..
AM gépen meg alap hogy van sárférõhely a 2,25-ös gumi melett is...sokra mész az 5" rúgóuttal ha a 2,1-es 4 barra fújt virsli pattog mint a nikkelbolha, meg elakad egy pókhálóban is.......
Így van... nálam még van is sárférõhely pluszban, de nem mindnekinél van ennyi... Ezért is írtam ha bírja a belsõm akkor köv növelek; minimum elöl! Nagyobb latexes belsõt viszont nem láttam még, mert alapból azt vettem volna nem az 1,7-2,1et. A merevfarú Trekkel (sokkal) jobban jöttem lefele, ezért is maradtam végül a 2,1nél hogy ez is elég - de a Scottra nem; rövidebb is meg az Excavaderek tényleg jók; csak nem lefele.
Egyetértek kalával abban, hogy nem feltétlen gyorsabb minden fully minden merevfarúnál; a nagyobb váz, szélesebb kormány miatt (meg az agresszívebb gumik, meg talán a súly is) nekem is gyorsabb a Trek. Scott meg felfele meg egyenesben
Ha azonos gumikkal, kormánnyal stb-stbvel nézzük, akkor viszont a fully gyorsabb, ez nem vitás. De míg korábban én csaptam utat a kövek között, most a kövek dobálnak lefele, meg a fékezhetõség is (jóval) rosszabb.
[Véleményemet/tapasztalataimat írom le, tessék belekötni, ízekre szedni, bizonyítani hogy fizikailag impossible, és hogy tök hülyeségeket mondok

Sign In
Create Account

Back to top