Köszi, majd egy cukitúrán cserélünk
Cukitúra? Mikorhol?
Köszi, majd egy cukitúrán cserélünk
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Bár ez itt OFF, de ha szóba került:
Nekem is "ideges" a bringa orra. Most asszem 110 vagy 120-as stucni van rajta. Cserélni fogom. Viszont többen is mondták nekem, hogy nagyon egyenesen ülök a bringán. Szóval rövidebb stucnim lesz, de akkor még egyenesebben fogok ülni. Úgyhogy még le is kell fordítanom valszeg.
Amúgy ha van valakinek kölcsön rövidebb stucnia kibróbálás céljából...
On
egy 14/13 at mozgó kona dawg-ot fel tudok ajánlani próbára.....Egyszer esküszöm elkunyerálok egy ilyen gépet, tényleg kíváncsi lennék a különbségre. Megy egy ösztelós kipróbálása is nagyon érik már. Öregszem
vendég_Charon_*
öröm lehet vele egy jó meredek hosszú emelkedõ ........hegymenetben természetesen4. Lecseréltem a vázat egy Orange 224-re
5. Villát is váltottam: most Travis triple Ti van benne
6. A villához integrált stucni is jár, végül a 30 mm-es állás bizonyult megfelelõnek:rofl
Nekem nem az a parás, hanem az, ami egy lejtõ, balos hirtelen rövid fölfelé, majd jobbos hirtelen le. Ami után rögtön rámész egy nagy széles (mellesleg merõleges) dózerútra. Na ott nincs kifutás.
4. Lecseréltem a vázat egy Orange 224-reOFF:
1. 110mm-es lefele fordított stücnival indítottam (mer az vagány)=>Halálfélelem a lefeléken. Remegett az egész bringa, mint a kocsonya 30 felett. Ki voltam terítve a bringán, mint macska az úton. Szerintetek lejöttem ezen a letörésen ezzzel a stücnivel? Meg se mertem próbálni. Keszthely maratonon estem/keltem. Szörnyû volt.
2. 90mm: nem rossz, de még mindig picit hosszú. Hosszú távon fáraszt. Viszont egyáltalán nem ideges. Végre nem parázok egy lejtõ láttán
3. 75mm: na kb ez most a jó, jelenleg ez van. meglepõen fordulékony lett, jól rakosgatható. A kormánynak (syntace) kicsit nagyobb az "íve".
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
ballonos gumi, alacsony nyomás, jó teló, és tempó......Egyébként én a sziklás gyökeres lefeléken jobban parázok, mint egy "sima" meredek lejtõn. Félek, hogy elakad az elsõ kerék, s elõrebillenek.
Ptamás:90mmes WCSem van, ha kell.
amúgyis már Gracia is +mondta...PTamás már érzed a lényeget!
Engedni a lejtõn és nem parázni! Lendületbõl nincsen bukta!