Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2007. June 05. - 09:48
PTamás már érzed a lényeget!
Engedni a lejtõn és nem parázni! Lendületbõl nincsen bukta!
Engedni a lejtõn és nem parázni! Lendületbõl nincsen bukta!
Posted 2007. June 05. - 09:45
Posted 2007. June 05. - 09:40
Zed ugyanerrõl beszél 
Különben versenyen sokan nem mertek lemenni és inkább le"sétáltak" rajta. Sokkal rosszabb az utóbb. Fõleg, hogy az egésznek annyi a technikája, hogy engeded menni a gépet és nem 30-cal esel bele.
Különben versenyen sokan nem mertek lemenni és inkább le"sétáltak" rajta. Sokkal rosszabb az utóbb. Fõleg, hogy az egésznek annyi a technikája, hogy engeded menni a gépet és nem 30-cal esel bele.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. June 05. - 09:39
Nekem nem az a parás, hanem az, ami egy lejtõ, balos hirtelen rövid fölfelé, majd jobbos hirtelen le. Ami után rögtön rámész egy nagy széles (mellesleg merõleges) dózerútra. Na ott nincs kifutás.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. June 05. - 08:36
a Pilisszántói XC pálya "letörésén"
Ez elég tág fogalom, van a pályán vagy 5. A legparásabb a hosszú egynyomtáv utáni balos visszafordítót követõ zuhanás. De legalább egyenes és van kifutása.
Ausztria, Kenguruk földje!
Posted 2007. June 04. - 16:48
Jajj, ne már!...a Pilisszántói XC pálya "letörésén" lejössz? Én tegnap eléggé paráztam ott...
White Horse
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. June 04. - 16:46
ez jóSõt!
Házi készítésû, mint a kelttészta.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Posted 2007. June 04. - 16:14
Oldani-nem oldani...soha sem értem ezt. Én így lépek le a pedálról (kacsalábam van?), tehát ha csak szimplán LElépek, akkor ki is old.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2007. June 04. - 16:08
Posted 2007. June 04. - 16:00
Posted 2007. June 04. - 15:59
Kisebb oldási szögön van a jobb - általában azt használom. De nem értem, mit kell ezen annyit izmozni. Számûzve és kész. Ha megfeszültök, akkor se rakom fel többet terepre.
Csak úgy mellékesen: a hét végén egy SC V10 jobb oldali felsõ támvillája bánta, hogy már nem tudott idõben oldani a rider.
Csak úgy mellékesen: a hét végén egy SC V10 jobb oldali felsõ támvillája bánta, hogy már nem tudott idõben oldani a rider.
Posted 2007. June 04. - 15:30
Miért nem próbálod meg kisebb oldási szöggel...vagy ha még az is nagy, hát add oda a stoplidat, s megreszelem úgy, hogy kb 1 fok elhajláskor már kidobjon a pedálból...
Posted 2007. June 04. - 14:43
Kisbicóval megyek - meguntam a nagy állandó átszerelgetését - a habverõt meg lehajítom róla, ha nem aszfalton járok:D
Posted 2007. June 04. - 14:30
Nem tudom, nem ismerem.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. June 04. - 14:26
Meg SPD nélkül. 
(az ki mondta, hogy te ott lejössz?)
OFF hozé, a Pilisszántói XC pálya "letörésén" lejössz? Én tegnap eléggé paráztam ott...
(az ki mondta, hogy te ott lejössz?)
OFF hozé, a Pilisszántói XC pálya "letörésén" lejössz? Én tegnap eléggé paráztam ott...
Posted 2007. June 04. - 14:21
Ha én lejövök, lejön Valéria is.
Csak lassabban...
Csak lassabban...
Posted 2007. June 04. - 14:13
Nem is ismered a vidéket.
Ahová vinnélek, lenne 1-2 hely, ahol szerintem csak te tudnál lejönni.
Posted 2007. June 04. - 14:05
Mutatnék én a brigádnak egy-két új ösvényt a Somlyóban.
Posted 2007. June 04. - 13:44
Posted 2007. June 04. - 13:38
Én benne vagyok mindenben, de én még ilyenkor nem tudom mit akar a család hétvégére.

Sign In
Create Account

Back to top