Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18582 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hú, de jó lenne. Charon, gyertek! Terep nekem szerintem még1 hétvége sztornó, de a következõ hétvégére már arra is vevõ vagyok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Ellenben, ha nagyon jó idõ lenne, jól érezzük magunkat és mindketten ellenállhatatlan vágyat érzünk az aszfaltos tandemezéshez, akkor csatlakozunk.

Tudom, idõjárás függõ, meg minden, de jó lenne már menni egyet, sokan.
És ez nem vészes. Jó, Pap-rétre fel van benne 400m szint, de nem rohanunk.
Tigrist is felhívjuk, legalább Pap-réten, vagy a kompnál fussunk össze.

Tigris! Hallod?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nekem ez tetszik, és az útvonalat is szeretem!

Charon, nem tudom, valami baj van, de senki se tudja kideríteni! :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Részemrõl csak 38 fok volt a maximum két napig (pár aspryrin C és munka mellett) és lenyomtam mára egy algopyrinnel végre.

Hogy-hogy ilyen sokáig és ilyen súlyosan vagy mindig beteg Nati?

Charon részirül a hétvége megint terep lesz olyan 4 órás kintlevõséggel, lehet, hogy repetázom a múlt heti kört kicsit kibõvítve.
Szár - Gyertyános - Somlyó (többször is) - Gyertyános - Szár - Bolnoka - XC (több kör) - Fehér kört (Olyan 50 km, ha nagyon kényelmes túratempó.)

Ellenben, ha nagyon jó idõ lenne, jól érezzük magunkat és mindketten ellenállhatatlan vágyat érzünk az aszfaltos tandemezéshez, akkor csatlakozunk.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Lens!

Aszfalt, kerékpár út fel Nagymarosig (ha nincs szél, ha van, akkor a Duna mellett elpusztulunk...)komppal át, lassan felaszfaltozunk Pap-rétre, onnan aszfalt Szentendre, onnan haza.
Ez kb 90km.
És ha megfigyeled a dolgot akkor cukrászda a következõ helyeken:
Göd, Vác, Szentendre, Bp.
Nos?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én 15 fokot kérnék, továbbá nekem is túl kemény lenne még a terep!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Így van - a betont én kértem, mert a terepet még nagyon izmozásnak érezném - azért 4 hét kihagyásra és frissen összeforrt izomzatra nem kéne egy Pilis-szerpentín. :) De várjuk meg azért, hogy milyen idõ lesz, nagyon keményben hosszú körre nem biztos, hogy kimegyek. (Hozé plz állíts be az idõjárásgépeden egy 8-10 fok / napsütés kombót! )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok! Mivel szervezetem már a gyógyulás felé kacsintgat a hosszú 39fokos láz után, arra gondoltam, hogy hát micsoda dolog ez, majd én jól megmutatom neki, hogy nem lesz itt gyógyulás. Ezért szombaton mennék veletek tekerni, de csak akkor ha: kevesebb lesz, mint 101 km, nem lesz nyomatós tempója (vagy megvártok ha lassú leszek), lesz cukrászda és betonon megyünk.
Vasárnapom már foglalt sajna.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

És a másik irányba menet elõzgetted a kamionokat?

Kamionstop lévén erre nem volt esélyem. De néhány M páuör bömöst lenyomtam :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Valeria!
Köszi a tavalyi Börzsönyi szivató kiírását! Ma virtuálisan bejárom, aztán meglátjuk, ha a "puhány banda" a hétvégét megint elkummantja, még tán neki is vágok, lesz ami lesz.
Egyszerélünkvagymiaszösz!

Virtuálisan is be lehet járni, de tréfás, mert "élõben" könnyen el lehet tévedni.
A Hegyes-tetõ - Nagymaros - Zebegény útvonal egyes részei nedves, hideg idõben veszélyesek, és ez nem a vicc kategória. Tehát egyedül ne vágj neki!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Egy 110-120-as Börzsönykör befigyelhetne,
bár az aszfalt...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

De van ötletem a hétvégére, egy kellemes, könnyû, SÁRMENTES! kis tekerésre! Na...?

Na mi is az az ötlet? Majd jól megzsûrizzük, hogy kellemes, könnyû és sármentes-e!:) Bár nekem most nagyon fáj a gerincem, de hátha addig megjavul.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szivatás és rétes, bizarr, de jóóó!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nyugi, a rétes is az volt!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én a vérszemre voksolok! Az szép piros. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Érdekes, hogy a 2006-os saras szezon mennyire megváltoztatta az emberek hozzáállását. Volt akit végleg elriasztott a sártól, mások meg vérszemet kaptak.

Hozé, most lekopogom, idén már 2x tekertem.
:fini az aszaltgyümi :):

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Valeria!
Köszi a tavalyi Börzsönyi szivató kiírását! Ma virtuálisan bejárom, aztán meglátjuk, ha a "puhány banda" a hétvégét megint elkummantja, még tán neki is vágok, lesz ami lesz.
Egyszerélünkvagymiaszösz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szóval Ti nem mentetek sehova a hétvégén? Engem meg evett a fene, hogy biztos lemaradtam valami jóról! Oszt nem is!
Igaza van Lensnek, csak bla-bla-bla+ágy. :D
De van ötletem a hétvégére, egy kellemes, könnyû, SÁRMENTES! kis tekerésre! Na...?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Látszik, hogy rég bicikliztél Viktor!

Másik irányba menet is szembe fújt.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tegnap országúton próbálkoztam, az sem volt saras. A szél ellenben nagyon kellemes volt Vácrátót és Vác között, úgy éreztem, hogy egy helyben tekerek :)

És a másik irányba menet elõzgetted a kamionokat?