkó lösz a vikkenden valami turné, vagy majd lasztminut tuggyuk mög?:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Helyes, akkó jössz majd velem csapatni a havasesõbe! :D

Mire lesz idõm tekerni, megjön a tavasz, kiszárad minden nyáron, végül újra õsz lesz, szóval csak össze fog jönni.
Jövõ év november 10 délelõtt 11? Feltöltött kép

Vagy bakancs inkább?

Mezítláb hobbit uram!

Ilyen idõben inkább bakancs, mint cipõ.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

A Rám-szakadék valószinû járható. Nem volt sok esõ azóta.

Száraz lábbal? Vagy bakancs inkább? (rég voltam már ott, nem emlékszem :( )

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Az idei maratonok óta engem már abszolút nem érdekel az idõjárás :-)

Helyes, akkó jössz majd velem csapatni a havasesõbe! :D