Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Én benne vagyok, de akkor ne szarozzunk, már Visegrádon kínáljuk meg a kéket és ne az aszfalton bohóckodjunk! Csak hogy ne örüljetek - az SPD-t messze hajítom a kerékpáromtól.:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A többség nem volt a múltkor a BEAC-maxi 2. részét bejárón.
Ha Valéria nem unja, esetleg beismételhetjük.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Már látom, hogy ez tipikusan az a túra lesz, ahol Dante tízpercenként szereli a duplafelütéses triplatüskés defektjeit vörös fejjel. :D

Szombat jó, de én inkább Pilis v. Börzsöny. Ottan hûvösebb van.

Nincs is jobb, mint a dögkút mellett hûsölni. :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Szombat jó, de én inkább Pilis v. Börzsöny. Ottan hûvösebb van.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, ha nem szakad sok esõ, részemrõl egy izmos (!) Dombságolást mennék. Azért mondom azt, hogy izmos, mert az utóbbi túra egy kicsit lassúra sikeredett, s egy igazán jó részre sem tudtunk eljutni. Na de majd most. Ha sok esõ esik, akkor Pilisezzünk. Sajnos nekem a 2 napból (mostmár lefixálva) továbbra is a szombat jó csak, szóval lécci-lécci mindenki érjen rá akkor.

izmos túra A túra nem feltétlenül (de ott is) nehézségében lesz a szokásosnál nehezebb, hanem abban, hogy megpróbáljuk minimalizálni a megállásokat. Természetesen cukrászda befigyel majd, de csak a végén, s addig kõkemény megállásmentes menet lesz. Semmiképpen nem örülök annak, ha valaki az ilyen túrán próbálja beállítani a biciklijét (10percenként meg kell állni szerelni), vagy ha mondjuk valaki beesik elegendõ mennyiségû víz (és kulacsOK) nélkül, s végig azon megy a para, hogy hol és mikor találunk legközelebb kutat. A tempó meg a "szokásosnál" nyilván nem lenne durvább, csak fogjuk fel egy kicsit kilóméter orientáltabban.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szívem szerint Szilvás - Õr-kõ - Tar-kõ - Gerenna-vár - Eger - retúrt mennék... Csak kicsit messze van.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Akkor mi a menü a hét végsõ napjaira? Mostanában nem tekertem sokat túrázósban. Volt ugye Szilvás, utána már csak ejtõzés volt, Semmering meg nem a tekerésrõl szólt.:D Ennek megfelelõen nincs topon az erõnlétem.:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kéne (megint) egy Velencei-hg túrát csinálni...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Merevfarú vs. összteleszkópos erre:
http://forum.bikemag...read.php?t=2798
"In idem flumen bis non descendimus"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Btigger, ugye a kérdés a tippek hiánya miatt még nem marad megválaszolatlan? Én a piros pöttyösre fogadok!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Enduro csellendzs? Ez jól hangzik. Thy tudsz priviben bõvebbet írni?

VV, lebuktam :D
Sajnos az utazással kapcsolatban nem vagyok happy, a hét második felében ui a Slopestyle-ra mentünk volna, de elmarad, mert sártenger a hegy és nem tudják felépíteni a pályát :(

Olvastam és sajnálom, hogy nem jött össze.

Thy!
Ne idegesítsd már az embert, mesélj vmit, mert lehet, engem is érdekelne a dolog.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Ha jössz át, mesélek! Csináljunk csapatot?:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Aha, már értem, mondjuk 20 centirõl ejtsem le, és hogy visszapattan-e. Meglesem, de nem igazán fog visszapattani. Én mindig minden biciklin kemény gumikkal szeretek közlekedni... bár a mostanim néha meglep így is mert az elõzõ nap hidegben még jó volt az másnapra melegben már nem annyira :).

Thez, számadat a kemény relatívsága miatt volt ott. :prosze: Otthon nincs mérõsöm, csak múlt héten hazahoztam asszony gépét, és ott elõtte felfújtam ahogy szoktam és 4 bar volt :D - úgyhogy a Scottban is ekörül szokott lenni.

Tigris, melyik nyert? :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

VV, lebuktam :D
Sajnos az utazással kapcsolatban nem vagyok happy, a hét második felében ui a Slopestyle-ra mentünk volna, de elmarad, mert sártenger a hegy és nem tudják felépíteni a pályát :(
Ausztria, Kenguruk földje!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

. Ha 4 bar-ra fújt gumival mész, miért csodálkozol, hogy dobál?

T.

hehe errõl beszéltem, de jó visszatértünk az elözõ oldalho.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
4 bar??? Max a Skinny Jimmy Lighthoz...nekem 2.5 bar-on megy az UST, amúgy meg max 3 körül:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

VV: A kövek jobbra-balra dobálnak elsõsorban. Gumi 3-4 baron általában, teló 130on (nem tudom hogy a túrán még hogy volt, de mintha már ott is 130on lett volna). Tag/teló visszaút csilli minimumom, telóban 2,5ösre is lett cserélve a csilli olaja (mert útállításkor 6,5re sûrûsödött, és amúgy is szerettem volna ha még egy kicsit érzékenyebb).
Ezt a visszaugrás dolgot viszont nem vágom; mond részletesebben mester hogy tanuljunk :prosze:

Nem tudom mit nem értesz a dolgon. Felemeled, leejted. Ha visszaugrik, akkor szar. Ha 4 bar-ra fújt gumival mész, miért csodálkozol, hogy dobál?

Thy! És a DH pályán fognak menni a cécósok? Mert ha igen, akkor ott vérengzés vagy sok szaladás lesz.:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Kala! Mit szívtál?:D

Zed! Már megint kamuzol. Sose vagy itthon. Nincs is AM géped, csak lõttél valahonnan egy linket.:D

Azt hittem, a "mit szívtál" az Zolinak ment. Mármint, a másiknak, aki kûfõdön lesz :)
Én a büntetõeljárások jogának dohos levegõjét lélegzem, meg olyanokat most, mint pl. a damnum iniuria datum nehézkes kipárolgása, ami csak azért "gáz", mert múlt évben valójában nem tanultam meg latinul, és utálom, ha a szöveg negyede ilyen :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Pite: nem kell ennyi számadat, anélkül is mûködik a biciki :)

Thy:csak nem fórumosokkal :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
VV: A kövek jobbra-balra dobálnak elsõsorban. Gumi 3-4 baron általában, teló 130on (nem tudom hogy a túrán még hogy volt, de mintha már ott is 130on lett volna). Tag/teló visszaút csilli minimumom, telóban 2,5ösre is lett cserélve a csilli olaja (mert útállításkor 6,5re sûrûsödött, és amúgy is szerettem volna ha még egy kicsit érzékenyebb).
Ezt a visszaugrás dolgot viszont nem vágom; mond részletesebben mester hogy tanuljunk :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám