Legális vagy nem, de iszonyat jó. 50 feletti, de tényleg fantasztikus. Majd legközelebb az egyik kulacsban hozok:D Persze a végén nem sikerült érte elmennem, de el nem fog veszni...
Kösz srácok a tekerészést, délután még vissza is mentünk Alsó Jegenye völgybe a gyerkõccel és Judittal sétálni. Jól éreztem magam, különösen az "UST ügynök" 2 órát. Egy kullancsnak azért sikerült átjutni a blokádon, nemrég találtam meg a combomban...
Az a hívatlan vérszívó végül is egy napon belül megkerült, talán nem okozhatott nagy gondot - lehet, hogy jó lett volna az a jóféle pálinka mégis, belsõleg? :-)
Danténak meg külön köszönet a rengeteg tanácsért és az UST-s tanfolyamért, rövid idõn belül kiderül, mennyit sikerült memorizálnom az elhangzott leckékbõl, különös tekintettel a how to build a low budget UST wheelset by using only a duct tape and UST valve témára. ;-)
Szóval, az út végén megtaláltuk azt a jóféle downhill-t: annál a bizonyos elágazásnál valóban a jobb oldali ösvény volt az és megérte lemenni! Már csak azért is, mert az alsó részén különös mocorgásra lettünk figyelmesek tõlünk jobbra és alig néhány méterre a sûrû bozótban: egy komplett vaddisznó konda trappolt el mellettünk, sok kis csíkos malaccal megspékelve! Kiérve az aszfaltra megálltunk és néztük még õket néhány másodpercig, mivel tõlünk alig 3-4 méterrel lehettek a bozótban, de aztán a malacok megsimogatásának gondolatát valahogy hamar elkergette az a tény, ahogy átsejlett a bozótból legalább két megtermett, sötét színû példány figyelõ tekintete, így gyorsan nyeregbe pattantunk és iszkiri, de íziben! ;-)
(Tegnap párommal pedig mentünk bicajjal egy karikát a Pilisben; hála a vasárnapi 1-2 meredek szakasznak és a gyakorlásnak, a Lajosforrástól lementem Dömörkapu felé a patakig a kék pluszon, amin korábban nem mertem volna!:-))