Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Halihó! Szóval a napot nem látom ezen a rohadt égen...én akkor országútizom! Hápiék sem éreznek nagy kedvet a sárhoz, úgyhogy megyünk egy alapozó kört. Sorry, benne volt a pakliban.

Akkor nektek jó száguldozást.

McGywer és mások: terepezni van kedve vkinek?
a második p néma!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
És a többiek? :)

Peppe! Én megyek valahova, mindenképp. Remélem a többiek jönnek azért... (Terepre értettem :) )
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Halihó! Szóval a napot nem látom ezen a rohadt égen...én akkor országútizom! Hápiék sem éreznek nagy kedvet a sárhoz, úgyhogy megyünk egy alapozó kört. Sorry, benne volt a pakliban.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Na jó, ha megszárad a mezem, akkor mennék én is. Ok? :) Szóljatok valamit! :D

Gyere csak, jóóó lesz! A tempó a szokásos öreguras, mint annakidején a 3as6áron, vagy a Pilisben. :D Hozz valami lovaknak való nyugtatót és tegyük bele Dante csokijába, hátha attól belassul.

Peppe, én kopottas Explorerekkel megyek, szerintem nem ezen fog múlni h. hol mászok fel. (Elõ kell keresnem a cipõhöz a mászófogakat...)

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts
Dante: köszi a számot.

Diós teteje és fogas végáll nem teljesen azonos, de majd elintézzük reggel ill. telcsin.

Esõk óta nem voltam terepen. Nincs para de 2.4 azért soknak tûnik komolyabb sárhoz. Van még 1.5 Black Shark Mud és 2.1 Conty Explorer kopottas. Vélemény?
a második p néma!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A számom 30-431-1300. Ha 11kor talizunk a Batyin, onnan eszerintem egy 20 perc max a Diós teteje. A Batyin a kerékpárút kiszélesedésénél tudunk találkozni, rögtön a parton (villmosmegálló). Azért reggel csekkoljatok be ide, mert szutyok idõben nem arra megyek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Na ez a beszéd! A mez biztos meg fog száradni reggelig.
A távot nem tudom, de a tempó öreguras szokott lenni.

Két hete nem mentem rendes pulzussal, bicóm is küzd némi túlsúllyal, de kell valaki hátvéd pozícióba is...

Sárgumi?

Én a hegyen lakom, úgyhogy a Diós-árkot lecsalnám. Találkozzunk a Széchenyi-hegyen a fogas végállomásnál? pannon:négyegyegy-5814, Dante számát kikeresem. GÓÓÓ.
a második p néma!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Na ez a beszéd! A mez biztos meg fog száradni reggelig.
A távot nem tudom, de a tempó öreguras szokott lenni.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Na jó, ha megszárad a mezem, akkor mennék én is. Ok? :) Szóljatok valamit! :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Kedves hétvégén túrázók? :)
Mekkora tempóra kell számítani és mekkora távra? Lehet, csatlakoznék, csak most nem vagyok 100%-os.
White Horse

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Szerintem 11-kor a Batthyányi téren. De ott hol?

A "földalatti" feljárójánál a támfalnak támaszkodva, ahol a bringaút is megy.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Szerintem 11-kor a Batthyányi téren. De ott hol?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
AKkor most mikor akkor? 11kor akkor?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Jééé! Megvan! Nem kellett "nekik" ,elengedték mert túl poros volt a múltkori hempergéstõl.:lol1:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Úgy tûnik én is jövök.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hányan leszünk holnap?

Te, Dante, Hápi, Pite, Peppe meg én vagyunk eddig a jelentkezõk.
Mondjuk nálam attól is függ, hogy reggel milyen lesz a vállam-nyakam.
Megint elkezdett szórakozni és nagyon tud fájni.
Lensver, Zed, Zsizsi és Hozé eltûnt. Szerintem az a bizonyos UFO van a dologban!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

11:00-kor. Komolyan. :) Pite is akkorra megy oda! És aki errõl jön: McGywer, 10kor nálunk, Hápi, 10:15 Böki-3as keresztnél.

Asszem megyek én is a Bökényföldi-Veres Pál (gondolom ez a 3as) sarkára.

Hányan leszünk holnap?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
11:00-kor. Komolyan. :) Pite is akkorra megy oda! És aki errõl jön: McGywer, 10kor nálunk, Hápi, 10:15 Böki-3as keresztnél.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Akkor holnap 10:30 Batthyányi-tér. Térképet két nempusziért viszek. ;)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Sziasztok! En uj vagyok a Forumon, ma léptem be. Svédországban élek és itt lettem az mtb-nek a "rabja".

Szia!
Mi viszont a nyáron mennénk kis svédországba stockholm közelébe, és érdekelne minket arrafelé jó kis tekerõs/túrázós ajánlat. Ha tudnál valami honlapot, vagy konkrét területet az jó lenne!
Elõre is köszi!
A címem thommey.photo kukac gmail.com
Üdv:Thy