Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2007. April 15. - 18:20
Posted 2007. April 15. - 16:03
Posted 2007. April 15. - 14:17
Jobbulást minden érintettnek!
... Látjátok, az a gond, hogy abszolut nem figyelnek az autosok. Tök mindegy, hogy van-e rajtad kukásmez vagy sem. Emberi morál....
... mely igaz a közlekedés összes résztvevõjére is (gyalogos, kerékpáros, motoros, autós, teherautós, buszos, vonatos, hajós stb...). Szerintem!
Most a 14:00 hírekben mondták be az egyik kereskedelmi rádióban, hogy kicsiny Hazánk vezetõ helyen áll a halálos kerékpáros balesetek számát tekintve.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Posted 2007. April 15. - 12:41
Nem történt semmi bajom, csak elmentem felfedezõ útra, amit jól benéztem. Volt tolás felfelé, és mivel elment az elsõ fékem, lefelé is. Megállapítottam, hogy a "7-s tárcsa hátul kevés, miközben betévedtem egy enyhén meredek susnyásba. Közben a kedvem is elment az egésztõl, nyakon vágott a meleg, nem éreztem a vasat, óvatoskodtam a lefeléken, ezért három óra után szépen legurultam az autóhoz, és elhúztam haza.Valéria, azért többeknek van mire panaszkodniuk közöttünk.
Veled mi történt? Átment rajtad egy kamion?
Annyi eredménye volt, hogy jól megnéztem a kéket Nagymarosról felfelé - két tuti DH rész némi köztes, tekerõs összekötõ úttal, valamint egy teljesen új DH rész a zöld háromszögön.
Posted 2007. April 15. - 09:55
Az arra rászorulók, megismerhettek egy kicsit a Somlyóból,
láthatták a farkasokat, és a medvéket, bár sokak szerint "Macika" a kerítés rossz oldalán állt.
Sajnos sok szép helyet nem tudtunk megnézni, de majd legközelebb.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. April 15. - 09:29
Egyebkent bekalkulaljatok a repuleseket es a szaltokat is a tavokba vagy legalabb a szintkulonbsegbe ?
Nem, mert az túlzás lenne. Viszont bárki aki repült, az a levegõben megtett méterektõl függõen pontokat kap egy füzetbe és ha ott összegyûlik 100, akkor jóváírhat magának 50 m szintet.
Zed pedig hihetetlen önuralomról tett tanúbizonyságot, mert amikor megpróbáltak felmosni és a brigát kiszabadítani a kis híd fogságából, még csak el sem mosolyintotta magát. Ilyen adottsággal lehet, hogy pókereznie kéne?
Ez nem az érzelmei visszatartására mutatott rá, hanem hatalmas szivére, ugyanis annyira együttérzett veled, hogy majdhogynem el is sírta magát, látva mit mûvelsz ott!
Posted 2007. April 15. - 08:18
Ma megyünk megcsináljuk az elõzõ havi bikemekkban lévõ CC edzõkört itt Törökbálinton, utánna át HHH. 10-kor talizunk Az Auchan híd Törökbálint felöli hídfõjénél a gyümölcsösnél.
Pite canga hogy van?
Jó hallani, hogy te azért egyben.
Posted 2007. April 15. - 08:11
Dantét kereszteljük át Hasfelmetszõ Pampalini az Artista Lepkevadász-nak. Kár, hogy a mély homokba bemutatott elõreszaltót nem láttam, biztos lepontoztam volna. Bár, ha az én esésemet láttam volna kívülrõl, biztos nagyon tettszett volna az is. Zed pedig hihetetlen önuralomról tett tanúbizonyságot, mert amikor megpróbáltak felmosni és a brigát kiszabadítani a kis híd fogságából, még csak el sem mosolyintotta magát. Ilyen adottsággal lehet, hogy pókereznie kéne?
Posted 2007. April 15. - 00:16
Egyebkent bekalkulaljatok a repuleseket es a szaltokat is a tavokba vagy legalabb a szintkulonbsegbe ?
Posted 2007. April 14. - 23:40
(már éééértem, mér nem jó 2 barra fújni a gumit! )
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. April 14. - 23:31
Repülök 35 métert, felülök, erre rámszól, hogy álljak fel a fûbõl, mert rámmászik a kullancs!
Posted 2007. April 14. - 23:08
Zed!
Mindenki boldog lehet, aki lemaradt a listádról.
Egyébként az összes csaj meglepõen jól bírta a terep viszontagságait, -Zed listájából is látszik- a fiúkkal van mindig gond.
Legközelebb csak csajoknak hirdetek túrát
Télleg, a lányok csak csendben tekertek és szedték áldozataikat, mert ugye mit felejtettem ki:
- A kiéhezett Dante orvul üldözõbe vette Bettyt, aki a lejtõ alján fékezéssel elõreszaltóra kényszerítette az erõszakoskodót.
Posted 2007. April 14. - 22:57
Örülök, hogy nektek "nagyjából" jól sikerült a túra. Nekem hulladékra sikeredett.
Valéria, azért többeknek van mire panaszkodniuk közöttünk.
Veled mi történt? Átment rajtad egy kamion?
Posted 2007. April 14. - 22:18
Posted 2007. April 14. - 22:16
Örülök, hogy nektek "nagyjából" jól sikerült a túra. Nekem hulladékra sikeredett.
Posted 2007. April 14. - 22:15
Mindenki boldog lehet, aki lemaradt a listádról.
Egyébként az összes csaj meglepõen jól bírta a terep viszontagságait, -Zed listájából is látszik- a fiúkkal van mindig gond.
Legközelebb csak csajoknak hirdetek túrát
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. April 14. - 22:01
Posted 2007. April 14. - 21:56
Jó kis túra volt.
megtudtam, hogy tudok repülni (a landolást még át kell dolgozni)
Megnézetted magad? Minden rendben?
Posted 2007. April 14. - 21:54
megtudtam, hogy tudok repülni (a landolást még át kell dolgozni)