Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2007. April 22. - 20:45
Dobogókõrõl jöttünk le asszem a kéken és ahol csatlakozik a kakashegyi aszfaljához, a vége jó meredek és az alján egy árok van. Na ott.
ÁÁÁ! Hozé megelõzött.
ÁÁÁ! Hozé megelõzött.
Posted 2007. April 22. - 20:41
Nem lehetetlen, de határeset.
Ahogy a kék Dobogókõrõl leér az aszfaltra.
Az utolsó 15 méter meredek lefelé de az nem gond, csak a végén van egy árok, amibe kb. pont befér a kerék.
Ha gyorsan jössz nem tudsz akkorát emelni az elején, a mekkorát kellene.
Mi nem arra jöttünk hanem a piros háromszögön, az tök jó, õk meg arra, mert kevésbé veszélyes...
Különben õsszel lehetett még menni a kék folytatásán, akkor Nati ott eset, ettõl az eset(t) tõl 25méterre.
Tényleg Nati!
Fényképet akarunk a sérülésrõl!
Ahogy a kék Dobogókõrõl leér az aszfaltra.
Az utolsó 15 méter meredek lefelé de az nem gond, csak a végén van egy árok, amibe kb. pont befér a kerék.
Ha gyorsan jössz nem tudsz akkorát emelni az elején, a mekkorát kellene.
Mi nem arra jöttünk hanem a piros háromszögön, az tök jó, õk meg arra, mert kevésbé veszélyes...
Különben õsszel lehetett még menni a kék folytatásán, akkor Nati ott eset, ettõl az eset(t) tõl 25méterre.
Tényleg Nati!
Fényképet akarunk a sérülésrõl!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. April 22. - 20:36
Posted 2007. April 22. - 20:34
Hát gyerekek! Ez a mai túra sem volt semmi! Volt megint sok esés,sérülés. Nekem jól bedagadt...tudjátok, Ott.
Aki készített fotókat az majd nyomja fel!
Igen, jó kis túra volt megint! A sérülteknek jobbulást! Dante hozta a formáját megint:D, Te pedig lehetetlen helyen próbáltál lejönni és ez lett a vége. Majd Zed meggyógyítja a bibisedet.
Posted 2007. April 22. - 20:07
Megjártuk Nagymarost. Nagyon baba volt. Tanulság: ha valaki CC-zik DH mellett, ne menjen DH-sokkal tekerni, mert nem bírják a felfeléket (nagyon nem).
Sajnos még bennem van a félsz a tavalyi esés miatt, így nem megyek 100%-on. Viszont megnéztük a II. Börzsönyi Szivató utolsó harmadát. Überkirály, megazsír, nagyon brutál. Ferde singletrack felfelé, majd lefelé, kíváló, döngölt, erdei utak lyukak, sziklák, keresztbehúzott faágak nélkül, katlan, wallride. No fék, és speeeeeeeeeeeeeddddddddddddd:D:D:D
Jövõ héten megyünk megint.
Sajnos még bennem van a félsz a tavalyi esés miatt, így nem megyek 100%-on. Viszont megnéztük a II. Börzsönyi Szivató utolsó harmadát. Überkirály, megazsír, nagyon brutál. Ferde singletrack felfelé, majd lefelé, kíváló, döngölt, erdei utak lyukak, sziklák, keresztbehúzott faágak nélkül, katlan, wallride. No fék, és speeeeeeeeeeeeeddddddddddddd:D:D:D
Jövõ héten megyünk megint.
Posted 2007. April 22. - 20:04
Posted 2007. April 22. - 20:01
Hát gyerekek! Ez a mai túra sem volt semmi! Volt megint sok esés,sérülés. Nekem jól bedagadt...tudjátok, Ott. 
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2007. April 22. - 14:51
szentkirályi az a szikvíz. Szentmihályi
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2007. April 21. - 21:41
Nekünk is megvolt a mai. Szentkirályi Norbival, Bálinttal, HHH - Nagykovi - Nagy Szénás - Pilisszentiván - Kopár Csárda - Pszántó - Pilis-tetõ - Két Bükkfa - Dobkõ (Bálintot itthagytuk egy bableves, egy sör és húsz motoros társaságában) - Dömös - Királykúti-nyereg - Lajosforrás - Csobánka - Kevély-nyereg - Pborosjenõ - Kövesbérc, ott felhívott a zasszony, úgyhogy én leborítottam cukrászdázni, Norbi meg megkoronázta még egy HHH-val, hogy meglegyen a 3K szint (sõt szerintem neki ezzel meglett a 3200). Kellett is, holnap egésznap dirtöt fotózok, majd pedig CM.
Ausztria, Kenguruk földje!
Posted 2007. April 20. - 21:41
Nagymarosról felmegyünk Hegyes-tetõre, onnan a kéken le Köves-mezõ felé, a Világos rétnél egy erdészeti átkötõ úton át a kék másik oldalára, majd az erdõben le Nagymarosra. Utána a sárgán át Zebegénybe. Fele mászás, fele zúzás. Onnan pedig vissza a kék kereszten Köves-mezõre, majd zúzás le Nagymarosra. Ezeken kívül is van még néhány alternatíva ezen a területen.
Mellesleg a szokott DH edzõterepünk Visegrád.
Mellesleg a szokott DH edzõterepünk Visegrád.
Posted 2007. April 20. - 21:18
Mondanal valamit errol a nagymarosi dologrol ,pontosabban hogy merre van helyrajzilag, mert mar pedzegetted egyszer es kivancsi lettem
Posted 2007. April 20. - 20:13
Én sajna szombaton járok arra Tiggerrel. Vasárnap Nagymaros felett leszünk megtalálhatók. Némi állatkodás szerepel az "étlapon.":D
Posted 2007. April 20. - 20:05
Tényleg!
Vasárnap ki fog járni valahol a Pilisben?
(Van egy kis dolgom Horányban, és gondoltam onnan felmegyek Tahin kerersztül Pap-rétre, meg majd valamerre.)
Vasárnap ki fog járni valahol a Pilisben?
(Van egy kis dolgom Horányban, és gondoltam onnan felmegyek Tahin kerersztül Pap-rétre, meg majd valamerre.)
Posted 2007. April 20. - 19:40
hi!
honnan indul ez a vasárnapi túra?+hova is megy?
persze csak akkor válaszoljatok ha nem zártkörû
honnan indul ez a vasárnapi túra?+hova is megy?
persze csak akkor válaszoljatok ha nem zártkörû
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Posted 2007. April 20. - 19:36
Pite!
Szóljál, ha ...
(valamikor, valahova)
Szóljál, ha ...
(valamikor, valahova)
Posted 2007. April 20. - 19:33
vendég_Charon_*
Posted 2007. April 20. - 10:08
vendég_Charon_*
Posted 2007. April 19. - 21:08
Posted 2007. April 19. - 20:23
Látom, ha már a mesékbõl kimaradtál, azért álmodozni még szoktál!
Posted 2007. April 19. - 20:21

Sign In
Create Account

Back to top