Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Zed ugyanerrõl beszél :)

Különben versenyen sokan nem mertek lemenni és inkább le"sétáltak" rajta. Sokkal rosszabb az utóbb. Fõleg, hogy az egésznek annyi a technikája, hogy engeded menni a gépet és nem 30-cal esel bele.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem nem az a parás, hanem az, ami egy lejtõ, balos hirtelen rövid fölfelé, majd jobbos hirtelen le. Ami után rögtön rámész egy nagy széles (mellesleg merõleges) dózerútra. Na ott nincs kifutás. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

a Pilisszántói XC pálya "letörésén"

Ez elég tág fogalom, van a pályán vagy 5. A legparásabb a hosszú egynyomtáv utáni balos visszafordítót követõ zuhanás. De legalább egyenes és van kifutása.
Ausztria, Kenguruk földje!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

...a Pilisszántói XC pálya "letörésén" lejössz? Én tegnap eléggé paráztam ott...

Jajj, ne már! :) Kétszer lejössz, utána már élvezni fogod :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Sõt!
Házi készítésû, mint a kelttészta.

ez jó :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oldani-nem oldani...soha sem értem ezt. Én így lépek le a pedálról (kacsalábam van?), tehát ha csak szimplán LElépek, akkor ki is old.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az, sajnos. Nem törött, nem lukadt, de egy csúnya horpadás lett rajta.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jujj.. Eggbeater? Karcsi?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kisebb oldási szögön van a jobb - általában azt használom. De nem értem, mit kell ezen annyit izmozni. Számûzve és kész. Ha megfeszültök, akkor se rakom fel többet terepre.
Csak úgy mellékesen: a hét végén egy SC V10 jobb oldali felsõ támvillája bánta, hogy már nem tudott idõben oldani a rider.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Miért nem próbálod meg kisebb oldási szöggel...vagy ha még az is nagy, hát add oda a stoplidat, s megreszelem úgy, hogy kb 1 fok elhajláskor már kidobjon a pedálból...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kisbicóval megyek - meguntam a nagy állandó átszerelgetését - a habverõt meg lehajítom róla, ha nem aszfalton járok:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nem tudom, nem ismerem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Meg SPD nélkül. :P

(az ki mondta, hogy te ott lejössz?)

OFF hozé, a Pilisszántói XC pálya "letörésén" lejössz? Én tegnap eléggé paráztam ott...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha én lejövök, lejön Valéria is.
Csak lassabban... :P

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem is ismered a vidéket. ;) Ahová vinnélek, lenne 1-2 hely, ahol szerintem csak te tudnál lejönni. :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mutatnék én a brigádnak egy-két új ösvényt a Somlyóban.
:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Bár nem kedvelem a vidéket, de én is benne lennék abban az okosságban.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én benne vagyok mindenben, de én még ilyenkor nem tudom mit akar a család hétvégére.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jaja, kókány garázstuning verda. :D

Egyébként - sajnos nekem most sok okból (99%) nem játszik a Crosskovácsi (:( ). Éppen ezért mennék egy emberes dombságtúrát, a vadiúj halálösvényekkel, bohóckodás az XC pályán és hasonlók. Gyünnétek? (hozé ezt nem utolsósorban tõled is kérdezem, mert már jó régen nem tekerésztünk, oszt már el se hiszem, hogy a Yasec egyben van még...)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Sõt!
Házi készítésû, mint a kelttészta.