Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Na ja, a 2,5 -eseket nem is kell.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Akkor van mit fejleszteni, mert nekem pld. soha nem volt még felütéses defektem. A guminyomásra mindig nagyon figyelek. Néha ez némi problémát is okoz (mint a mostani hétvégén), mivel elõfordul, hogy túlfújom egyik-másik gumimat.

terepen még nekem se....pedig 2,8-nál nem szoktam keményebbre fújni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

:lol1: Fogalmatok sincs milyen tempóval tudok fölfelé menni ha igazán elkattanok... ;) Jelezném, hogy a kipucolt Gyertyánosi kilátó a meredek oldalról tegnap közép-közép volt igazoltan, szemtanúval.

Na ezt már én sem hiszem. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ahogy hallom, még szinte sík terepen is tudsz olyat..! ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Akkor van mit fejleszteni, mert nekem pld. soha nem volt még felütéses defektem. A guminyomásra mindig nagyon figyelek. Néha ez némi problémát is okoz (mint a mostani hétvégén), mivel elõfordul, hogy túlfújom egyik-másik gumimat.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jelezném, hogy a kipucolt Gyertyánosi kilátó a meredek oldalról tegnap közép-közép volt igazoltan, szemtanúval.

Charon csendben röhög, megtörli könnyes szemét és elképzeli, ahogy Pite - vállán a bringájával - elfut a közép-középben tekerõ Dante mellett. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Egyébként mostanság lejtõzést fejlesztek, a dupla felütés már megy...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

:lol1: Fogalmatok sincs milyen tempóval tudok fölfelé menni ha igazán elkattanok... ;) Jelezném, hogy a kipucolt Gyertyánosi kilátó a meredek oldalról tegnap közép-közép volt igazoltan, szemtanúval.

Sajnos a DH/HC(hillclimb) verseny mindig a mászógép javára dõl el, sohasem hozol annyit egy lejtõn. Pl Ördöoldal tavaly 36/28(?) (második a fogsoron...) fokozatban, nekem volt 7:55 14.8 km/h átlaggal. Hajrá. Ezen kap a mezõny vagy 20 percet. Eleve a 70 % fel sem teker...

Abszolut igazad van. Rossz volt az átkötés, mert "és" helyett az "így" szónak kellett volna szerepelnie, hiszen az képtelenség, hogy utolérlek és még ugyan annyit adok is neked lefelé. Mellesleg, ha eldurran a búrám, én is elég durván tudok felfelé menni.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Jól odapirított! :cool2:
Alakul a mérkõzés, alakul...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Én is felmegyek, ahol Dante, csak lassabban. Lefelé viszont utolérem, és legalább annyit adok neki, mint õ felfelé.

Sajnos a DH/HC(hillclimb) verseny mindig a mászógép javára dõl el, sohasem hozol annyit egy lejtõn. Pl Ördöoldal tavaly 36/28(?) (második a fogsoron...) fokozatban, nekem volt 7:55 14.8 km/h átlaggal. Hajrá. Ezen kap a mezõny vagy 20 percet. Eleve a 70 % fel sem teker...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Én meg megvárom õket, felfelé is, meg lefelé is.
:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Felfele VV-vel sztem bírnám, lefele kettejük között vhol(nooormális gumikkal ofkorsz); de úgyis mögöttük kell menjek hogy látszódjanak :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Balaton kerülésen és Szilváson! :o

Mi az az és?
Rosszul írtam, vagy Te indulsz mindkét helyen?

Én is felmegyek, ahol Dante, csak lassabban. Lefelé viszont utolérem, és legalább annyit adok neki, mint õ felfelé.:)

Csak lesz itt meccs, kéne egy sisakkamera és egy ember, aki birja velük a tempót!:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Úgy látom, szilvásra alakul az endurós brigád.:D
Én is felmegyek, ahol Dante, csak lassabban. Lefelé viszont utolérem, és legalább annyit adok neki, mint õ felfelé.:)

Balaton kerülésen és Szilváson!

és/vagy

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Szerintem a társaság java része Szilváson vagy Balatonkerülésen lesz megtalálható.

Balaton kerülésen és Szilváson! :o

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én is Szilvásváradon leszek. Szívesen mennék Velencei-hegység túrára (ma is ott voltam :) ), de sajnos nem megy.

A sebesség mindent megold.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Szerintem a társaság java része Szilváson vagy Balatonkerülésen lesz megtalálható.

Gondoltam rá, de megprobálom hátha :)
Én jól eltököltem a Szilvásra való nevezést vizsgák miadt most meg nem fogok 8000 fizetni érte, úgyhogy marad valami túra.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Sziasztok
Páran tervezzük, hogy szombaton túrázunk egyet a velencei hegységben esetleg titeket nem érdekel?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ezért hiányolom már annyira, hogy együtt lássam Õket bicózni, kemény felfeléken - mindenki szigorúan SPD-vel! :D - és zúzós sziklás lefeléken, szabadon választott stílusban, de szigorúan nyeregben!
Annyira jó lenne! :D

Zsizsi! Mit is szeretnél? Egy olyan ki esik többet a nézõközönség legnagyobb örömére címû elõadást?:D Két jegyért viszek kamerát!;)

Egyébként meg nem ott, hanem Nagydegecz-felsõn születtél!:D