Berci! Úgy néz ki szombaton hárman-négyen megyünk egy aszfaltos Börzsöny-kört . Találkozó Vác-Alsóváros vasútállomáson szombaton 9 órakor. Ha van kedved montival aszfaltozni szívesen látunk! Tempó egyéni. Rohanni szabad, cammogni nem ajánlott.

Szép túra....
Túrák Magyarországon sorozat....idõnként kattogtattam..
https://picasaweb.go.../OrsegVendvidek
Szép túra....Voltunk ma Zsizsivel, Vilivel és VV-vel egy kis országúti körön. Bp. - Budaörs - Budakeszi - Páty - Zsámbék - Szomor - Tarján - Héreg - Bajna - Tát - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Bp. A végére elegem is volt, megfájdult a bal hajlítóm és a nyakam, 188km lett nekem a táv hazáig. Köszi a társaságot, jó volt veletek. Igen Zsizsi, még veled is!
Minden nap! Azzal járok melózni. (legalább 8km összesen:p)Zoli, te még bringázol?
A hétvégén találkoztunk mondjuk 15 országúti bringásal és mindegyik elõre köszönt.Kivettem egy nap szabit és ma végre egy egész naposat tekertem a Pilisben. Jobb, mint 7végén, nincsenek túrázók. 120/3000 lett a vége. Érdekes, nekem köszönt az a 3 országútis akikkel találkoztam (lehet, hogy nem velük van a baj
)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ronin ma valami tekerés?
Vettem észre. Meg köszönni sem kell. A lényeg, hogy fapofával rárakd a kereket.
Dante: emlékszel még a megállapításunkra:minden outis egy önálló társaság,ahová nem lehet csak úgy bekerülni
hasonlót mentem szombaton...csak zsámbék után tök felé mentem(tudod Dante)arrafelé van egy két dimbi-dombiVoltunk ma Zsizsivel, Vilivel és VV-vel egy kis országúti körön. Bp. - Budaörs - Budakeszi - Páty - Zsámbék - Szomor - Tarján - Héreg - Bajna - Tát - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Bp. A végére elegem is volt, megfájdult a bal hajlítóm és a nyakam, 188km lett nekem a táv hazáig. Köszi a társaságot, jó volt veletek. Igen Zsizsi, még veled is!