Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Tölgyikrektõl akart Hozé átvinni a sárgán Lajosforrásra, de elb..tuk, gy végül felmásztunk a lajosforrás fölötti régi katonai bázisra. .

Lom hegy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Piros/sárga Fagyoskatonáig, onnan sárga Lajosforrásig, és ha jól emlékszem hármas jelölés volt onnan, benne a piros+

Tölgyikrektõl akart Hozé átvinni a sárgán Lajosforrásra, de elb..tuk, gy végül felmásztunk a lajosforrás fölötti régi katonai bázisra. Onnan le a szervízúton Lajosforrás irányába, de még elõtte jobbra a piros kereszten. A piros+-bõl késõbb kiágazik a zöld+, azon le a csikóváraljai th-ig. Na az az ösvény istenkirály. Utánna be Csobánkára, onnan piroson a Kevély-nyeregbe. Onnan piros háromszögön, majd piroson le Csillaghegyre.
Ausztria, Kenguruk földje!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Mára már rohadtul beállt a vállam meg a térdem a perec miatt, fura, hogy tegnap semmit sem éreztem ebbõl.

Na mesélj, mi történt? A vállsérülés az fincsi, remélem neked nem lesz olyan, mint nekem volt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Persze Lajosforrást elszúrtuk a Tölgyikrektõl, így felmásztunk egy bónuszhegyre jelöletlen úton...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Piros/sárga Fagyoskatonáig, onnan sárga Lajosforrásig, és ha jól emlékszem hármas jelölés volt onnan, benne a piros+

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na ja, de piros, aztán sárga és onnan hogyan? A vicces az, hogy csak sötétben jártam még arra végig.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Fagyoskatona, Lajosforrás, a többit majd mondják az illetékesek:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dobikövitõl merre mentetek?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Megvagyunk. Tök jó menet volt. VV kihagytad a legjobb lefeléket. A Kevély már kicsit kivett belõlem a végére, Pite meg végigkáromkodta az egészet. :D ("csakamerevajó") Nekem 146 km lett a vége, 2050 m szinttel, pont elég volt. Mára már rohadtul beállt a vállam meg a térdem a perec miatt, fura, hogy tegnap semmit sem éreztem ebbõl.

Az esõt pont kikerültük, lemenekültünk az Omszki-tóhoz, s ott beültünk a sörsátorba, amíg elvonult. (a Kevélyrõl elég mogorvának tûnt Budapest...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Lehet ronggyá áztak. Én idõben leléptem.:D

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Na mivót? Vagy elnyelt benneteket a pilisi õsrengeteg?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ma felavattuk a Velencei-hg. és környéke terepkerékpáros útvonalait egy 70 km-es TT keretében, nekem nem volt nagy szám, sokkal keményebb, élvezetesebb útakon szoktam tekerni ugyanezen a környéken, bár azokon nem mindenki tudna végigmenni, természetesen mi voltunk a leggyorsabbak :) .

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ok, tali OTT! (értsd - aki jön, 10:00-ra legyen Visegrádon, illetve csörögjön, ha késik (30-431-1300))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mivel reggel egyéb teendõim is vannak, a múltkori túrához hasonlóan 10-kor Visegrádon vagyok a kompnál, és Lajosforrásnál leválnék a csapatról. Ha nem lenne vasárnapra bohóckodós programom, végigtekerném a túrát és Visegrádon hagynám a kocsit, majd másnap kitekernék érte, de a fenti okból kifolyólag ez sajnos nem megy.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mivel Zed éppen mással van elfoglalva (kucc...kucc), megfogalmaznám a holnapi napot.

TALÁLKOZÓ 10:00 VISEGRÁDON A DUNAPARTON (KOMP KIKÖTÕ)

-megyünk egy BEAC bejárást
-én, Zed, Kati kitekerünk, mert kemények vagyunk :) (lehet csatlakozni, de mivel 8:30 UVH találkozó van, 1:30 alatt oda kell érni, ami azért haladós)
-ha mindenki UVH-tól jönne, akkor nem kellene (mondjuk érdemes lenne) 10-re odaérni, így kicsit rugalmasabb lenne
-táv UVH-UVH - 30 km aszfalt, 70 km terep, nekem még 26-26, na, ez izgis lesz :)

konstruktív javaslatokat, részvételi szándékot és módot jelezzétek!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ha netán valaki kedvet kapna:
9 napos bicajtúra július 21-29. (szombati kezdés, vasárnapi érkezés).
Össz.táv kb. 450 km. Sopron-Sárvár-Zalaegerszeg-pihenõnap-Zalalövõ-Szentgotthárd-pihenõnap-Kõzseg-pihenõnap-Sopron.
A beugró 8000 ft (elég nevetséges ár), ami magában foglalja a szállásokat (többnyire tesi termekben) + a 2 kisbusz árát, ami a cuccokat viszi.
60 fõben maximalizált a létszám, kb.10-15 fõs csoportokban tekerünk, természetesen különbözõ erõsségû csoportok. Legtöbbször kevésbé forgalmas utakon, a fõutakat kerülve.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ:Dante
Ha mögötte tekersz, annak csak mégjobban örül. ;) Talán még hirtelen be is ránt egy satuféket. :D

Akkor viszont letarolom minden kilómmal Zedet! :D

Hétvége Visegrád, 10 óra tuti? Mert lehet kihagyom Crosskovácsit, ez viszont jól hangzik!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Látom, mennék, de jövõ héten nekem kicsukva, pénteken leadásom van, nincs idõm hosszú menetekre. Azaz meló után izmoból megyek 40 km-t a HHH-n és 8kor már otthon ülök és rajzolok ezerrel. Majd meglátjuk még azért.

HOLNAPOT KONRÉTIZÁLJUK

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ha mögötte tekersz, annak csak mégjobban örül. ;) Talán még hirtelen be is ránt egy satuféket. :D

Dante!
Less át a merevfarú topicba és a jövõ héten gyere te is!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts