Apropó, "természetkárosítás"! Szombaton találkoztunk a Budai-hegyekben, a Nagy-Hárs-hegyen a zöld kör jelzésen egy legalább 60-80 fõs fiatal társasággal, állapotukat tekintve bõven az erõsen ittas kategóriából. Kiraktak az útra tuskókból és ágakból számos "akadályt", amelyek közül egyiket mikor elkezdtem bontani, vagyis félrehuzigálni a batár rönköket az útról, nem átallott megengedni pár beszólást sem, hogy mit képzelek magamban, miért teszem tönkre az õ akadálypályájukat, amit most építettek! De ez sem volt elég, kicsit lejjebb, a sárga jelzésen a túraút kellõs közepén (!) tábortüzet raktak, ahol mi mást, mint mûanyagot égettek, többek közt... (No komment.)
Nem tudom, melyik egyetemrõl jöttek (mintha valami gólyák lettek volna - bár annak nincs most szezonja), de ha megtudnám, nagyon szívesen felkeresném a dékáni hivatalt!... :-( Sajnos fotót csak az egyik nagy, gallyakból épített "akadályról" készítettem, a tábortûzrõl, és a körülötte az égõ mûanyag füstjében ülõ fiatalokról nem, amit kicsit bánok már így utólag. Ez a viselkedés szégyen nem csak rájuk, hanem az oktatási intézményre nézve is...