Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Ítterem csókolom? Ki a szakács és ki a felszolgáló? Feltöltött kép

Nem, az IT terem az informatikai labort jelöli! :)

Zsizsi, számítógép van elég, úgyhogy a laptop nem kõ, csak a projektor + a vászon. Ha van a projektorhoz bazihosszú kábel az welcome, mert akkor nem kell a gépemet kiráncigálni a helyérõl.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nemtom. Én egyre szarabbul vagyok, s a kedvem is egyre inkább mélyponton. Jövõ héten tán leszek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Most akkor lesz cukrászdás bandázás vagy nem? És ha igen, mikor, hol?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zsizsi! Ennek nem tudok ellentmondani! De mikor lenne jó!? Mert nekünk ez a hét már semmiképpen sem, meg a jövõ hét hétfõ sem. Egyébként utána lehet, mehet. Sütit is csinálok.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szánom, bánom, de a németek "vendégszeretetét élvezem" (kötelezõen). Szval ez most kimarad.:( /Ez itt most a folyamatos káromkodások helye! Mindenkinek ezirány mûveltsége, és ismerete szerint./
De kûdök Önnek fotókat CD-n, meg kis meglepit! ;)
Tekerj hejettem is, bírod!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
szépbátyám' jövõ7 vége téli mátra.
Ha nem lészen addig hó, gondolkodom rajta.
maga?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mint azt mondottam volt, projectort, vetítõ vásznat, laptopot viszek, csak legyen hol összepakolni a cuccot. Ellenben az élménybeszámolót Te tartod! Narrátor szöveg, alámondásos vetítés, homevideo, stb...vevõk vagyunk mindenre! :D
ps.: meghívlak tetszõleges mennyisdégû sütire is! Na? Így már csábító ugyi?;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zsizsi! Meggyõztél! Már csak az idõpont a lényeg. Szerintem a projektor megoldható, bár...fehér falam nincs, az gond?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Lensvert nem kell ûzni, csak egy hosszú boton kell elé lógatni egy kis sütit! Ha sokáig nem éri el, akárhová elmegy érte! :)

ps.: szombat erõs tekerés a Pilisben.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

1 az IT terembe

Ítterem csókolom? Ki a szakács és ki a felszolgáló? Feltöltött kép

ON:
Szombati Lensverüldözõ túrára ki jön/megy?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Megoldjuk?;)
Gyorsan és hatékonyan dolgoznak!:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Pakoljátok át a szomszédhoz! ;)

Nem megy, a múltkor is azt csináltuk, hozzá már nem fér több...

Zsizsi: 1 a konyhába, 1 a szobába, 1 az IT terembe

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Lens! Képnézegetést megoldom! Laptop-projector-vetítõvásznat viszek! Csak legyen hol felállítani. Ha süti lesz, már rossz nem lehet! Na? ;)

Zed mester, hány bobcat kell? :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pakoljátok át a szomszédhoz! ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
A Marriott romokban hever. Ütvefúrók és organikus terminátorok hada dolgozik rajta. Persze lehet, hogy a sütibár nyitva van, de vakolatkrémes és malter latte nem kell :D
Charon jöhet a nép, de hozzon Bobcatet, nem láttad azt a rendetlenséget...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Végülis lehetne nálunk, csak most hozzánk túl sok ember nem fér be, meg nincs is kedvem rendet rakni.

Hívd a népet rendet rakni Feltöltött kép

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Recepcióval szemben. Tavaly kb. 1500 volt. Annyit eszel, amennyit nem szégyellsz, tehát egy idõ után elég rentábilissá válhat. Meg párszázért soha ki nem ürülõ icetea.
Van 1-2 sós süti, de nagyrészt édes, krémesek.

Oh, az a túra megvan! Kedvem van, de nem elégszem meg rövidtávval. :) Spec. azt terveztem, hogy délig lepörgetni, utána még onnan a P jelzésen átsétálni János hegyre. Kb. 20 km-el több, gyalog nem gond, de ahhoz sietni kellene a túrával- ti milyen tempót terveztek? Jó esetben világosban felérünk a Kilátóba. Aztán Normafától már van BKV.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Ajánlhatom helyette a Marriott sütibárját? Fincsi, egész olcsó. All u can eat rendszerû, idõkorlát nélkül. Nos? :) Mellette kényelmes helyen lehet bandázni.

S szombaton merre TT-zel?

Mariottnak van külön sütibárja? De nem drága az egy kicsit? Mégiscsak egy XXX csillagos hotel (vagy még több). Vagy ez nem a hotelben van?

A TT a következõ lesz: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1035

Több fórumossal együtt csináljuk. Gyere te is (ti is) ha van kedved!

Zsizsi: lenne képnézegetés, csak nem tudom, hogyan oldhatnám meg! Végülis lehetne nálunk, csak most hozzánk túl sok ember nem fér be, meg nincs is kedvem rendet rakni. Szóval nem tudom. Kép egyébként az lenne dögivel.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Lens, szomorú hír - már akinek - de a jövõ hét második felét - meg a hétvégét - a germán "kultúrkörnek" kell szentelnem. Akkor ezt elnapoljuk. Ellenben a SÜTIZÉS RENDBEN!
Lesz élménybeszámoló, meg képnézegetés? :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Kéretik jobban figyelni!

A menésre azt mondtam: "meglátjuk milyen idõ lesz."
A bordóra meg: "ha addig visszakapom".

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."