Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az elsõ túra, amire szándékosan fogok koplalással készülni :)
Esetleg férfiváltozatot is ki lehetne találni, "lángos/gyros" túra néven :D

Nati btw. valamit találjunk ki h ne felejtõdjön el a fügés dolog, mert különben õsszel megint itt fog megaszalódni a kertben, és se Te, se Szammer nem kaptok úgy belõle! :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nati! Mindig is sejtettem, hogy kemény dolog az újságírás. :)
Áldozatokat követel.
Ha akarod, elõre megírom a cikked, és akkor mehetünk inkább biciklizni..:)

Volt egyszer egy ilyen:
http://forum.bikemag...zsla#post384579
#124 post

Bár ODS-t még nem írtam. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nati, ez a túraleírás nálam bekerült a Hall of Fame-be! :D

(sõt, ROFLMAO ;) )

Na most komolyan, ki tud egy ilyen kiírásnak ellenállni?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A "Nagy Testvér" rajtatok tartja a szemét.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem ne feszegessük ezt a nõcis témát, mert nem lesz jó vége, és a végén még egy modi (vagy maflás) is befigyelhet. Inkább térjünk vissza a túrára, az jóval kellemesebb, barátságosabb és okosabb téma.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mit akarsz mondani?:confused:
Ha akarod akkor mond is ki!:D (és nem kezdünk ha-val mondatot mint én)

Most olvasom Nati programját. Eljött végre az én idõm!:zupa: Idáig mindíg kimaradtam a cukrászdás dolgokból és most egyszerre bepótolhatom az egészet! Nati istennõ vagy!:princess: Megyünk a Krisztával mi is. Ja, és küldtünk ímélt.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen becses (és szívemnek kedves) társaság! Mivel voltatok olyan kedvesek és máris egész sokan jeleztétek, hogy szimpatizáltok a fotózós túrával, ezért ezennel meghirdetem a

7 CUKI TÚRÁT!

Igen, jól olvastátok. Az április bringás téma ugyanis ez lesz, és a következõképpen nézne ki az egész:

Tali: Margit-híd üvegbúra vagy Fogaskerekû
Útvonal:
Hûvösvölgy (itt benézünk a cukiba) > Hidegkút > Solymár > Pilisszentiván (cuki) > Pilisvörösvár (2.kedvenc cukim) > Pilisszántó (kicsi, de ari cuki látogatása) > P.szentkereszt (ismerõs néni cukija) > Kakas-hegyi út > Dömörkapui út > Szentendre (katonasági cuki) > Római-part (No.1 cuki)

Egyébként nem kell megijedni, nem kell mindenkinek mindent végigenni, elég ha megvárjátok, amíg én eszek meg mindenhol 1-1 sütit. Ugyanis muszáj listát készítenem, hogy hol mit ajánlok. :D

Persze nem árt, ha hozunk egy kutyapórázt is, mert a 4. v. 5. hely után már lehet, hogy húzni kell engem.

A túra betonos lesz, de lesz benne mászás bõven. Olyanok jöjjenek, akinek nem baj, hogy folyton megállunk egy cukinál és hogy várni kell. Minden cuki elõtt csoportfotó fog készülni, és lesz ahol bent is (ahol a társaság úgy dönt, hogy õ is bemegy oda).

Remélem benne vagytok egy ilyen ökör-túrában, szerintem nagyon jól fogjuk magunkat érezni. :D

Nézegetem a hétvégi idõjárást, és egyelõre vasárnapra szebb idõt mutat. Mondjuk nem nagyon lehet szvsz tudni, mert össze-vissza fog esegetni az esõ. Szóval ha nagyon esõs lesz a hétvége vagy csak kicsit mennénk, vagy eltolnánk a következõ hétvégére!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Nati;
Fotózás - naná, ha sztár lehetek, még az NRS-t is összekoszolom. :D

Asszem' tudod mit akarok mondani...:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Valahogy úgy. 1800 kilóméter / év szerintem egyszerûen túlélhetetlenné tesz egy OX pályát.

Az õstehetség a nõben témát ne feszegessük, ezt legfeljebb tudat alatt tudom felfogni, de beszélni nem tudok róla.

Miért gondolod azt, hogy a lányok gyengébb bringások? Mert kevesebb profi bringás csajt ismersz? Állóképességi sportokban minimális a különbség a nemek között. Menj csak ki egy olasz / osztrák maratonra, s kapsz alázást rendesen a csajoktól.

Nati;
Fotózás - naná, ha sztár lehetek, még az NRS-t is összekoszolom. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
OX versenyeken a maratonmezõny kb. elsõ 25%-a indul, meg még pár kalandor. :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Coiler ungherese:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Attó függ, Stab Supreme, vagy The King?

gyenge kis coiler utánzata van....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Felavathatom a "Konámat?"

Attó függ, Stab Supreme, vagy The King?
Ausztria, Kenguruk földje!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hétvégi fotózás, ha Bpen vagyunk, jesszoké részünkrõl.
Sõt, holnap is tekergünk egy bulizósabbat, kifejezetten képkészítési célból ( redbullos jelentkezéshez :) ) - szóval aki gondolja, csatlakozzon!
Agneovo; kezdésként talán inkább pl. a csillebérci pályával ismerkedj, az a porosságon túl nem sok gyilkos dolgot mutat fel -

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Montis - terepes

Felavathatom a "Konámat?"

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

Hát az biztos, hogy jobban jár mindenki, ha kevesebbet töri az elméleti kérdéseken a fejét és többet teker. Az mindenképp jót tesz!

Egyébként meg 0,5%-os szintemelkedés is emelkedés!

Egyébként meg: te mióta tekersz?
Milyen Gps-ed van?
Milyen szoftvert használsz hozzá?

Nem kell ide Rita, egy jól menõ magyar csaj is sok férfit megszégyenít! És ez teljesen természetes jelenség, mert
1. vannak õstehetségek nõben is
2. vannak akik a sok-sok edzéssel érik el a szintet!

- Kb.: 8 hónapja van normális bringám (elötte is eltudtam azért a boltig tekerni). Menetem 1800 Km-t, de szinte csak a hegyekbe aszfalton nem nagyon.
- Garmin etrex Vista //elég alap, 30.000 ért vettem használtan, szerintem nagyon megéri golyóálló már többször elestem vele //.
- Szoftvert ??? Mire gondolsz ???

Az õstehetség a nõben témát ne feszegessük, ezt legfeljebb tudat alatt tudom felfogni, de beszélni nem tudok róla.

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

Félre ne érts, nem most péntekre lesz kiszalagozva a pálya!
Egyébként próba szintjén mehetünk egy Pilis Kupa pályabeárást vmelyik 7végén, szerintem többen benne lennének. Nagyjából emlékszem a tavalyi pályára, de Hozé is ki tud segíteni sztem.
A Pilis Kupán amúgy nem lesz buli kategória, szóval csak licenc birtokában indulhatsz. Egysületbe könnyen be tudsz lépni. Akik kevésbé verseny-, inkább bulicentrikusak: a Gyilkos Lódarazsak. Ellenben ott vannak minden versenyen és jó hangulatban végignyomják. Sõt, saját gõzborotvájuk is van :)

Nekem még tényleg poén, életemben nem láttam még XC versenypályát, viszont már pilisszánton voltam 10 éve a DISCO-ba jól megvertek minket nem nagyon szeretik az idegeneket.
A lódarazsaknak nem tetszik a meze valamelyik bikemagba láttam, ráadásul nekem van saját gõzborotvám.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Montis, terepes, cukrászdás?
Jövünk! Megyünk!

patakátkelõs, sárdagasztós ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Nati, lesz fotótémád! Szenvedõ túristák :D halála a letörésen.
Ausztria, Kenguruk földje!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én meg teljesen ismerem a tavalyi pályát. Elvégre én is PCCC-s lennék :)
Felõlem mehetünk egyet egyik hétvégén, mutatom az utat :)
[lehet, kicsit gazos most]
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.