Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Nem is. :) Pénteken leadjuk. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Jééé, nektek a szombat munkanap? :)

(na, ennyi örömöm lehet ennyi bent dolgozott hétvégi nap után...)

Szerintem neked is az csak még nem tudsz róla!:D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jééé, nektek a szombat munkanap? :)

(na, ennyi örömöm lehet ennyi bent dolgozott hétvégi nap után...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Jéééé a sarazós, aszfaltozós, hegymászósra nem volt ennyi jelentkezõ.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Nati,én megyek a cuki túrára és szerintem jön a két új virág is,gondolom az Era is mert most beszéltem vele és terveztünk egy bringázást.
A vasárnap mindenképp optimálisabb lenne mivel a szombat sajna munkanap :(
Tehát eddig 4 emberke :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nõk Lapja

Cukrászdától-ig

Stábunk Lensver Nati vendége lehetett a minap. Már a meghívás kézhezvételekor gyanakodni kezdtünk,
hogy nem lesz ez egy szokványos nap, mert azt írta, "kényelmes ruhában gyertek".
Otthonában kellemes teával várt minket és kedvesen vezetett körbe az ízlésesen berendezett lakásában.
A rengeteg bicikli láttán gyanakodni kezdtünk.
-Mi lenne ha végigjárnánk kedvenc cukijaimat? -kérdezte.
Mivel tudtuk, hogy a téma szakértõje nem állhattunk ellen.
Drótszamárra pattanva indultunk a nem mindennapi túrára.
És tényleg.
A hét végiglátogatott cukrászda valóban kiváló volt, bár lehet, hogy az utolsót ki kellett volna már hagyni.
Mintha a tempó Szentendre után megnõtt volna.
Hazaérve kicsit furdaló lelkiismerettel álltam a mérlegre, de megnyugodtam.
Nem csak a tekert kilométerek, de a szentendrei cukrászda is megtette hatását.
Így nyugodt szívvel ajánlhatjuk minden kedves kalória számoló olvasónknak ezt a kellemes vasárnapi programot .

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nõk Lapja
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nati!
Mondj egy újságot!
(Ne az ODS-t, azt megírod te. :) )

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Sajnos én biztos nem tudok menni erre az extrém túrára ;)
viszont hûvösvölgytõl mehet terepen is a túra...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Egyébként mehetünk a Szentendre fõterén levõ cukiba is! Vagy a fõtértõl a Duna irányába futó egyik mellékutcába. Ott nagy fagyizás szokott lenni nyáron, de télen süti is van elég. És az azt hiszem, jó hely.

hát, nem olyan mint 6-8 éve......szrintem pénteken +sütik az egész 7végi adagot, vagy nem tudom de konkrétan vasárnap fordult elö több ilyen eset. tavaly összel nekem is csak azért nem lett bajom a krémestõl mert éreztem az elsõ falat után hogy fáradt a cucc..../meg nekem végülis kb 38 másodperc onnan hazaérni :)/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Egyébként mehetünk a Szentendre fõterén levõ cukiba is! Vagy a fõtértõl a Duna irányába futó egyik mellékutcába. Ott nagy fagyizás szokott lenni nyáron, de télen süti is van elég. És az azt hiszem, jó hely.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hú de klassz ötletek! :D Egyébként aki csömört kapna az még ehet a szentkereszti szlovák csárdában egy kellemes babgúlyást vagy sztrapacskát!

Tényleg elromlott volna a surányi cuki? Pedig anno mennyit ettünk ott! Emlékszem egyszer egy márciusi napon - amikor olyan hatalmas és olyan jéghideg szél fújt - hogy hozzánk képest még a csiga is porsche volt az omszki bringaúton - mikor végre elszenvedtül magunkat Szentendréig, bevettük magunkat abba a cukiba. A finom forró ital és süti mellett kellemesen felmelegedtünk és végül - bár Paprét volt eltervezve - végül egyöntetûen visszafordultunk Bp irányába! :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
van, de a madarak miatt be van hintve vastagon erõspaprikával szerintem nem a legkívánatosabb :)
ez még a szalonnára ment

camelback meg... az enyém úgyis eléggé alternatív :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

különben kardozhatunk a kefével :D bazz...
a biztonság kedvéért rakok be házikolbászt meg savanyúkápit, ha vki megcsömörlene a sok édestõl :D

vecsési Camelback - káposzta savanyitó hordót tartalmazó erönlétfejlesztõ kerékpáros hátizsák.....:)

végülis tejsav itt is ott is....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Az is jöhet, meg ha van jófajta abáltszalonna jó fokhagymásan, akkor azt se hagyd otthon!:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
különben kardozhatunk a kefével :D bazz...
a biztonság kedvéért rakok be házikolbászt meg savanyúkápit, ha vki megcsömörlene a sok édestõl :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

a surányit /katonasági cuki/ nem ajánlanám vasárnap.......mostanában nem egy kollégának okozott igen sietõs hazamentelt :) (vagy félúton bokorba bújást) a vasárnap délután ott fogyasztott cukrászdai termék......

hehe amúgy tulajdonképp egész jó cukrászdareklám alkatom van :)

Akkor azt tán ki kéne hagyni a programból.:hurryup:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Igen becses (és szívemnek kedves) társaság! Mivel voltatok olyan kedvesek és máris egész sokan jeleztétek, hogy szimpatizáltok a fotózós túrával, ezért ezennel meghirdetem a

7 CUKI TÚRÁT!

Igen, jól olvastátok. Az április bringás téma ugyanis ez lesz, és a következõképpen nézne ki az egész:

Tali: Margit-híd üvegbúra vagy Fogaskerekû
Útvonal:
Hûvösvölgy (itt benézünk a cukiba) > Hidegkút > Solymár > Pilisszentiván (cuki) > Pilisvörösvár (2.kedvenc cukim) > Pilisszántó (kicsi, de ari cuki látogatása) > P.szentkereszt (ismerõs néni cukija) > Kakas-hegyi út > Dömörkapui út > Szentendre (katonasági cuki) > Római-part (No.1 cuki)

Egyébként nem kell megijedni, nem kell mindenkinek mindent végigenni, elég ha megvárjátok, amíg én eszek meg mindenhol 1-1 sütit. Ugyanis muszáj listát készítenem, hogy hol mit ajánlok. :D

Persze nem árt, ha hozunk egy kutyapórázt is, mert a 4. v. 5. hely után már lehet, hogy húzni kell engem.

A túra betonos lesz, de lesz benne mászás bõven. Olyanok jöjjenek, akinek nem baj, hogy folyton megállunk egy cukinál és hogy várni kell. Minden cuki elõtt csoportfotó fog készülni, és lesz ahol bent is (ahol a társaság úgy dönt, hogy õ is bemegy oda).

Remélem benne vagytok egy ilyen ökör-túrában, szerintem nagyon jól fogjuk magunkat érezni. :D

Nézegetem a hétvégi idõjárást, és egyelõre vasárnapra szebb idõt mutat. Mondjuk nem nagyon lehet szvsz tudni, mert össze-vissza fog esegetni az esõ. Szóval ha nagyon esõs lesz a hétvége vagy csak kicsit mennénk, vagy eltolnánk a következõ hétvégére!

a surányit /katonasági cuki/ nem ajánlanám vasárnap.......mostanában nem egy kollégának okozott igen sietõs hazamentelt :) (vagy félúton bokorba bújást) a vasárnap délután ott fogyasztott cukrászdai termék......és mostanában nem olyan jófejek a csajok mint rég, akkor szóltak hogy mit nem akarok enni a választékból....

hehe amúgy tulajdonképp egész jó cukrászdareklám alkatom van :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Az õstehetség a nõben témát ne feszegessük, ezt legfeljebb tudat alatt tudom felfogni, de beszélni nem tudok róla.

Egyem a szívedet ? :ax:
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hozé, ne már, akkor pont az élvezetet vennéd el! Egyébként meg ne parázz, bringázunk majd így is, csak kicsit közutasabb lesz az útvonal, de egyszer ki lehet bírni. :) Bár meg kell hagyni, valóban tollal a kezedben születtél: írói vénád megfellebbezhetetlenül szemet ütõ!

Kala: Nem tudnád a fába bekarcolni a nevünket? Akkor mindig látnád, és mindig emlékeznél. ;)

Dante: Roflmao-ra egyébként azt írják, hogy kiejtve akár egy cica neve is lehetne. :D Egyébként mi az a "Kitty muffin"? Erre nem sikerült semmi értelmeset kitalálnom, mert csak macskaneveket hoz föl a Google, pedig a Roflmao oldalán mintha valami fogalomként használnák!