elismerésem!Valaki linkelte a TdP topicba. BRM600
A 3 kör sok lett volna, de a 2 nem esett rosszul. Bár... a seggem fáj.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2011. június 20. - 07:37
Írta 2011. június 20. - 06:44
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. június 19. - 23:14
Volt olyan aki már elindult a 3. körre amikor beértem, de olyan is volt aki még várt,
mert jókora vihar készülõdött. A 3 körre a szintidõ 40 óra, abba belefér egy alvás.
Nem tudom hányan csinálták meg a 3 kört, én hajnalban eljöttem.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2011. június 19. - 22:37
Aki kiment a 3. körre õk folyamatosan nyomták alvás nélkül?
Írta 2011. június 19. - 22:19
De ez tényleg nagyon érdekes. Azt elõre tudtam, hogy a legnehezebb az egészben,
a második kör elkezdése lesz. Ha elindulok, végigmegyek. De nem volt semmi gond.
Az elsõ kör után "csobbantam" egyet, és vettem száraz ruhát.
Azt tudtam magamról, hogy arra kell figyelnem, hogy ne menjek gyorsabban mint
amennyire tudok. Azt saccoltam, hogy két 10 órás kört fogok tudni menni.
Ehhez vissza kellett fognom magam 22-es átlag körüli értékre, mert nem bírtam volna a végét.
A második kör kb. annyi ideig tartott mint az elsõ, és nem voltam a végén kimerülve.
Írta 2011. június 19. - 22:09
Írta 2011. június 19. - 21:55
Írta 2011. június 19. - 21:46
Írta 2011. június 19. - 19:09
A 3000 az szint lenne és terepen, vagy outi?
Bocs, közben besokalltam, kiscica mentési és szállítási akció volt, esély sem volt közös tekerést megszervezni. Azért szívtam a szitáló esõben 4 órát, de az már csak az "érzés" kedvéért.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. június 19. - 19:05
Írta 2011. június 19. - 17:27
52,4 km es kõr viszonylag kevés szintemelkedéssel 753m volt benne.
a pálya jellege füves döngölt szekérút és néhol köves sóderos erdészeti aszfaltút bár nedvesen elég csúszós volt és 1-2 kisebb gyalog ösvény.
vízvételi lehetõség Vértesbogláron is van és a helyi falvakban is, és egy forrás is van az út szélén.
Mindenesetre jó volt a pálya bejárás Köszönöm szépen!
Írta 2011. június 18. - 08:46
Sly78!
Mályinkától föl Bánkúti elágazóig túlnyomó részt eléggé zötykölõdõs,defektet nem igen kapsz,mert hát fölfelé mégy.Bánkúti elágtól le Lilla felé résen kell lenni,mert a tempó nagy és van néhány kátyú.Nem t'om mit vállal egy országútis,én montival 1.75ös slick gumival jártam arra 1 hónapja.
köszi szépen! még alaposan meggondolom. kocsival számtalanszor jártam már arra, de akkor még nem bringásként figyeltem az utat.
Írta 2011. június 17. - 19:42
Írta 2011. június 17. - 16:47
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. június 17. - 13:41
Mályinkától föl Bánkúti elágazóig túlnyomó részt eléggé zötykölõdõs,defektet nem igen kapsz,mert hát fölfelé mégy.Bánkúti elágtól le Lilla felé résen kell lenni,mert a tempó nagy és van néhány kátyú.Nem t'om mit vállal egy országútis,én montival 1.75ös slick gumival jártam arra 1 hónapja.
Írta 2011. június 14. - 08:54
Legális vagy nem, de iszonyat jó. 50 feletti, de tényleg fantasztikus. Majd legközelebb az egyik kulacsban hozok:D Persze a végén nem sikerült érte elmennem, de el nem fog veszni...
Kösz srácok a tekerészést, délután még vissza is mentünk Alsó Jegenye völgybe a gyerkõccel és Judittal sétálni. Jól éreztem magam, különösen az "UST ügynök" 2 órát. Egy kullancsnak azért sikerült átjutni a blokádon, nemrég találtam meg a combomban...
Az a hívatlan vérszívó végül is egy napon belül megkerült, talán nem okozhatott nagy gondot - lehet, hogy jó lett volna az a jóféle pálinka mégis, belsõleg? :-)
Danténak meg külön köszönet a rengeteg tanácsért és az UST-s tanfolyamért, rövid idõn belül kiderül, mennyit sikerült memorizálnom az elhangzott leckékbõl, különös tekintettel a how to build a low budget UST wheelset by using only a duct tape and UST valve témára. ;-)
Szóval, az út végén megtaláltuk azt a jóféle downhill-t: annál a bizonyos elágazásnál valóban a jobb oldali ösvény volt az és megérte lemenni! Már csak azért is, mert az alsó részén különös mocorgásra lettünk figyelmesek tõlünk jobbra és alig néhány méterre a sûrû bozótban: egy komplett vaddisznó konda trappolt el mellettünk, sok kis csíkos malaccal megspékelve! Kiérve az aszfaltra megálltunk és néztük még õket néhány másodpercig, mivel tõlünk alig 3-4 méterrel lehettek a bozótban, de aztán a malacok megsimogatásának gondolatát valahogy hamar elkergette az a tény, ahogy átsejlett a bozótból legalább két megtermett, sötét színû példány figyelõ tekintete, így gyorsan nyeregbe pattantunk és iszkiri, de íziben! ;-)
(Tegnap párommal pedig mentünk bicajjal egy karikát a Pilisben; hála a vasárnapi 1-2 meredek szakasznak és a gyakorlásnak, a Lajosforrástól lementem Dömörkapu felé a patakig a kék pluszon, amin korábban nem mertem volna!:-))
Írta 2011. június 14. - 06:50
Írta 2011. június 13. - 17:29
Kösz srácok a tekerészést, délután még vissza is mentünk Alsó Jegenye völgybe a gyerkõccel és Judittal sétálni. Jól éreztem magam, különösen az "UST ügynök" 2 órát. Egy kullancsnak azért sikerült átjutni a blokádon, nemrég találtam meg a combomban...