Minden sérûltünknek jobbulást kívánok !
Ezen nem kezdetem el még véletlenül sem vihogniAkkor a mai nap mérlege:
- Dantét megtámadja egy koreai harci lepke. Kungfuzás közben Dante lova megijed a homoktól és ledobja lovasát. (majdnem felszarvazza a szivét!).
- Bettyéket bekerítik a macik és nem engedik tovább, csak 5 kanna méz beszolgáltatása után. Mi sorsukra hagyjuk õket. A medvemaffia brutalitásán és a mi közönyünkön felháborodott Kökény Zsolti leborít.
- Gyuri és Marcsin szexjelenetet mutat be egy lejtõn, majd együttes erõvel rávetik magukat a védtelenül telefonáló Natira.
- Gyuri csõröst nyom egy giga letörésen és tigrisbukfenccel hárít.
- Kiderül, hogy a nagy száguldozás közben Csaba és Camillo elveszett.
- Csaba és Camillo megkerül.
- HZoli az új Crack-riding technikája fejlesztése közben arccal letámadja az árokpartot.
- K-boy ellapul, de korrigálja a hibát.
- Dante az ideális guminyomás meghatározásán dolgozik lépcsõ rájd esetére. A kisérlet kudarcot vall, két belsõ deficit.
- Vagyis inkább három, amikor kiderül, hogy a pótbelsõ is anyagfolytonossági hiányban szenved.
- Javaslom Dante rituális meggyilkolását.
- A sérült HZ és Kriszta leborít.
- Gyuri ellapul, de mivel még mindíg üldöz a medvemaffia, magára hagyjuk.
- Dante felüti a hátsó gummát egy teljesen sima lefelén. Kezdjük felismerni paranormális képességeit.
- A villámsebesen helyreállított gyertyánosi kilátó alatt fájdalmas búcsú és tömegszex-jelenet.
- Fóton Katára ráront egy vérpointer.
- Pitét bekóstolja hátulról egy géperejû, szerencsére Piteminátor nagyjából egyben marad, az anyagi kár ellenben jelentõs.
Valamit kihagytam?
Ja, amúgy Zed voltam, csak lusta lennék átlogolni...
-
Igen, kihagytál. A vázcsövömön középen dudorodó kis éles vacak véresre sérti a combomat és kiharap kedvenc piros gatyámból!
Jajj, a többi sérültnek is jobbulást: Gyurinak, H.Zolinak és Danténak! Hát gyerekek, nem volt semmi ez a mai menet. A Gödöllõi-dombság ma igazán elemében volt. Régen ugye voltak a Dante-féle haláltúrák...akkor ez most mi volt???
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ha jól látom leszünk szép számmal! (12+)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Jelentem én már rég fent vagyok és vadul készülõdök, hogy 10-re odaérjek a város túlsó felébe.
És akik késnek, azok lesznek Zed-ék.
És akik késnek, azok lesznek Zed-ék.