Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Megtaláltam a Dantét, csak pont a lepkés epizód nincs felrakva! Pedig szivatta rendesen a Pampalinit, mint ahogy tegnap Dantét is! A bicikli is stimmel!:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na voltam ma tekerni és nem jöttek el a herjaim, viszont éppen álok sorba a rétesesnél normafánál és jön az egyik srác a tegnapi turáról meg egy haverja, ugyhogy velük mentem fel hármasra. Egyébként a Nati ismerõsei voltak a Titus bringás srác.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Olvasgatva az utóbbi hozzászólásokat, ez tényleg Pokoltúra volt. :( :confused:

Jobbulást minden érintettnek!

... Látjátok, az a gond, hogy abszolut nem figyelnek az autosok. Tök mindegy, hogy van-e rajtad kukásmez vagy sem. Emberi morál....

... mely igaz a közlekedés összes résztvevõjére is (gyalogos, kerékpáros, motoros, autós, teherautós, buszos, vonatos, hajós stb...). Szerintem!

Most a 14:00 hírekben mondták be az egyik kereskedelmi rádióban, hogy kicsiny Hazánk vezetõ helyen áll a halálos kerékpáros balesetek számát tekintve. :(

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Valéria, azért többeknek van mire panaszkodniuk közöttünk.

Veled mi történt? Átment rajtad egy kamion?

Nem történt semmi bajom, csak elmentem felfedezõ útra, amit jól benéztem. Volt tolás felfelé, és mivel elment az elsõ fékem, lefelé is. Megállapítottam, hogy a "7-s tárcsa hátul kevés, miközben betévedtem egy enyhén meredek susnyásba. Közben a kedvem is elment az egésztõl, nyakon vágott a meleg, nem éreztem a vasat, óvatoskodtam a lefeléken, ezért három óra után szépen legurultam az autóhoz, és elhúztam haza.
Annyi eredménye volt, hogy jól megnéztem a kéket Nagymarosról felfelé - két tuti DH rész némi köztes, tekerõs összekötõ úttal, valamint egy teljesen új DH rész a zöld háromszögön.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Egyébként túráztunk is.
Az arra rászorulók, megismerhettek egy kicsit a Somlyóból,
láthatták a farkasokat, és a medvéket, bár sokak szerint "Macika" a kerítés rossz oldalán állt. :)
Sajnos sok szép helyet nem tudtunk megnézni, de majd legközelebb.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Egyebkent bekalkulaljatok a repuleseket es a szaltokat is a tavokba vagy legalabb a szintkulonbsegbe ? :)

Nem, mert az túlzás lenne. Viszont bárki aki repült, az a levegõben megtett méterektõl függõen pontokat kap egy füzetbe és ha ott összegyûlik 100, akkor jóváírhat magának 50 m szintet.

Zed pedig hihetetlen önuralomról tett tanúbizonyságot, mert amikor megpróbáltak felmosni és a brigát kiszabadítani a kis híd fogságából, még csak el sem mosolyintotta magát.:D Ilyen adottsággal lehet, hogy pókereznie kéne?

Ez nem az érzelmei visszatartására mutatott rá, hanem hatalmas szivére, ugyanis annyira együttérzett veled, hogy majdhogynem el is sírta magát, látva mit mûvelsz ott! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Ha valakit érdekelne:
Ma megyünk megcsináljuk az elõzõ havi bikemekkban lévõ CC edzõkört itt Törökbálinton, utánna át HHH. 10-kor talizunk Az Auchan híd Törökbálint felöli hídfõjénél a gyümölcsösnél.

Pite canga hogy van?
Jó hallani, hogy te azért egyben.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Örülünk Pite, hogy nem történt komolyabb bajod.
Dantét kereszteljük át Hasfelmetszõ Pampalini az Artista Lepkevadász-nak. Kár, hogy a mély homokba bemutatott elõreszaltót nem láttam, biztos lepontoztam volna.:) Bár, ha az én esésemet láttam volna kívülrõl, biztos nagyon tettszett volna az is. Zed pedig hihetetlen önuralomról tett tanúbizonyságot, mert amikor megpróbáltak felmosni és a brigát kiszabadítani a kis híd fogságából, még csak el sem mosolyintotta magát.:D Ilyen adottsággal lehet, hogy pókereznie kéne?

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Ez a topic lassan olyan mintha a blikket vagy ilyesmit olvasnek, de jo, elvezem :D
Egyebkent bekalkulaljatok a repuleseket es a szaltokat is a tavokba vagy legalabb a szintkulonbsegbe ? :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, asszem a péntek-13 elmaradt, helyette szombat-14 lett. Ez a lista elég rémisztõ, szerintetek, ha ismét túrát szervezünk, megint ennyien leszünk? ;)

(már éééértem, mér nem jó 2 barra fújni a gumit! :D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Kedvencem a kis mamika volt, aki az egészet látta.
Repülök 35 métert, felülök, erre rámszól, hogy álljak fel a fûbõl, mert rámmászik a kullancs!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Zed!

Mindenki boldog lehet, aki lemaradt a listádról. :)

Egyébként az összes csaj meglepõen jól bírta a terep viszontagságait, -Zed listájából is látszik- a fiúkkal van mindig gond.
Legközelebb csak csajoknak hirdetek túrát ;)

Télleg, a lányok csak csendben tekertek és szedték áldozataikat, mert ugye mit felejtettem ki:
- A kiéhezett Dante orvul üldözõbe vette Bettyt, aki a lejtõ alján fékezéssel elõreszaltóra kényszerítette az erõszakoskodót.
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Örülök, hogy nektek "nagyjából" jól sikerült a túra. Nekem hulladékra sikeredett.:(

Valéria, azért többeknek van mire panaszkodniuk közöttünk.

Veled mi történt? Átment rajtad egy kamion?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Te joszagú Úristen! Ez nem egy túra volt, hanem a rettegés foka és a Srebenicai mészárlás együtt!!! Mindenkinek jobbulást!!! Pite Neked külön is!!! Látjátok, az a gond, hogy abszolut nem figyelnek az autosok. Tök mindegy, hogy van-e rajtad kukásmez vagy sem. Emberi morál....
" A Cube el van vetve! "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Dante addig mesélte, hogy jeleztél balra, hátranéztél, majd bumm. Soroltál be középre vagy még az út szélén csapott el az a balfasz? És ki volt a hunyó a yard szerint?

Örülök, hogy nektek "nagyjából" jól sikerült a túra. Nekem hulladékra sikeredett.:(

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Zed!

Mindenki boldog lehet, aki lemaradt a listádról. :)

Egyébként az összes csaj meglepõen jól bírta a terep viszontagságait, -Zed listájából is látszik- a fiúkkal van mindig gond.
Legközelebb csak csajoknak hirdetek túrát ;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
persze

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Jó kis túra volt.
megtudtam, hogy tudok repülni (a landolást még át kell dolgozni)

Megnézetted magad? Minden rendben?

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Jó kis túra volt.
megtudtam, hogy tudok repülni (a landolást még át kell dolgozni)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Tényleg kihagytuk Charon mezét, pedig elég durván megroncsolódott a BikkMakkos mez!