Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2011. június 21. - 21:35
Látom, az élet fonákja próbálgat, hát...erre mondják, hogy kell egy kis szerencse is az élethez.
Írta 2011. június 21. - 20:22
Írta 2011. június 21. - 20:16
Írta 2011. június 21. - 20:13
Azért ígérd meg, hogy az eladásánál most már óvatosabb leszel.
Írta 2011. június 21. - 20:00
tegnap az örsrõl hazafelé jövet azon gondolkodtam, hogy a fenébe tudnék megint "kapcsolatba" lépni a teszt-pilótával?!
elõször arra gondoltam, hogy a Kata bicóját is felrakom pár nap múlva(persze más névvel-elérhetõséggel) hasonlóan jó áron... aztán támadt egy jobb ötletem!
feladtam a már ide linkelt felhívásos-hirdetést.
ma reggel az uszodából kifele jövet hívott is srác, hogy õ "nem is tudja mi történt" és visszaadná, de a feljelentést vonjam vissza.
elõször valami lámpaboltba kellett volna elmennem érte, de mondtam neki, hogy ha már volt pofája így meglépni a paripával akkor legyen arca visszahozni is azt...belement.
egész nap vártam a délutánt!
mikor mentem hazafelé a kocsival az jutott eszembe, hogy "basszus még a cipõmet is le akartam hozni ennek a nyomorultnak, hogy rendesen ki tudja próbálni a bringát" ezt a gyomrom nem vette be! ekkora parasztot, hogy ilyen bizalom után képes ezt tenni. erre a gondolatra hívtam a zsarukat! az eredeti terv az volt, hogy elhozza a bicót,letámasztom és felteszem a klasszikus kérdést "fej vagy gyomor?"
de hazafelé felhívtam a jardot és mondtam, hogy van fejlemény az ügyben. mire hazaértem már hívtak a rendõrök, hogy készenlétben vannak és ha tudok valamit szóljak.
hívott is a srác a megbeszélt idõben,én meg utána rögtön drótoztam az õrszemeknek.
mivel utána tekerni akartam szépen elkezdtem készülõdni. mikor épp a lánc olajozást befejeztem csörög a telefon. nézem.. a rendõrök. aszongya:- Richárd, jöjjön már le!
lemegyek erre ott van 5 rendõr + a srác...ja és a bicó szépen lemosva
megkérdezi a rendõr:- õ akarta megvásárolni a kerékpárt? mire én :- igen, és ki is próbálta...
ez volt a szembesítés.
utána már csak a kapitányságon kellett papírmunkázni és aki arra ment mindenki emelgette,nézegette és dícsérgette a bicót
VV koma jól mondja, hogy ez az igazi intõ jel... most már biztosan el kell adni! OFF szóval akinek kell egy profi gép ne habozzon! ON
ennyi a story
ja még annyi, hogy kérdeztem mit kap a gyerek. azt mondták, hogy mivel nem büntetett elõéletû nem fog csücsülni. viszont az érték miatt minõsített büntetése lesz.
aztán kérdeztem a rendõrt, hogy mi van akkor ha ellátogat hozzám ezek után vagy zaklat?! erre mosolygott a rendõr és megadta a benti számát és mondta, hogy ez csúnyán megdobná a szorzóját a srácnak.
konyec filmá
Írta 2011. június 21. - 19:41
Örülök, hogy Ricsinek mégsem kell bottal ütnie a bringája nyomát! Nagyon kíváncsi is vagyok, hogy a csudába lett meg a jó hosszú próbakörre elvitt járgány. Remélem egy darabban kapta vissza.Meglett, majd Ricsi mesél, nem lövöm le a poént.
Írta 2011. június 21. - 18:56
Azt a mázlistát! Visszavitte, hogy próbálta 2-3 napig, de nem kell neki, mert recseg a váltó?Meglett, majd Ricsi mesél, nem lövöm le a poént.
Remélem azért szájon lett vágva, csak úgy viccbõl!
Írta 2011. június 21. - 16:41
Írta 2011. június 21. - 16:36
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. június 20. - 23:43
Írta 2011. június 20. - 21:59
Írta 2011. június 20. - 21:45
Nem okoskodni akarok, de amikor eladtam a régebbi országúti bringámat, csak akkor vihették próbakörre, ha vagy a vételárat, vagy a személyit, lakcímkártyát odaadta. Volt aki nem akart adni, mondtam neki, hogy akkor amerrõl jött, arra hazatalál. Még meg is volt sértõdve, hogy nem bízok benne, de pont lesz@rtam a lelkivilágát. Szóval vigyázzatok!
Írta 2011. június 20. - 21:05
off
!!!VIGYÁZZ!!! TOLVAJOK IS NÉZIK A HIRDETÉSEKET!!! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
on
sajnos az enyém... volt...
Te jó ég! :-( Nagyon drukkolok, hogy elcsípjék az elkövetõt, s pláne, hogy megkerüljön a bicajod!
Írta 2011. június 20. - 20:49
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. június 20. - 20:40
off
!!!VIGYÁZZ!!! TOLVAJOK IS NÉZIK A HIRDETÉSEKET!!! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
on
sajnos az enyém... volt...
Azt a qrva! Sajnálom és remélem nem sokáig leli örömét az el/vételben az illetõ. Erre aztán nem nagyon lehetett felkészülni.
Írta 2011. június 20. - 20:24
Írta 2011. június 20. - 15:58
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. június 20. - 10:28
OFF: Kiscica mentési akció?!? Mi történt, találtatok néhányat valahol és segítettetek gyorsan gazdát találni nekik? :-) ON.
Igen, a pincében, s 2 már elkelt a 4bõl, a másik kettõn még dolgozunk.
Hozé gratula, kemény lehetett egy seggel!
Írta 2011. június 20. - 09:02
Bocs, közben besokalltam, kiscica mentési és szállítási akció volt, esély sem volt közös tekerést megszervezni. Azért szívtam a szitáló esõben 4 órát, de az már csak az "érzés" kedvéért.
Á nem probléma, nem tudtam volna menni végül, egy kis családi program jött közbe. OFF: Kiscica mentési akció?!? Mi történt, találtatok néhányat valahol és segítettetek gyorsan gazdát találni nekik? :-) ON.