Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18581 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Srácok, megvolt a ZBC, szintfüggõknek kötelezõ, már az elsõ 90 km-en van közel 6000 m, imádnátok. :) (igen, felraktam kistányért, igen, végig azon mentem) Majd lesz cikk, amint összeszedem magam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Srácok! Verõcérõl Királyréten át el lehet jutni aszfalton Diósjenõre? Nézegetem a turistautak.hu oldalt, de ott számomra nem egyértelmû hogy pl. Királyrét felõl a bringaút az aszfalt avagy földút?

Berci! Úgy néz ki szombaton hárman-négyen megyünk egy aszfaltos Börzsöny-kört . Találkozó Vác-Alsóváros vasútállomáson szombaton 9 órakor. Ha van kedved montival aszfaltozni szívesen látunk! Tempó egyéni. Rohanni szabad, cammogni nem ajánlott. :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
a börzsöny körön van olyan rész,szakasz amit táblák nélkül kell megoldani?
vagy a ttt-n található útvonal alapján térkép nélkül is nyomható.?!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

Szép túra....:)
Túrák Magyarországon sorozat..;)..idõnként kattogtattam..
https://picasaweb.go.../OrsegVendvidek

Ó, de rég voltam Sümegen, új ihletet adtál, köszi! Szép képek, mint mindig!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Voltunk ma Zsizsivel, Vilivel és VV-vel egy kis országúti körön. Bp. - Budaörs - Budakeszi - Páty - Zsámbék - Szomor - Tarján - Héreg - Bajna - Tát - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Bp. A végére elegem is volt, megfájdult a bal hajlítóm és a nyakam, 188km lett nekem a táv hazáig. Köszi a társaságot, jó volt veletek. Igen Zsizsi, még veled is!:D

Szép túra....:)
Túrák Magyarországon sorozat..;)..idõnként kattogtattam..
https://picasaweb.go.../OrsegVendvidek

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem, azt hiszem ezt a táblát a tarjáni templom elõtti nagy gesztenyefán láttuk.
Köszi, a Zasszonynak meg kéne egy PINArello bringát venni.:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
te az a nadapi alappont táblája?
pofás az a baszó bicikli

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A hétvégi túrán nem nagyon volt kedvem fotózni, az a néhány, amit csináltam itt van.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Zoli, te még bringázol? :P

Minden nap! Azzal járok melózni. (legalább 8km összesen:p)

Kivettem egy nap szabit és ma végre egy egész naposat tekertem a Pilisben. Jobb, mint 7végén, nincsenek túrázók. 120/3000 lett a vége. Érdekes, nekem köszönt az a 3 országútis akikkel találkoztam (lehet, hogy nem velük van a baj ;))

A hétvégén találkoztunk mondjuk 15 országúti bringásal és mindegyik elõre köszönt.
Richie, Dante, valami veletek nem stimmel.:D

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Kivettem egy nap szabit és ma végre egy egész naposat tekertem a Pilisben. Jobb, mint 7végén, nincsenek túrázók. 120/3000 lett a vége. Érdekes, nekem köszönt az a 3 országútis akikkel találkoztam (lehet, hogy nem velük van a baj ;))

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Zoli, te még bringázol? :P

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
van egy uj bicajom,Duna elõtt kéne tekerni, minden délelõtt ráérek

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Berci

Berci

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
ok itthon leszek

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ronin ma valami tekerés?

Bocs, hogy csak most válaszolok, nem volt internetem egész hétvégén! A szombat nem lett volna jó, tegnap tekertem egy keveset a Pilisben. A héten sok a meló, szombat kilõve, vasárnap meg lehet egy kényszer pihenõnapot kell tartani... a jövõ héten összehozhatunk valamit, ha itthon leszel.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Vettem észre. Meg köszönni sem kell. A lényeg, hogy fapofával rárakd a kereket. :D

és az orrodon vedd a levegõt :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Néhány fotó a tegnapi utunkról a képeim legfrissebb albumában található :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante: emlékszel még a megállapításunkra:minden outis egy önálló társaság,ahová nem lehet csak úgy bekerülni :)

Vettem észre. Meg köszönni sem kell. A lényeg, hogy fapofával rárakd a kereket. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Voltunk ma Zsizsivel, Vilivel és VV-vel egy kis országúti körön. Bp. - Budaörs - Budakeszi - Páty - Zsámbék - Szomor - Tarján - Héreg - Bajna - Tát - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Bp. A végére elegem is volt, megfájdult a bal hajlítóm és a nyakam, 188km lett nekem a táv hazáig. Köszi a társaságot, jó volt veletek. Igen Zsizsi, még veled is!:D

hasonlót mentem szombaton...csak zsámbék után tök felé mentem(tudod Dante)arrafelé van egy két dimbi-dombi :) és úgy esztergom...majd szentendrénél kevésnek találtama km-t(140) és még felmentem Nati-hoz majd onnan a bécsi út felé haza.a vége 179 let és kb 2300szint

Dante: emlékszel még a megállapításunkra:minden outis egy önálló társaság,ahová nem lehet csak úgy bekerülni :)

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hát jó kis karika volt ma, nekünk (zsizsivel) 110 km. lett a vége... Köszi a társaságot :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hááát...vittek ide-oda, aztán meguntak. :D
De komolyan, holnap ismét "szárnyra kapok" és illa-berek, náda-kerek uzsgyi!