Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A hozzászólás jobb felsõ sarkában van a post sorszáma. Rákattintasz, mire külön ablakban megnyitja. A címsorból meg kimásolod a címet.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Gyere el majd megtudod!:D
Én sem voltam a tavalyin, de ha saját maguk elnevezték szivatónak a túrát, akkor ahogy a társaságot ismerem sok jóra nem számíthatsz!:D
Persze kinek mi a jó?
Ahogy mondanák: szolíd lankás tájon öreguras tempóban túrakerékpározunk egy lazát.:D

Hozé! Ugyan úgy mint bármi mást ha linkelsz. Címsort kikopizni, bemásolni a szövegbe és már meg is van.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Valéria!
Visszaolvastam most közben a hangulat miatt.
Jelen topic #410-környékén kezdõdik.
:)

EDIT!

Hogy kell ilyen "egy postot belinkelek" dolgot csinálni?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Börzsönyi Szivató? Ez mit takar?

Ez játszuk le (a tavalyi, amit teljes egészében akkor sajnos nem tudtunk abszolválni): http://forum.bikemag...1&postcount=289

És már fejemben van az idei elsõ harmada/fele (köszi hozé-nak a segítségért:))

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szerinted?

Összefoglalom!
Valéria Barátunk beveti magát a Börzsönybe, kitalál mindenféle jobbnál-jobb (majdnem azt mondtam, hogy "utakat") helyeket, ahol akár kerékpározni is lehet.
Majd mikor ebbõl összejön vagy 60-70 km, akkor meghirdeti a fórumon.
Általában nagy a lelkesedés, sok a jelentkezõ.
És a végén kb. 5-en 6-an letekerjük a 70-80%-át.
:D

Na ez egy kicsit sarkítva vagyon. A lényeg, hogy kemény terep, jó társaság.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

A cím beszédes :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
" A Cube el van vetve! "

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
ha valaki esetleg az északi régióban szeretne barangolni,túrázgatni,annak itt az Aggteleki Nemzeti Park 2007-es programfüzete (pdf).
http://rapidshare.co...PA2007.pdf.html
ha esetleg nem mûködne,akkor szivesen elküldöm (1,7MB)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kerüljük az érettségi szünetet (fogalmam sincs mikor van pontosan), mert akkor magasehegyet "túrok". :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Májusban "megcsinálnánk" a tavaly csak részben teljesített "II. Börzsönyi Szivató" nevû túrát. Javaslatokat kérnék az idõpontra!:)

Szerintem mindegy, csak elötte néhány napig ne essen az esõ (ha már szivató, legalább a sárral ne szívjunk) és ha lehet szombaton legyen.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF ...de utólag is lehet. Én speciel nem szarozok ezzel, csak nagy ritkán, be kell állítani, hogy a starpontot állandóan korrigálja (nálam ez 192 m), ha meg speckó az eset, hát azt is gyorsabb szoftverbõl...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

495-öt írtak sok helyen, de én 480-at mértem, csak nem vagyok már biztos, hogy azt a tetõ melyik pontján.

köszönöm. Ezek szerint nem ártott volna kalibrálni a Polaromat, nekem ~560m-t mért múlt héten... :)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Nati! A tegnapi képeket rakd fel légyszíves, köszi.
Dit! Remélem jobban vagy már! Pedig megmutattam, hogy én hogyan szállok le a bringáról, erre direkt nem úgy csinálod!:) Szerencsére volt a kobakodon sisak.

Köszi,már minden ok :)
Szombaton egész nap fájt a fejem de vasárnap már futottram 10km-t a 3H-n Erával :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Így most már 3 nap alatt sikerült elérni 4600 m szintet, amit mások máshol

Na igen. Nekem már a vasárnap nem ment, nagyon punnyadék voltam már addigra.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
~493 m + 0.5 m az asztal

Nati megelõzött :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
495-öt írtak sok helyen, de én 480-at mértem, csak nem vagyok már biztos, hogy azt a tetõ melyik pontján.

Hát, tegnap egy istenit mentünk a hegyekben! Elõször a Börzsönyben tekertünk, majd átkompoztunk a Pilisbe és ott terepeztünk. Nem is tudtam, hogy az Apát-kúti völgyben futó P jelzés ennyire gyönyörû!
Ja és az idõ is hihetetlenül meleg volt és sokat sütött a nap.

Így most már 3 nap alatt sikerült elérni 4600 m szintet, amit mások máshol majdnem egy nap alatt tesznek meg. :chin:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
valaki meg tudná mondani, hogy a HHH teteje milyen magasan van? (mondjuk a ping-pong asztalnál) Köszi.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ptom majd nézz bele az RS topikba!

Ehhez kapcsolódóan megérdeklõdném itt is, h tud-e vki SID és Duke szimmering méreteket, ami alapján lehet õket keresni boltban... :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Májusban "megcsinálnánk" a tavaly csak részben teljesített "II. Börzsönyi Szivató" nevû túrát. Javaslatokat kérnék az idõpontra!:)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Szívesen, de igazából nem nagyon tudtam segíteni. Most már legalább Te is tudod, hogy pótbelsõ, ragasztókészlet, 2 gumileszedõ és pumpa sosem árt, ha van az embernél. Mondjuk nálam szokott lenni még marokszerszám, láncbontó és patentszem is. Jól szétüthetted, ha 3 helyen is szétszakadt.:D

Na ja! Pár szerszám volt nálam, csak a pótbelsõ hiányzott!
" A Cube el van vetve! "