Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hát gyerekek! Ez a mai túra sem volt semmi! Volt megint sok esés,sérülés. Nekem jól bedagadt...tudjátok, Ott. :D

Aki készített fotókat az majd nyomja fel!

Igen, jó kis túra volt megint! A sérülteknek jobbulást! Dante hozta a formáját megint:D, Te pedig lehetetlen helyen próbáltál lejönni és ez lett a vége. Majd Zed meggyógyítja a bibisedet.:) De ez mind iparitanuló az utolsó zakó mellett. Amikor láttam, hogy legalább 30-nál szaltót dob a lány az aszfalfon, én megijedve álltam meg mellette és mentem segíteni, mert azt hittem összetörte magát. Erre felkel, közli, hogy semmi baja és elnézést kér, hogy Õ elesett. Szerintem nem tudja, hogy mit úszott meg szinte karcolás nélkül, de hogy volt rajta bukó, az nagy szerencse! Tényleg, ki volt ez a lány? Mert úgy ment azzal a városi bringával, hogy le a kalappal.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Megjártuk Nagymarost. Nagyon baba volt. Tanulság: ha valaki CC-zik DH mellett, ne menjen DH-sokkal tekerni, mert nem bírják a felfeléket (nagyon nem).
Sajnos még bennem van a félsz a tavalyi esés miatt, így nem megyek 100%-on. Viszont megnéztük a II. Börzsönyi Szivató utolsó harmadát. Überkirály, megazsír, nagyon brutál. Ferde singletrack felfelé, majd lefelé, kíváló, döngölt, erdei utak lyukak, sziklák, keresztbehúzott faágak nélkül, katlan, wallride. No fék, és speeeeeeeeeeeeeddddddddddddd:D:D:D
Jövõ héten megyünk megint.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Készítettem pár képet a Tisza-tó marciról hová tudom felrakni?
" A Cube el van vetve! "

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát gyerekek! Ez a mai túra sem volt semmi! Volt megint sok esés,sérülés. Nekem jól bedagadt...tudjátok, Ott. :D

Aki készített fotókat az majd nyomja fel!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
szentkirályi az a szikvíz. Szentmihályi :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Nekünk is megvolt a mai. Szentkirályi Norbival, Bálinttal, HHH - Nagykovi - Nagy Szénás - Pilisszentiván - Kopár Csárda - Pszántó - Pilis-tetõ - Két Bükkfa - Dobkõ (Bálintot itthagytuk egy bableves, egy sör és húsz motoros társaságában) - Dömös - Királykúti-nyereg - Lajosforrás - Csobánka - Kevély-nyereg - Pborosjenõ - Kövesbérc, ott felhívott a zasszony, úgyhogy én leborítottam cukrászdázni, Norbi meg megkoronázta még egy HHH-val, hogy meglegyen a 3K szint (sõt szerintem neki ezzel meglett a 3200). Kellett is, holnap egésznap dirtöt fotózok, majd pedig CM.
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nagymarosról felmegyünk Hegyes-tetõre, onnan a kéken le Köves-mezõ felé, a Világos rétnél egy erdészeti átkötõ úton át a kék másik oldalára, majd az erdõben le Nagymarosra. Utána a sárgán át Zebegénybe. Fele mászás, fele zúzás. Onnan pedig vissza a kék kereszten Köves-mezõre, majd zúzás le Nagymarosra. Ezeken kívül is van még néhány alternatíva ezen a területen.

Mellesleg a szokott DH edzõterepünk Visegrád.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Mondanal valamit errol a nagymarosi dologrol ,pontosabban hogy merre van helyrajzilag, mert mar pedzegetted egyszer es kivancsi lettem :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Én sajna szombaton járok arra Tiggerrel. Vasárnap Nagymaros felett leszünk megtalálhatók. Némi állatkodás szerepel az "étlapon.":D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Tényleg!
Vasárnap ki fog járni valahol a Pilisben?
(Van egy kis dolgom Horányban, és gondoltam onnan felmegyek Tahin kerersztül Pap-rétre, meg majd valamerre.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
hi!

honnan indul ez a vasárnapi túra?+hova is megy?
persze csak akkor válaszoljatok ha nem zártkörû;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Pite!
Szóljál, ha ...
(valamikor, valahova)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
annyira rosszul azért nem vagyok

de igen
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pite tegnapelõtt reggel neked köszöntem a temetõnél?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
De az álmodozás az élet megrontója! :)
" A Cube el van vetve! "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Látom, ha már a mesékbõl kimaradtál, azért álmodozni még szoktál!:D

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
gyorstalpaló mayával

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mikor nõttél te fel?
Szombaton találkoztunk, azóta?

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
apám.. én meg maya goldon nõttem fel

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
És akkor mehet a menet a négyszögletû-kerekerdõbe. Már csak az a kérdés melyikük bringázik?
" A Cube el van vetve! "