Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Montis, terepes, cukrászdás?
Jövünk! Megyünk!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Montis - terepes
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ez milyen túra lenne? Gyalogos vagy bringázós?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
E hétvégi túrámhoz keresek fotóalanyokat, akik szívesen rajta lennének fotókon (akt most kizárva). Helyszín: Pilis Terrain: terep
Ez utóbbi 2 mindenképpen!!! Ráadásul cukis fotót is kell csinálnom.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát, ha zülleni akarsz, és egyre primitívebbé válni, akkor Darazsak...minden többi esetben bármi más...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

...
Sõt, saját gõzborotvájuk is van :)

Ez a nap mondása!
Látom jobban vagy. :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Reálisan - tudom.

Nem reálisan - engem nem nagyon zavar ha lassú vagyok (kivéve ha lányok vannak :( ), sõt a bicajt is szivesen tolom, nagyobb szakadékokba meg dobálom magam elött semmi gond. Attól félek viszont ha nagyon lassan camogok esetleg feltarthatok másokat, nagyon nem szeretném mások versenyét elrontani. Megnézem a pályát ha tényleg a hétvégére ki lesz tüzve (ugyis van ott 2 geocaching láda a környéken amit fel kell fedezzek). Legrosszabb esetben nézõ leszek. De mondjuk örülnék ha rendeznének ilyen kiscsoportos versenyt amatõröknek.

Félre ne érts, nem most péntekre lesz kiszalagozva a pálya!
Egyébként próba szintjén mehetünk egy Pilis Kupa pályabeárást vmelyik 7végén, szerintem többen benne lennének. Nagyjából emlékszem a tavalyi pályára, de Hozé is ki tud segíteni sztem.
A Pilis Kupán amúgy nem lesz buli kategória, szóval csak licenc birtokában indulhatsz. Egysületbe könnyen be tudsz lépni. Akik kevésbé verseny-, inkább bulicentrikusak: a Gyilkos Lódarazsak. Ellenben ott vannak minden versenyen és jó hangulatban végignyomják. Sõt, saját gõzborotvájuk is van :)
Ausztria, Kenguruk földje!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Dante! Hogy mit tud és mit nem tud az NRS, az meg vagyok írva a márciusi ODS azzal foglalkozó oldalán. Kukk majd bele! :D :D

Kedves vásárló. Amennyiben nem kívánja kikerülni a közúton haladó babakocsikat, javasoljuk a Karpiel Armageddon modelljének beszerzését. Ifjú tesztpilótánk megpróbálta egy fröccsöntött Giant kerékpárral is, de az utoldó métereken inába szállt a bátorság.
A Karpiel modellje ellen szól, hogy emelkedõn csekély eséllyel lehet a nyergében elmenekülni a köznép haragja elõl egy sikeres babakocsi-letarolás után.
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Emitten a képek, kommentelgetve.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez baljóslatúan hangzik ám. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hozé, ;)

Dante! Hogy mit tud és mit nem tud az NRS, az meg vagyok írva a márciusi ODS azzal foglalkozó oldalán. Kukk majd bele! :D :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lefelé most is gyorsabb.
;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Végül is egészen tavalyig gyorsabb voltál Danténál Nati...

És ebbõl is az jön le, hogy csak a bicaj számít, NRS forever! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Végül is egészen tavalyig gyorsabb voltál Danténál Nati...

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Na elég az ökörködésembõl nekikezdek dolgozni mert ma még semmit nem csináltam este válaszolok mindenre.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Na most komoly leszek :

Azt gondolom én mint ifjú padevan ne foglalkozak szintekkel, kalóriákkal mert esetleg nagyon félre tájékozatató következtetéseket lehet levonni. Legalábbis ezt vettem ki a hozzászólásokból.

Hát az biztos, hogy jobban jár mindenki, ha kevesebbet töri az elméleti kérdéseken a fejét és többet teker. Az mindenképp jót tesz!

Egyébként meg 0,5%-os szintemelkedés is emelkedés!

Egyébként meg: te mióta tekersz?
Milyen Gps-ed van?
Milyen szoftvert használsz hozzá?

Nem kell ide Rita, egy jól menõ magyar csaj is sok férfit megszégyenít! És ez teljesen természetes jelenség, mert
1. vannak õstehetségek nõben is
2. vannak akik a sok-sok edzéssel érik el a szintet!

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Na most komoly leszek :

Bocs, de szerintem a nagyúr :D egyáltalán nem írt olyat, hogy az emelkedés függene bármitõl. Az emelkedés egyszerûen csak emelkedés. Legyen az 20%-os vagy 1 %-os! Max te érzed meg a különbséget, de a gps-ed ugyanazt az emelkedést fogja mérni sárban, mint aszfalton! ?

Azt gondolom én mint ifjú padevan ne foglalkozak szintekkel, kalóriákkal mert esetleg nagyon félre tájékozatató következtetéseket lehet levonni. Legalábbis ezt vettem ki a hozzászólásokból.

Akkor kõkeményen edzhetsz életed végéig, ugyanis mindig lesz olyan, hogy megelõz egy lány (és most nem magamra gondolok persze!). Ennek a hozzáállásnak egyébként sincsen semmi értelme, max.a saját életedet nehezíted meg vele!

Az életem amugy is nehéz. Az a baj hogy nem a MERIDÁS Gunár Rita asszony elözött meg mert azt még csak elviseltem volna. Viccet félre téve csak hülyéskedtem egyaltalán nem zavar hogy a csajok leelöznek. :rocketman

Tipp: irány a BringaBanda! Õk vendégszeretõek és tudsz náluk edzeni, sõt edzéstervet is tudsz iratni magadnak. S ha jól mész, akár még versenydíjvisszatérülést is kaphatsz, vagy kedvezményt alkatrész-, bringavásárlásban. Persze, ehhez valóban jól kell menni.

Engem legfeljebb a fogyatékosok országos szövetsége fog szponzorálni, nem a bringa banda.

Közel a siker? A 2 ládára gondolsz, amit megtalálsz majd a pálya mentén?

:lol1:

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Nekünk is jó volt a hétvége, megetettük a szintéhségünket. 1700 m szint 43 km-en, a Bükk talán legszebb kilátásaival (Õr-kõ, Tar-kõ, Odor-vár), meg fél távon szakadó esõvel.
Azt hiszem ezt a túrát be fogom ismételni bringával, nyáron, jó idõben, néhány mazohista ember kíséretében.
Csak fully, ballonos gumi a lejtõk miatt, terminátor sima és gyökeres-köves mászások és néha vállon cipelés is. Nem tudom kiben van meg az összes tulajdonság... (Pite és Dante keveréke köbö, mindbõl a legocsmányabb :D)

Feltöltött kép

a térképek megoldása pedig pár perc és ftp módján
ha szólok, onnantól privátban küldöm a hozzáférést

Hmm.. ez valami nagyon kis faintos móka lehet....
Tetszik a térkép:)

Más ftp elérést privátban?

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Ja én melyik korcsoport vagyok :

Biciklis tudás : nagyon amatõr
Kor : 32.5 év
Szedek valami gyógyszert is ami dopping listán van. (Ezt csak nektek mondom ha esetleg kizáró ok :) )

hehe aranyos ez a bemutatkozás:)

Elképzeltem, hogy a nevezési lapra is ezt irnád rá :bananadan

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hülye kérdés, de miért nem maratont próbálsz inkább?

A lassúság max azért lehet gond XC-n, mert körös, s zavarhat, ha a profik (sokat edzõ amatõrök) 15 percenként leköröznek.