Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Üdv Richie!
Látom, az élet fonákja próbálgat, hát...erre mondják, hogy kell egy kis szerencse is az élethez. ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

becs' szó

na azé :D :D :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
becs' szó
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Heppiend!:D Így járt a gyökér!
Azért ígérd meg, hogy az eladásánál most már óvatosabb leszel.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
szóval...

tegnap az örsrõl hazafelé jövet azon gondolkodtam, hogy a fenébe tudnék megint "kapcsolatba" lépni a teszt-pilótával?!
elõször arra gondoltam, hogy a Kata bicóját is felrakom pár nap múlva(persze más névvel-elérhetõséggel) hasonlóan jó áron... aztán támadt egy jobb ötletem!

feladtam a már ide linkelt felhívásos-hirdetést. :)
ma reggel az uszodából kifele jövet hívott is srác, hogy õ "nem is tudja mi történt" és visszaadná, de a feljelentést vonjam vissza.
elõször valami lámpaboltba kellett volna elmennem érte, de mondtam neki, hogy ha már volt pofája így meglépni a paripával akkor legyen arca visszahozni is azt...belement.

egész nap vártam a délutánt!

mikor mentem hazafelé a kocsival az jutott eszembe, hogy "basszus még a cipõmet is le akartam hozni ennek a nyomorultnak, hogy rendesen ki tudja próbálni a bringát" ezt a gyomrom nem vette be! ekkora parasztot, hogy ilyen bizalom után képes ezt tenni. erre a gondolatra hívtam a zsarukat! az eredeti terv az volt, hogy elhozza a bicót,letámasztom és felteszem a klasszikus kérdést "fej vagy gyomor?"
de hazafelé felhívtam a jardot és mondtam, hogy van fejlemény az ügyben. mire hazaértem már hívtak a rendõrök, hogy készenlétben vannak és ha tudok valamit szóljak.

hívott is a srác a megbeszélt idõben,én meg utána rögtön drótoztam az õrszemeknek.
mivel utána tekerni akartam szépen elkezdtem készülõdni. mikor épp a lánc olajozást befejeztem csörög a telefon. nézem.. a rendõrök. aszongya:- Richárd, jöjjön már le!
lemegyek erre ott van 5 rendõr + a srác...ja és a bicó :) szépen lemosva :D
megkérdezi a rendõr:- õ akarta megvásárolni a kerékpárt? mire én :- igen, és ki is próbálta...
ez volt a szembesítés.
utána már csak a kapitányságon kellett papírmunkázni és aki arra ment mindenki emelgette,nézegette és dícsérgette a bicót :)
VV koma jól mondja, hogy ez az igazi intõ jel... most már biztosan el kell adni! OFF szóval akinek kell egy profi gép ne habozzon! ON

ennyi a story

ja még annyi, hogy kérdeztem mit kap a gyerek. azt mondták, hogy mivel nem büntetett elõéletû nem fog csücsülni. viszont az érték miatt minõsített büntetése lesz.
aztán kérdeztem a rendõrt, hogy mi van akkor ha ellátogat hozzám ezek után vagy zaklat?! erre mosolygott a rendõr és megadta a benti számát és mondta, hogy ez csúnyán megdobná a szorzóját a srácnak.

konyec filmá
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Meglett, majd Ricsi mesél, nem lövöm le a poént. ;)

Örülök, hogy Ricsinek mégsem kell bottal ütnie a bringája nyomát! Nagyon kíváncsi is vagyok, hogy a csudába lett meg a jó hosszú próbakörre elvitt járgány. Remélem egy darabban kapta vissza.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Azt a mázlistát! Visszavitte, hogy próbálta 2-3 napig, de nem kell neki, mert recseg a váltó?:D
Remélem azért szájon lett vágva, csak úgy viccbõl!

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Sziasztok!Kicsit kiakarunk lépni a Mátrából.A Budai hegységet vennénk célba,talán ez hasonlít leginkább a hazai terepre.Kis segítség kellene útvonalválasztásban.Kb 60 km-re gondoltunk,inkább terep mint aszfalt,és nem baj ha kemény.Mivel ritkán járunk erre lehetõleg legyen benne Hûvösvölgy,Normafa,Szépjuhászné,HHH(mert a mostani maratonon elég volt egy kör)János-hegy.Elõre is köszi az infokat.Trackon próbálkoztam de ott egy túrán nem szerepel az összes pont.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Basszus Richie ez nagyon durva, ezek után különösen figyelni fogok ilyesmire. De sokáig tudnám ütni azt a faszit... remélem elõkerül. Tényleg azt kell, tegye le a vételárat, aztán viheti kipróbálni ahogy Zoli írta.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sajnos ez annyira szürreális volt, hogy percekig azt hittem, Ricsi csak szívat...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az nagyon brutál, sajnálom, remélem meglesz.
Nem okoskodni akarok, de amikor eladtam a régebbi országúti bringámat, csak akkor vihették próbakörre, ha vagy a vételárat, vagy a személyit, lakcímkártyát odaadta. Volt aki nem akart adni, mondtam neki, hogy akkor amerrõl jött, arra hazatalál. Még meg is volt sértõdve, hogy nem bízok benne, de pont lesz@rtam a lelkivilágát. Szóval vigyázzatok!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

off
!!!VIGYÁZZ!!! TOLVAJOK IS NÉZIK A HIRDETÉSEKET!!! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
on

sajnos az enyém... volt...

Te jó ég! :-( Nagyon drukkolok, hogy elcsípjék az elkövetõt, s pláne, hogy megkerüljön a bicajod!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez nagyon durva, sajnálom nagyon.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

off
!!!VIGYÁZZ!!! TOLVAJOK IS NÉZIK A HIRDETÉSEKET!!! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
on

Azt a qrva! Sajnálom és remélem nem sokáig leli örömét az el/vételben az illetõ. Erre aztán nem nagyon lehetett felkészülni.:(

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
off
http://apro.bikemag....ket-l18568.html
on

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szerdán délelõtttõl egy beac maxi?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

OFF: Kiscica mentési akció?!? Mi történt, találtatok néhányat valahol és segítettetek gyorsan gazdát találni nekik? :-) ON.

Igen, a pincében, s 2 már elkelt a 4bõl, a másik kettõn még dolgozunk.

Hozé gratula, kemény lehetett egy seggel!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Valaki linkelte a TdP topicba. BRM600
A 3 kör sok lett volna, de a 2 nem esett rosszul. Bár... a seggem fáj. :)

Azt a k.va! Lehet a 2.kört kiállva kellett volna, és akkor nem fájna...
Minden elismerésem Hozé

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Bocs, közben besokalltam, kiscica mentési és szállítási akció volt, esély sem volt közös tekerést megszervezni. Azért szívtam a szitáló esõben 4 órát, de az már csak az "érzés" kedvéért. :)

Á nem probléma, nem tudtam volna menni végül, egy kis családi program jött közbe. OFF: Kiscica mentési akció?!? Mi történt, találtatok néhányat valahol és segítettetek gyorsan gazdát találni nekik? :-) ON.