Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2007. március 05. - 18:39
Jövünk! Megyünk!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 05. - 18:32
Írta 2007. március 05. - 17:58
Írta 2007. március 05. - 17:52
Ez utóbbi 2 mindenképpen!!! Ráadásul cukis fotót is kell csinálnom.
Írta 2007. március 05. - 16:37
Írta 2007. március 05. - 16:30
...
Sõt, saját gõzborotvájuk is van
Ez a nap mondása!
Látom jobban vagy.
Írta 2007. március 05. - 16:27
Reálisan - tudom.
Nem reálisan - engem nem nagyon zavar ha lassú vagyok (kivéve ha lányok vannak ), sõt a bicajt is szivesen tolom, nagyobb szakadékokba meg dobálom magam elött semmi gond. Attól félek viszont ha nagyon lassan camogok esetleg feltarthatok másokat, nagyon nem szeretném mások versenyét elrontani. Megnézem a pályát ha tényleg a hétvégére ki lesz tüzve (ugyis van ott 2 geocaching láda a környéken amit fel kell fedezzek). Legrosszabb esetben nézõ leszek. De mondjuk örülnék ha rendeznének ilyen kiscsoportos versenyt amatõröknek.
Félre ne érts, nem most péntekre lesz kiszalagozva a pálya!
Egyébként próba szintjén mehetünk egy Pilis Kupa pályabeárást vmelyik 7végén, szerintem többen benne lennének. Nagyjából emlékszem a tavalyi pályára, de Hozé is ki tud segíteni sztem.
A Pilis Kupán amúgy nem lesz buli kategória, szóval csak licenc birtokában indulhatsz. Egysületbe könnyen be tudsz lépni. Akik kevésbé verseny-, inkább bulicentrikusak: a Gyilkos Lódarazsak. Ellenben ott vannak minden versenyen és jó hangulatban végignyomják. Sõt, saját gõzborotvájuk is van
Írta 2007. március 05. - 16:20
Dante! Hogy mit tud és mit nem tud az NRS, az meg vagyok írva a márciusi ODS azzal foglalkozó oldalán. Kukk majd bele!
Kedves vásárló. Amennyiben nem kívánja kikerülni a közúton haladó babakocsikat, javasoljuk a Karpiel Armageddon modelljének beszerzését. Ifjú tesztpilótánk megpróbálta egy fröccsöntött Giant kerékpárral is, de az utoldó métereken inába szállt a bátorság.
A Karpiel modellje ellen szól, hogy emelkedõn csekély eséllyel lehet a nyergében elmenekülni a köznép haragja elõl egy sikeres babakocsi-letarolás után.
vendég_Charon_*
Írta 2007. március 05. - 15:29
Írta 2007. március 05. - 13:54
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. március 05. - 12:50
Dante! Hogy mit tud és mit nem tud az NRS, az meg vagyok írva a márciusi ODS azzal foglalkozó oldalán. Kukk majd bele!
Írta 2007. március 05. - 12:36
Írta 2007. március 05. - 12:32
Végül is egészen tavalyig gyorsabb voltál Danténál Nati...
És ebbõl is az jön le, hogy csak a bicaj számít, NRS forever!
vendég_Charon_*
Írta 2007. március 05. - 12:31
Írta 2007. március 05. - 12:19
Írta 2007. március 05. - 12:16
Na most komoly leszek :
Azt gondolom én mint ifjú padevan ne foglalkozak szintekkel, kalóriákkal mert esetleg nagyon félre tájékozatató következtetéseket lehet levonni. Legalábbis ezt vettem ki a hozzászólásokból.
Hát az biztos, hogy jobban jár mindenki, ha kevesebbet töri az elméleti kérdéseken a fejét és többet teker. Az mindenképp jót tesz!
Egyébként meg 0,5%-os szintemelkedés is emelkedés!
Egyébként meg: te mióta tekersz?
Milyen Gps-ed van?
Milyen szoftvert használsz hozzá?
Nem kell ide Rita, egy jól menõ magyar csaj is sok férfit megszégyenít! És ez teljesen természetes jelenség, mert
1. vannak õstehetségek nõben is
2. vannak akik a sok-sok edzéssel érik el a szintet!
Írta 2007. március 05. - 12:05
Azt gondolom én mint ifjú padevan ne foglalkozak szintekkel, kalóriákkal mert esetleg nagyon félre tájékozatató következtetéseket lehet levonni. Legalábbis ezt vettem ki a hozzászólásokból.Bocs, de szerintem a nagyúr egyáltalán nem írt olyat, hogy az emelkedés függene bármitõl. Az emelkedés egyszerûen csak emelkedés. Legyen az 20%-os vagy 1 %-os! Max te érzed meg a különbséget, de a gps-ed ugyanazt az emelkedést fogja mérni sárban, mint aszfalton! ?
Az életem amugy is nehéz. Az a baj hogy nem a MERIDÁS Gunár Rita asszony elözött meg mert azt még csak elviseltem volna. Viccet félre téve csak hülyéskedtem egyaltalán nem zavar hogy a csajok leelöznek. :rocketmanAkkor kõkeményen edzhetsz életed végéig, ugyanis mindig lesz olyan, hogy megelõz egy lány (és most nem magamra gondolok persze!). Ennek a hozzáállásnak egyébként sincsen semmi értelme, max.a saját életedet nehezíted meg vele!
Tipp: irány a BringaBanda! Õk vendégszeretõek és tudsz náluk edzeni, sõt edzéstervet is tudsz iratni magadnak. S ha jól mész, akár még versenydíjvisszatérülést is kaphatsz, vagy kedvezményt alkatrész-, bringavásárlásban. Persze, ehhez valóban jól kell menni.
Engem legfeljebb a fogyatékosok országos szövetsége fog szponzorálni, nem a bringa banda.
:lol1:Közel a siker? A 2 ládára gondolsz, amit megtalálsz majd a pálya mentén?
Írta 2007. március 05. - 11:46
Nekünk is jó volt a hétvége, megetettük a szintéhségünket. 1700 m szint 43 km-en, a Bükk talán legszebb kilátásaival (Õr-kõ, Tar-kõ, Odor-vár), meg fél távon szakadó esõvel.
Azt hiszem ezt a túrát be fogom ismételni bringával, nyáron, jó idõben, néhány mazohista ember kíséretében.
Csak fully, ballonos gumi a lejtõk miatt, terminátor sima és gyökeres-köves mászások és néha vállon cipelés is. Nem tudom kiben van meg az összes tulajdonság... (Pite és Dante keveréke köbö, mindbõl a legocsmányabb )
a térképek megoldása pedig pár perc és ftp módján
ha szólok, onnantól privátban küldöm a hozzáférést
Hmm.. ez valami nagyon kis faintos móka lehet....
Tetszik a térkép:)
Más ftp elérést privátban?
Írta 2007. március 05. - 11:45
Ja én melyik korcsoport vagyok :
Biciklis tudás : nagyon amatõr
Kor : 32.5 év
Szedek valami gyógyszert is ami dopping listán van. (Ezt csak nektek mondom ha esetleg kizáró ok )
hehe aranyos ez a bemutatkozás:)
Elképzeltem, hogy a nevezési lapra is ezt irnád rá :bananadan
Írta 2007. március 05. - 11:19
A lassúság max azért lehet gond XC-n, mert körös, s zavarhat, ha a profik (sokat edzõ amatõrök) 15 percenként leköröznek.