Amikor láttam, hogy legalább 30-nál szaltót dob a lány az aszfalfon, én megijedve álltam meg mellette és mentem segíteni, mert azt hittem összetörte magát. Erre felkel, közli, hogy semmi baja és elnézést kér, hogy Õ elesett. Szerintem nem tudja, hogy mit úszott meg szinte karcolás nélkül, de hogy volt rajta bukó, az nagy szerencse! Tényleg, ki volt ez a lány? Mert úgy ment azzal a városi bringával, hogy le a kalappal.
Szilvi egy vetítésen jött oda hozzám, hogy érdeklõdne valamilyen terep túra iránt, mert nagyon szeret bringázni, de még nem járt terepen. Meghívtam erre a túrára. Végülis ez volt az elsõ terep túrája, de ehhez képest, hát megdöbbentem, hogy hogy ment fölfele - fõleg azzal a bringával! Nem semmi a lány! És nagyon lelkes. Meg tök nagy önbizalomhiánnyal rendelkezik, mert folyton attól félt, hogy hátráltat minket, meg milyen béna, közben az összes emelkedõn a csapat elsõ felében futott be!
Egyébként ahol eltaknyoltam, az igenis teljesíthetõ...A baj csak az volt, hogy azt hittem, hogy én is tudom teljesíteni. Hát nem. Az Azonic ezt már nem mozogta ki! Én meg még messze állok tõle technikai tudásban, hogy átemeljem a cangát egy ilyenen.
De semmi vész. Van még egy csomó idõm, hogy megtanuljam. Végülis már csináltam ehhez hasonló hülyeségeket.