Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Köszönöm, szokás szerint megint jó képeket csináltál.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
jó a sejtésed Biker és megerõsítem Hozét,tutira ez keresztezi a p.háromszöget
a leágazásnál nagy farakások vannak

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Felraktam a tegnapi túránk fotóit (legalábbis az enyémeket). Nem lett nagyon sok:

http://www.kep.tar.hu/natx/50446232#2
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

És van úgy, hogy az egy pótbelsõ még kevésnek is bizonyul! :(

egy ismerõsöm tavaly Gyõrújbarát hosszútávon 4 defektet kapott és 2 belsõje volt tartalékba.. ragasztgathatott pedig az élmezõny tõle 100-re volt...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
És van úgy, hogy az egy pótbelsõ még kevésnek is bizonyul! :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Zoli! Köszi a segítséget, sajna új belsõt kellett venni, 3 helyen is szétszakadt, és akkor még csak odafele voltam a találkahelyre....(hülyegyerek holtig tanul, má én is felkészültem, ezentúl ott ficeg a pótbelsõ)

Szívesen, de igazából nem nagyon tudtam segíteni. Most már legalább Te is tudod, hogy pótbelsõ, ragasztókészlet, 2 gumileszedõ és pumpa sosem árt, ha van az embernél. Mondjuk nálam szokott lenni még marokszerszám, láncbontó és patentszem is. Jól szétüthetted, ha 3 helyen is szétszakadt.:D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Zoli! Köszi a segítséget, sajna új belsõt kellett venni, 3 helyen is szétszakadt, és akkor még csak odafele voltam a találkahelyre....(hülyegyerek holtig tanul, má én is felkészültem, ezentúl ott ficeg a pótbelsõ)
" A Cube el van vetve! "

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

tudtommal nem.....:)

Addig jó neked :D
Nagyon elszomorodott az idõ.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Mé' nem olvassa a fórumot?

tudtommal nem.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mé' nem olvassa a fórumot?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Mikor indulnál?

még nem tom, meg ez még csak az én tervem, asszony még nem tud róla.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

én is úgy nézem....ha nem lesz esõ holnap asszem meg is nézem :)

Mikor indulnál?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Biker!
Elvileg igen.

Kb. 400m múlva éri el a Pháromszöget, nem sok szint vanm benne.

én is úgy nézem....ha nem lesz esõ holnap asszem meg is nézem :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Biker!
Elvileg igen.

Kb. 400m múlva éri el a Pháromszöget, nem sok szint vanm benne.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A holnapi börzsönyi röfögést kihagyom; fáradt vagyok.
Ma voltunk kicsit déházni Visegrád felett a Pilisben. Jaú vót. Találtunk új pályát, megnéztük a kis technikásat, aztán felmásztunk Pap-rétre, onnan le Szentlászlóra, majd az Apátkúti-patak völgyében le Visegrádra. Voltak meglepetések.:) Protektoros naci, új bukó, dirt szemüveg jelesre vizsgázott. A vas pedig, még nem is a teljes DH setup-al, de minimális csillapítással, elöl 120-on egy álom. Átment mindenen. Ha meg véletlenül vmin nem, ott a technikámmal volt gond. Nagyon egyben van a gép.
Az SDG elött pedig le a kalappal, mert mindkét új nyergük kíválóra vizsgázott az elmúlt két napban.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nati! A tegnapi képeket rakd fel légyszíves, köszi.
Dit! Remélem jobban vagy már! Pedig megmutattam, hogy én hogyan szállok le a bringáról, erre direkt nem úgy csinálod!:) Szerencsére volt a kobakodon sisak.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Nati! Megálmodtad már a holnapi börzsöny túra részleteit? Bár az idõ kicsit borúsra fordult errefelé!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
Hölgyek Urak....

most én kérnék egy kis térképészkedést....szal van a királykuti nyeregbõl dömösre az erdészeti út ami a rám szakadék alatti parkolóba visz..namost kb félúton van egy éles balos visszafordító, ahol van egy jobbra elágazó út is...namost jol sejetm hogy ez az út az ami a dömös - prédikáló piros 3szög turistautat keresztezi még a vadálló kövek elõtt ?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Szeva Hozé, Dante! Örülök, hogy ma találkoztunk, mindig dobban egy kicsit a szívem, mikor haver bringással találkozom, mert az mindig jó!

Nati, remélem, azért a hegypénzt beszedted a két gátlástalan hegy-errodálótól! ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Áháááá. A balra be után piros, no azt régen nagyon szerettem. Az volt a telótesztelõ út. De csak a vitorlázó-emlékmûig ismerem.
Ausztria, Kenguruk földje!