Namár most én kezdek a karácsonyfa dísz kategória felé tendálni...
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2006. November 27. - 18:20
Namár most én kezdek a karácsonyfa dísz kategória felé tendálni...
Posted 2006. November 27. - 18:16
Posted 2006. November 27. - 18:06
Kerülném ki õket, mikor is az egyik "kutya" ami eddig a bokrokban idõzött elindul fel az útzra, ahol én haladnék. Ekkor látom ám, hogy az nem is kutya, hanem egy vaddisznó!
Mondom apukának, ember hát korpa keveredett a búzába!
Aszongya: Á dehogy, az a Balázs, velünk van! És mosolyog.
Na, én a röhögéstõl a hegy lábáig bugdácsoltam a bringa nyergében. Háziasított vaddisznó, ilyet sem láttam még!
Posted 2006. November 27. - 18:06
Megvolt a Kékes?
Természetszerûleg nem, csak egy laza 70akárhányast mentünk.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. November 27. - 17:58
Eredeti szerzõ: H.Zoli:
a Te súlyod alatt a kerék átvágta a felázott agyagréteget és szilárd talajon haladtál!
Ja, szóval dagadt vónék... De legalább tudom miért haladtam olyan lassan... Elõbb le kellett ásnom a szilárd talajig.
Az az igazság, hogy az erdei szakaszon már nem ragadt bele a szmötyi a gumi mintázatába, így ott tényleg lehetett haladni, de ez is csak viszonylagos, mert azok a pöttöm erdei munkagépek szép kis futóárkokat vágtak az útba, úgyhogy felhõtlenül sasszézgattam kétkeréken ide oda.
Posted 2006. November 27. - 17:45
Ne haragudjatok, totális kudarcot vallottam, mint túraszervezõ. Ennyi.
????
Nem értem ezt miért írtad? Remek túrákat szerveztél!
A kérdés pedig szerintem arra vonatkozott, hogy merre jártatok?
Megvolt a Kékes?
Zsizsi! Rájöttem a trükködre. Amíg mi korcsolyáztunk a sáron, addig a Te súlyod alatt a kerék átvágta a felázott agyagréteget és szilárd talajon haladtál!
Ja, és a z-max sem az a kimondott sárgumi.
Posted 2006. November 27. - 17:35
Egyébként Te - vagy Ti - milyet tekertetek?
Posted 2006. November 27. - 17:33
Dante?
Ne haragudjatok, totális kudarcot vallottam, mint túraszervezõ. Ennyi.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. November 27. - 17:32
1. Jó kis sárgumi. 2. a lovardánál a híg trágyalével átitatott szakaszt kell választani, az - még - nem ragad!
Az UFO-k meg le vannak ... Nem is hiszek bennük
Posted 2006. November 27. - 17:24
Mit tudsz Te amit mi nem? Át tudtál tekerni azon a dágványon? Mi, ha megpróbáltuk, rögtön elsüllyedt a bringa. Biztos felszáradt mire odaértél.
Posted 2006. November 27. - 17:05
Bocsi, hogy eddig halgattam, de szombaton jöttem vissza németo.-ból. Meló vót.
Viszont vasárnap tekertem! Budai hegyek, HHH, Pilis. Igen, sár az volt - pl. ott is ahol H.Zoliék visszafordultak, a lovardánál - de mókás volt! 122 km, + 3 kg sár a bicón.
Ja! És naná, hogy estem is egyet!:lol1: De a stucnim megúszta!!!
Posted 2006. November 26. - 23:04
onnét nehezebbKöszi a Rám-szakadék tippeket.
Szentlászló felé meg, nemtom hogy, de eltûnik a piros kereszt jel. Majd visszamegyek és a másik irányból megpróbálom becserkészni :-)
:-))
egyébként nekem sem ázott be a cipõm a rám szakadékban.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. November 26. - 11:38
Mi viszont a nyáron mennénk kis svédországba stockholm közelébe, és érdekelne minket arrafelé jó kis tekerõs/túrázós ajánlat. Ha tudnál valami honlapot, vagy konkrét területet az jó lenne!
Sziasztok!
Mindenkit szivesen elkalauzolok i Stockholm környékén. Èn pont egy naturreservatum mellett lakom ami világhirü az mtb terepiröl a neve: "Hellasgården" (hellasgarden). Az itteni forumok egyike ami legjobb: www.happymtb.org, sajnos svédül van de van rola lenk egy kifejezettem GPS hnlapra ahol a legjobb turák ki vannak rakva, ha akrjátok megdom a cimet oda.
Ès aki akar irni a Happy-forumon az irhat angolul! regisztrálás pofon egyszerü és az egész honlap egyszerübben áttekinthetö minz ez itt....
Továbbra is várom a turajavaslatokat Magyarországon!!![/quote]
Én pedig Göteborg környékén tudok néhány jó helyet, de nem hiszem, hogy ezek túl sok ember fantáziáját mozgatnák meg itt M.o.-on. Viszont itteni utakról/ösvényekrõl én is szívesen hallanék! :-)
Posted 2006. November 25. - 23:57
Ma jártam arra egy kört. Dömösrõl fel, a Rám-szakadék után pedig Rám-hegy, Ferenczy szikla (ha jól írom), és aztán valahogy a Rám-völgyben le, majd kicsit kavartam
Szép-szép! Egész furcsa idõ volt máskülönben. A Rám-szakadéknál kellemes langyos, a Rám-hegynél (tudtátok, hogy ott egy ilyen táltosos emlékkapu is van?!) nagy szél, a felhõket (ködöt) csak úgy vitte a szél, érdekes volt. A vadálló köveknél napsütés, úgy, hogy körbenézve azt lehetett volna hinni, hogy világvége, borult égbolt, sûrû köd, feketeség
Szentlászló felé meg, nemtom hogy, de eltûnik a piros kereszt jel. Majd visszamegyek és a másik irányból megpróbálom becserkészni :-)
Végül a Kisrigóban megjutalmaztam magam
Time: 11.15-15.54
Táv: ???
Szint: volt :-)
Élmény: megfizethetetlen
:-)
(Azért ha nagyon muszáj kiscipõben is járható lett volna a szakadék... talán most nem volt olyan sok víz benne. De nem bántam meg, hogy bakiban mentem :-))
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. November 25. - 22:01
Dante?
Posted 2006. November 25. - 19:18
épp múlt 7végén jártam arra, túrabringámmal.
meg is szívtam a sár miatt... mert a sárvédõ és a kerék közé beszorult a sár+levelek....
párszor fadarabbal segyítenem kellett....
A Ziribár nyerget kerestem fel, az ötvenvalahány magyar nyereg/hágó egyikét.
Készül a hivatalos hágó/nyereglista Magyarországra!
http://www.gyorgyiga...ols_HUNcols.php
Magyaro-n klassz túrát lehet tenni a Zemplénben is, Bükkben is ill a PIlisben erdészeti aszfaltutakon.
Ha Duna-part, akkor inkább a szlovák oldal, POzsonytól hosszan bringaút is van.
Na mi hamar megjártuk. Szó szerint, meg idõben is. A hosszú-hegyin a Csobánkai temetõ után kb. 1,5 km-re van az a tanya, ahol pacik vannak. Na oda hordja ki az erdészet a fát, és onnan tovább olyan dágványt csináltak, hogy az nem emberi. Még tolni sem nagyon lehetett, mert olyan ragadós agyag van ott, hogy állandóan meg kellett állni a bringákat pucolni, mert megállt a kerék, fõleg a v-fékesek. Jó 1 km-et toltuk, de mivel nem akart végetérni a dagonya és az idõben is elõreszaladtunk (sajnos nagyon korán sötétedik), jobbnak láttuk visszafordulni és a Ziribár hegyet a másik oldalról megkerülve hazajöttünk. Nem volt egy hosszú túra(40km), de igy november végén az ilyennek is örülni kell.
PTamás! Köszi, hogy velünk jöttél, jó volt veled tekerni. Ez most ilyenre sikerült és legalább megtudtuk milyen a nagy sár.
Posted 2006. November 25. - 19:16
Sár meg nem zavar így utólag, szerintem mókás volt
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Posted 2006. November 25. - 19:02
PTamás! Köszi, hogy velünk jöttél, jó volt veled tekerni. Ez most ilyenre sikerült és legalább megtudtuk milyen a nagy sár.
Posted 2006. November 25. - 14:10
Mi viszont a nyáron mennénk kis svédországba stockholm közelébe, és érdekelne minket arrafelé jó kis tekerõs/túrázós ajánlat. Ha tudnál valami honlapot, vagy konkrét területet az jó lenne!
Sziasztok!
Mindenkit szivesen elkalauzolok i Stockholm környékén. Èn pont egy naturreservatum mellett lakom ami világhirü az mtb terepiröl a neve: "Hellasgården" (hellasgarden). Az itteni forumok egyike ami legjobb: www.happymtb.org, sajnos svédül van de van rola lenk egy kifejezettem GPS hnlapra ahol a legjobb turák ki vannak rakva, ha akrjátok megdom a cimet oda.
Ès aki akar irni a Happy-forumon az irhat angolul! regisztrálás pofon egyszerü és az egész honlap egyszerübben áttekinthetö minz ez itt....
Továbbra is várom a turajavaslatokat Magyarországon!!!
Posted 2006. November 25. - 11:32

Sign In
Create Account

Back to top