Megvolt a Kékes?
Természetszerûleg nem, csak egy laza 70akárhányast mentünk.
Megvolt a Kékes?
Eredeti szerzõ: H.Zoli:
a Te súlyod alatt a kerék átvágta a felázott agyagréteget és szilárd talajon haladtál!
Ne haragudjatok, totális kudarcot vallottam, mint túraszervezõ. Ennyi.
Dante?
onnét nehezebbKöszi a Rám-szakadék tippeket.
Szentlászló felé meg, nemtom hogy, de eltûnik a piros kereszt jel. Majd visszamegyek és a másik irányból megpróbálom becserkészni :-)
:-))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Na mi hamar megjártuk. Szó szerint, meg idõben is. A hosszú-hegyin a Csobánkai temetõ után kb. 1,5 km-re van az a tanya, ahol pacik vannak. Na oda hordja ki az erdészet a fát, és onnan tovább olyan dágványt csináltak, hogy az nem emberi. Még tolni sem nagyon lehetett, mert olyan ragadós agyag van ott, hogy állandóan meg kellett állni a bringákat pucolni, mert megállt a kerék, fõleg a v-fékesek. Jó 1 km-et toltuk, de mivel nem akart végetérni a dagonya és az idõben is elõreszaladtunk (sajnos nagyon korán sötétedik), jobbnak láttuk visszafordulni és a Ziribár hegyet a másik oldalról megkerülve hazajöttünk. Nem volt egy hosszú túra(40km), de igy november végén az ilyennek is örülni kell.
PTamás! Köszi, hogy velünk jöttél, jó volt veled tekerni. Ez most ilyenre sikerült és legalább megtudtuk milyen a nagy sár.
"Valahová" mi is megyünk, Pite Kékes-kört tervez, na hogy ebbõl mi lesz, majd meglátjuk. Azért 200 kilóméter odatesz.
Hápi, McGywer oútiznak, HZoliék viszont lite-os Pilisezést fognak, szerintem beszéljetek!