Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2007. március 05. - 22:42
Esetleg férfiváltozatot is ki lehetne találni, "lángos/gyros" túra néven
Nati btw. valamit találjunk ki h ne felejtõdjön el a fügés dolog, mert különben õsszel megint itt fog megaszalódni a kertben, és se Te, se Szammer nem kaptok úgy belõle!
Írta 2007. március 05. - 22:34
Áldozatokat követel.
Ha akarod, elõre megírom a cikked, és akkor mehetünk inkább biciklizni..
Volt egyszer egy ilyen:
http://forum.bikemag...zsla#post384579
#124 post
Bár ODS-t még nem írtam.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 05. - 22:29
(sõt, ROFLMAO )
Na most komolyan, ki tud egy ilyen kiírásnak ellenállni?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. március 05. - 22:29
Írta 2007. március 05. - 22:28
Írta 2007. március 05. - 22:26
Ha akarod akkor mond is ki! (és nem kezdünk ha-val mondatot mint én)
Most olvasom Nati programját. Eljött végre az én idõm!:zupa: Idáig mindíg kimaradtam a cukrászdás dolgokból és most egyszerre bepótolhatom az egészet! Nati istennõ vagy!:princess: Megyünk a Krisztával mi is. Ja, és küldtünk ímélt.
Írta 2007. március 05. - 22:25
7 CUKI TÚRÁT!
Igen, jól olvastátok. Az április bringás téma ugyanis ez lesz, és a következõképpen nézne ki az egész:
Tali: Margit-híd üvegbúra vagy Fogaskerekû
Útvonal:
Hûvösvölgy (itt benézünk a cukiba) > Hidegkút > Solymár > Pilisszentiván (cuki) > Pilisvörösvár (2.kedvenc cukim) > Pilisszántó (kicsi, de ari cuki látogatása) > P.szentkereszt (ismerõs néni cukija) > Kakas-hegyi út > Dömörkapui út > Szentendre (katonasági cuki) > Római-part (No.1 cuki)
Egyébként nem kell megijedni, nem kell mindenkinek mindent végigenni, elég ha megvárjátok, amíg én eszek meg mindenhol 1-1 sütit. Ugyanis muszáj listát készítenem, hogy hol mit ajánlok.
Persze nem árt, ha hozunk egy kutyapórázt is, mert a 4. v. 5. hely után már lehet, hogy húzni kell engem.
A túra betonos lesz, de lesz benne mászás bõven. Olyanok jöjjenek, akinek nem baj, hogy folyton megállunk egy cukinál és hogy várni kell. Minden cuki elõtt csoportfotó fog készülni, és lesz ahol bent is (ahol a társaság úgy dönt, hogy õ is bemegy oda).
Remélem benne vagytok egy ilyen ökör-túrában, szerintem nagyon jól fogjuk magunkat érezni.
Nézegetem a hétvégi idõjárást, és egyelõre vasárnapra szebb idõt mutat. Mondjuk nem nagyon lehet szvsz tudni, mert össze-vissza fog esegetni az esõ. Szóval ha nagyon esõs lesz a hétvége vagy csak kicsit mennénk, vagy eltolnánk a következõ hétvégére!
Írta 2007. március 05. - 22:09
Nati;
Fotózás - naná, ha sztár lehetek, még az NRS-t is összekoszolom.
Asszem' tudod mit akarok mondani...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 05. - 22:04
Az õstehetség a nõben témát ne feszegessük, ezt legfeljebb tudat alatt tudom felfogni, de beszélni nem tudok róla.
Miért gondolod azt, hogy a lányok gyengébb bringások? Mert kevesebb profi bringás csajt ismersz? Állóképességi sportokban minimális a különbség a nemek között. Menj csak ki egy olasz / osztrák maratonra, s kapsz alázást rendesen a csajoktól.
Nati;
Fotózás - naná, ha sztár lehetek, még az NRS-t is összekoszolom.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. március 05. - 21:21
Race, no Rest!
Írta 2007. március 05. - 21:06
Írta 2007. március 05. - 20:51
gyenge kis coiler utánzata van....Attó függ, Stab Supreme, vagy The King?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 05. - 20:50
Felavathatom a "Konámat?"
Attó függ, Stab Supreme, vagy The King?
Írta 2007. március 05. - 20:06
Sõt, holnap is tekergünk egy bulizósabbat, kifejezetten képkészítési célból ( redbullos jelentkezéshez ) - szóval aki gondolja, csatlakozzon!
Agneovo; kezdésként talán inkább pl. a csillebérci pályával ismerkedj, az a porosságon túl nem sok gyilkos dolgot mutat fel -
Írta 2007. március 05. - 20:04
Írta 2007. március 05. - 19:27
Hát az biztos, hogy jobban jár mindenki, ha kevesebbet töri az elméleti kérdéseken a fejét és többet teker. Az mindenképp jót tesz!
Egyébként meg 0,5%-os szintemelkedés is emelkedés!
Egyébként meg: te mióta tekersz?
Milyen Gps-ed van?
Milyen szoftvert használsz hozzá?
Nem kell ide Rita, egy jól menõ magyar csaj is sok férfit megszégyenít! És ez teljesen természetes jelenség, mert
1. vannak õstehetségek nõben is
2. vannak akik a sok-sok edzéssel érik el a szintet!
- Kb.: 8 hónapja van normális bringám (elötte is eltudtam azért a boltig tekerni). Menetem 1800 Km-t, de szinte csak a hegyekbe aszfalton nem nagyon.
- Garmin etrex Vista //elég alap, 30.000 ért vettem használtan, szerintem nagyon megéri golyóálló már többször elestem vele //.
- Szoftvert ??? Mire gondolsz ???
Az õstehetség a nõben témát ne feszegessük, ezt legfeljebb tudat alatt tudom felfogni, de beszélni nem tudok róla.
Írta 2007. március 05. - 19:09
Félre ne érts, nem most péntekre lesz kiszalagozva a pálya!
Egyébként próba szintjén mehetünk egy Pilis Kupa pályabeárást vmelyik 7végén, szerintem többen benne lennének. Nagyjából emlékszem a tavalyi pályára, de Hozé is ki tud segíteni sztem.
A Pilis Kupán amúgy nem lesz buli kategória, szóval csak licenc birtokában indulhatsz. Egysületbe könnyen be tudsz lépni. Akik kevésbé verseny-, inkább bulicentrikusak: a Gyilkos Lódarazsak. Ellenben ott vannak minden versenyen és jó hangulatban végignyomják. Sõt, saját gõzborotvájuk is van
Nekem még tényleg poén, életemben nem láttam még XC versenypályát, viszont már pilisszánton voltam 10 éve a DISCO-ba jól megvertek minket nem nagyon szeretik az idegeneket.
A lódarazsaknak nem tetszik a meze valamelyik bikemagba láttam, ráadásul nekem van saját gõzborotvám.
Írta 2007. március 05. - 18:55
patakátkelõs, sárdagasztós ?Montis, terepes, cukrászdás?
Jövünk! Megyünk!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 05. - 18:54
Írta 2007. március 05. - 18:49
Felõlem mehetünk egyet egyik hétvégén, mutatom az utat
[lehet, kicsit gazos most]
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.